![]() ![]() |
Sep 14 2006, 10:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 494 Inregistrat pe: 25-February 02 De la: Romania, Craiova Membrul Nr.: 2,542 |
|
|
|
|
Sep 14 2006, 10:42 AM
Trimis la
|
|
|
Captain Cook Grup: Membri Postari: 386 Inregistrat pe: 25-February 06 De la: Tomb Rider - Lara Croft Membrul Nr.: 30,526 |
Ce e ala steam?? Explica mai bine daca vrei sa iti fim de ajutor!!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2006, 11:18 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,752 Inregistrat pe: 21-December 04 De la: Piatra Neamt (Neamt) Membrul Nr.: 19,669 |
(Camelia Cecilia @ Sep 14 2006, 11:29 AM) [snapback]248000[/snapback] As vrea sa-mi cumpar un steam si nu stiu ce sa iau. Idei? Avantaje/dezavantaje? Pareri pro/contra? hehe, unde nu as putea si eu sa am de unde alege ? poate pui ceva surse, sa vad si io, si poate altii care sunt interesati -------------------- Sarea da gust mancarii . Daca sarea isi pierde gustul, pe aceasta cu ce o mai sarezi ?
|
|
|
|
Sep 14 2006, 12:00 PM
Trimis la
|
|
![]() Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,312 Inregistrat pe: 5-November 01 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 533 |
|
|
|
|
Sep 14 2006, 03:41 PM
Trimis la
|
|
![]() Captain Cook Grup: Membri Postari: 494 Inregistrat pe: 25-February 02 De la: Romania, Craiova Membrul Nr.: 2,542 |
Radu, am cautat pe net si-n speta la Flanco m-ar interesa pentru ca am card de fidelitate si bonus extra, insa n-am gasit decat Tefal si asta nu la ei. Mai multe vreau si eu sa stiu de-asta am pus intrebarea aici. Poate cine are, si are si timp, ne lamureste si pe noi. Acest mesaj a fost editat de Camelia Cecilia: Sep 14 2006, 03:46 PM |
|
|
|
Sep 14 2006, 05:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Best romantic story teller Postari: 2,842 Inregistrat pe: 5-October 04 De la: pe dinafara Membrul Nr.: 17,498 |
eu nu am steamer,nici nu m-am gandit vreodata sa imi iau,desi gatesc pe aburi,in special verdeturi.
Am o oala de fiert paste,din aia cu capac si inauntru cu o sita adanca,in plus are o sita mai putin adanca,cu doua manere,daca vrei sa fierbi la aburi.Oala e misto si si mai misto a fost ca am luat-o cu 9.90 euro. Arata cam asa: Mai am o alta "sita",tot pentru fiert la aburi,doar ca e din sticla Jena.E ca un castron,cu fundul forat. Nu stiu cum functioneaza steamerul,eu in apa din oala pun tot felul de arome,sau fierb(de ex.cartofii)pe abur de supa de carne/oase. Ah!mai am o alta oala in care se poate fierbe pe aburi,dar aia e numai pentru cous-cous bai,ce dotata sunt!
Imagini Atasate
-------------------- |
|
|
|
Sep 15 2006, 07:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,752 Inregistrat pe: 21-December 04 De la: Piatra Neamt (Neamt) Membrul Nr.: 19,669 |
(Bolognese di Cluj @ Sep 14 2006, 06:51 PM) [snapback]248160[/snapback] eu nu am steamer,nici nu m-am gandit vreodata sa imi iau,desi gatesc pe aburi,in special verdeturi. Am o oala de fiert paste,din aia cu capac si inauntru cu o sita adanca,in plus are o sita mai putin adanca,cu doua manere,daca vrei sa fierbi la aburi.Oala e misto si si mai misto a fost ca am luat-o cu 9.90 euro. Arata cam asa: Mai am o alta "sita",tot pentru fiert la aburi,doar ca e din sticla Jena.E ca un castron,cu fundul forat. Nu stiu cum functioneaza steamerul,eu in apa din oala pun tot felul de arome,sau fierb(de ex.cartofii)pe abur de supa de carne/oase. Ah!mai am o alta oala in care se poate fierbe pe aburi,dar aia e numai pentru cous-cous bai,ce dotata sunt! si eu tot la asa ceva ma gandeam, plus shmecheriile alea asiatice din bambus -------------------- Sarea da gust mancarii . Daca sarea isi pierde gustul, pe aceasta cu ce o mai sarezi ?
|
|
|
|
Sep 15 2006, 01:03 PM
Trimis la
|
|
![]() micro Bucatar Grup: Membri Postari: 48 Inregistrat pe: 8-May 06 De la: Europa Membrul Nr.: 31,961 |
De cateva luni am achizitionat un steamer, nu este o marca cunoscuta, are 3 containere, are o tavita pt orez, este din plastic si este foarte bun, eu sunt foarte incantata de cum se pregatesc legumele si fructele la el. Am facut testari si va pot spune ca cel mai bine dintre fructe a iesit para, isi pastrase aroma foarte bine, apoi merele, piersicile. Nu mi-au placut deloc cum au iesit bananele si ciresele, cu alte fructe nu am mai incercat. Legumele s-au facut foarte bine, am incercat si de atunci numai la steamer fac cartofii pt gratin, piure sau salate, morcovii, telina, prazul, ciupercile, brocolli, ardeiul. Am pus si legumele pt ghiveci in 2 tavi, iar in 30 de min erau gata, le-am pus apoi la cuptor doar cateva minute pt rumenire. Am pregatit si au iesit foarte bune: pieptul de pui sau de curcan, copanele de pui, somonul, pastravul. In schimb nu a iesit bun ficatul de porc, a fost tare si fara gust, ramane de facut tot pe gratar sau de prajit, ca-i mai bun.
Pot sa va spun ca nu e atat de importanta marca, nu conteaza ca acele containere sunt din plastic si nu din inox, important este sa ai 3 containere ca sa poti face simultan de ex. peste, legume si orez sau alte combinatii care necesita 3 tavi. Inainte de a-l achizitiona eu m-am uitat pe site-urile de electocasnice mici din tara, asa ca va pot arata sursa mea de informatii http://www.domo.ro/produs.php?id=P:1070# si http://www.magazinultau.ro/product_id/9708...BRAUN-FS-20.htm , poate va sunt de folos. Ar trebui sa se gaseasca si in Metro sau Selgros. |
|
|
|
Sep 15 2006, 01:23 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Deci chestia asta este o oala electrica care coace mincarea pe aburi?
|
|
|
|
Sep 15 2006, 10:27 PM
Trimis la
|
|
Cam asa ceva. Ideea e ca toate mineralele se pastreaza (in proportie serioasa) pentru ca nu se pierde nik, totul se recircula astfel incat si gustul la ceea ce gatesti este special. Eu am si Zepter, insa am modele mai vechi ('96) si acum m-am hotarat sa cumpar un steamer insa decizia in privinta marcii ma ucide.
http://www.price.ro/specificatii_moulinex_...ma543_49640.htm http://www.citymag.ro/index.php?cat=10&tip_produs=26 Acest mesaj a fost editat de Camelia Cecilia: Sep 15 2006, 10:34 PM |
|
|
|
Sep 26 2006, 01:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 934 Inregistrat pe: 6-July 05 De la: pe malul oceanului Membrul Nr.: 25,457 |
Eu am un T-FAL. E bun. De obicei il folosesc pentru legume si carne de pui, dar, in general , cam zace prin dulap.
|
|
|
|
Sep 26 2006, 07:11 PM
Trimis la
|
|
Multumesc pentru raspuns Colentina, insa de ce nu il folosesti mai mult?
Acest mesaj a fost editat de Camelia Cecilia: Sep 26 2006, 08:03 PM |
|
|
|
Jan 16 2011, 10:20 AM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,314 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
Buna fetelor.
M-am hotarat sa-mi achizitionez si eu un steamer...asa ca sunt nevoita sa dezgrop nitel topicul. Am fost aseara intr-o gramada de hipermarket-uri si am vazut o gramada de modele si preturi: in Carrefor au un model al lor (distribuit numai pt magazinele lor...la 89.90 lei), am mai gasit Braun pe la 280 lei, Tefal, Phillips..in jur de 250 lei. Dintre toate pe care le-am vazut singurul care avea un recipient unde se strangea sucul de la legume fara sa se amestece cu apa era Brown-ul acela din plastic alb cu 2 vase (care mie personal mi se pare scumpicel). Acum va cer voua parerea care aveti asemenea produse...care e diferenta de gust intre steam-erele care au pe fundul vaselor acea sita prin care se scurge sucul legumelor in apa si acel Braun FS20? Eu personal am vrut sa cumpar acel stream Carrefoure pt. ca am si masina de paine tot produsa pt. reteaua lor de magazine de care eu sunt foarte multumita....dar sotului i-a picat cu tronc Braun-ul. Ne-am hotarat inainte de a face pasul spre achizitionare sa cer sfaturi pro si contra, pareri.....etc. Edit: m-am uitat si la tara care produse fiecare model....toate-s made in China mai putin Braun-ul care-i facut (cica) in Germania. Acest mesaj a fost editat de Patrick968: Jan 16 2011, 10:23 AM |
|
|
|
Jan 16 2011, 11:10 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 5,395 Inregistrat pe: 1-September 03 De la: Dîn Corleone Membrul Nr.: 8,842 |
|
|
|
|
Jan 16 2011, 12:21 PM
Trimis la
|
|
|
Academic Chef Grup: Membri Postari: 1,314 Inregistrat pe: 27-August 07 Membrul Nr.: 38,672 |
|
|
|
|
Jan 16 2011, 12:29 PM
Trimis la
|
|
![]() în_sorită Grup: Moderatori Postari: 3,668 Inregistrat pe: 27-October 06 De la: cit mai la vest Membrul Nr.: 34,588 |
Acum va cer voua parerea care aveti asemenea produse...care e diferenta de gust intre steam-erele care au pe fundul vaselor acea sita prin care se scurge sucul legumelor in apa si acel Braun FS20? daca intrebi despre gustul legumelor, cred ca e acelasi; sucul care se scurge din legume nu vad cum ar putea fi fara apa, fiindca, daca fierb in aburi, cum se separa? sucul de la legumele fierte in aburi nu cred ca m-ar atrage; mereu am facut un sos pentru ele, pentru cine a dorit eu am steamer obisnuit, Kenwood, e foarte bun, sint extrem de multumita de el si cred ca toate functioneaza dupa acelasi principiu spor la luat decizia potrivita! -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2011, 12:54 PM
Trimis la
|
|
![]() just me Grup: Membri Postari: 1,665 Inregistrat pe: 30-May 08 De la: Puglia Membrul Nr.: 43,481 |
Am si eu unul, Moulinex aroma difusser, l-am luat acum vreo 4 ani. L-am folosit doar la inceput. E bun, insa acelasi lucru faci si cu o sita de fiert pe aburi (sau diverse altele asemanatoare).
![]() Steamerele sunt destul de dificil de curatat dupa utilizare, iti cam piere cheful. Golit de apa, spalat toate cosurile (daca le-ai folosit pe toate), plus baza si tankul de apa. Pe cand sita din inox, e mult mai practica, pun o hartie de copt deasupra si fac orice. Se spala imediat cu peria. Se strange si ocupa putin spatiu. La fel zac si cele care le-am luat pentru mame, sa le fie de ajutor la regim. Le-au folosit la inceput, apoi gata. Stau in cutie... (si da, sunt modele diferite, unul e Tefal, insa n-am remarcat nicio diferenta la rezultat, principiul fiind acelasi) Acum nu toata lumea e la fel, normal. -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2011, 02:08 PM
Trimis la
|
|
![]() în_sorită Grup: Moderatori Postari: 3,668 Inregistrat pe: 27-October 06 De la: cit mai la vest Membrul Nr.: 34,588 |
Steamerele sunt destul de dificil de curatat dupa utilizare, iti cam piere cheful. Golit de apa, spalat toate cosurile (daca le-ai folosit pe toate), plus baza si tankul de apa. Pe cand sita din inox, e mult mai practica da, dar cu steamer-ul faci mai multe chestii concomitent mie nu mi se pare dificil de curatat, ba dimpotriva -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2011, 03:07 PM
Trimis la
|
|
|
PaulaM cum folosesti sita aia? Se pune in orice vas? Vad ca are niste picioruse pe care banuiesc ca se sprijina in vas.......in vasul cu apa?
Detaliaza-mi si mie procedeul de lucru cu sita asta. Daca ma lamuresc de idee si daca gasesc p-aci prin tara asa ceva.....e de incercat. |
|
|
|
Jan 16 2011, 03:45 PM
Trimis la
|
|||
![]() just me Grup: Membri Postari: 1,665 Inregistrat pe: 30-May 08 De la: Puglia Membrul Nr.: 43,481 |
da, dar cu steamer-ul faci mai multe chestii concomitent mie nu mi se pare dificil de curatat, ba dimpotriva si cu sita poti face, desigur. Am facut si chiftelute, pe straturi suprapuse de hartie bine: migalos PaulaM cum folosesti sita aia? Se pune in orice vas? Vad ca are niste picioruse pe care banuiesc ca se sprijina in vas.......in vasul cu apa? Detaliaza-mi si mie procedeul de lucru cu sita asta. Daca ma lamuresc de idee si daca gasesc p-aci prin tara asa ceva.....e de incercat. Le-am vazut acum ceva ani, vreo 5, prin Selgros. Sigur sunt si prin alte parti. Il pun in vas cu apa, orice fel, da (daca exista pericol de zgariere a cratitei, acopar fundul cu hartie de copt). Piciorusele sunt ca s-o tina ridicata, deasupra apei, ca doar fierbe la aburi. N-am gasit o poza mai explicita; fiind compusa din bucati, o poti desface cat ai nevoie, maximul fiind ce vezi in poza. Pun in sita ce am de preparat, acopar cu un apac si fierbe pe foc, la aburi. (Caut si eu sa vad ce poze am.) Am gasit: si straturi suprapuse: Acest mesaj a fost editat de PaulaM: Jan 16 2011, 03:56 PM -------------------- |
||
|
|
|||
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|