![]() ![]() |
Jan 15 2009, 10:03 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
|
|
|
|
Jan 15 2009, 10:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,411 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
A picat la fix, poate aflu si eu care este cea mai buna marca de masina electrica de tocat carne, sa imi achizitionez si eu una.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 15 2009, 10:27 PM
Trimis la
|
|
![]() in coltzul advers Grup: Membri de onoare Postari: 24,480 Inregistrat pe: 6-February 04 De la: stanga la dreapta Membrul Nr.: 11,709 |
A picat la fix, poate aflu si eu care este cea mai buna marca de masina electrica de tocat carne, sa imi achizitionez si eu una. eu am Tefal, are 800 W, e facuta-n Franta ( ai grija sa te uiti unde-s facute), o am de 3 ani si merge foarte bine , toaca mama in fiecare saptamana la ea, ( io nu |
|
|
|
Jan 15 2009, 10:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Culinareasa lunii Postari: 7,411 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Suceava Membrul Nr.: 41,047 |
|
|
|
|
Jan 16 2009, 12:32 AM
Trimis la
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,530 Inregistrat pe: 6-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,543 |
MESAJ PENTRU POCA
Am vazut ca esti in cautari de frigiderer si ca recenziile lui BEKO sunt foarte bune, ca e robust si incapator. Nimic de contrazis in toate astea, dar iti prezint un frigider si mai incapator si daca nu mai robust, macar la fel de robust. Este vorba de un LG pe care il folosesc de trei ani si sunt tare incantata de el. Stiu cu siguranta ca a aparut un model mai nou, dar diferenta consta doar usor in design. Asta e frigiderul meu! -------------------- |
|
|
|
||
Jan 16 2009, 12:46 AM
Trimis la
|
|
n-am avut nimic LG pana acum, ba nu, mint.. am si-acum un mobil LG Shine care m-a dezamagit, la aparate mai mari nu m-am incumetat. Vad ca frigiderul tau are si dispensor de apa, si mai vad ca ti-au incaput o gramada-n el
|
|
|
|
Jan 16 2009, 12:48 AM
Trimis la
|
||
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 2,530 Inregistrat pe: 6-April 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 42,543 |
Am revenit cu un "mic" amanunt, ca sa poti intelege dimensiunea generoasa a LG-ului.
Eu am 1,66m. Made in Coreea Acest mesaj a fost editat de Gabi Cara: Jan 16 2009, 12:49 AM -------------------- |
|
|
|
||
Jan 16 2009, 12:56 AM
Trimis la
|
|
Am revenit cu un "mic" amanunt, ca sa poti intelege dimensiunea generoasa a LG-ului. Eu am 1,66m. Made in Coreea chiar arata mare, nici tu nu esti asa mica imi place cum arata si cu usa inchisa, m-asteptam sa fie mai simplu. O sa ma uit si la frigiderele LG, am fugit de ele ca de Whirlpool , si din ce-am vazut in treacat stiu ca au aparut ceva modele noi LG multumesc de poze si informatii |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:14 AM
Trimis la
|
|
chiar arata mare, nici tu nu esti asa mica imi place cum arata si cu usa inchisa, m-asteptam sa fie mai simplu. O sa ma uit si la frigiderele LG, am fugit de ele ca de Whirlpool , si din ce-am vazut in treacat stiu ca au aparut ceva modele noi LG multumesc de poze si informatii Parerea mea sincera este ca frigiderul merita. Este cu circulatie de aer, no frost, refrigerare si congelare rapida, 3l rezervor pentru apa rece, silentios, clasa A. Compartiment de racire special pentru branzeturi si umidificator pentru compartimentul legumelor. De trei ani nu a fost scos din priza si functioneaza ireprosabil. Un avantaj mare este ca radiatorul de pe spate este incorporat in carcasa. Adio praf! Mi-ai remarcat freza de pustoaica, dar gabaritul de pensionara, nu. Multumesc! -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:22 AM
Trimis la
|
|
![]() By myself Grup: Membri Postari: 3,513 Inregistrat pe: 25-March 07 Membrul Nr.: 37,102 |
Gabitzule mama, da si mie ce maninci, zi cu ce te speli ca vaz ca intineresti!
Poca, ti-am raspuns la renovari, daca vrei muta acilea sa fie la un loc. -------------------- raluca
Trust no one! ![]() |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:24 AM
Trimis la
|
|
Parerea mea sincera este ca frigiderul merita. Este cu circulatie de aer, no frost, refrigerare si congelare rapida, 3l rezervor pentru apa rece, silentios, clasa A. Compartiment de racire special pentru branzeturi si umidificator pentru compartimentul legumelor. De trei ani nu a fost scos din priza si functioneaza ireprosabil. Un avantaj mare este ca radiatorul de pe spate este incorporat in carcasa. Adio praf! Mi-ai remarcat freza de pustoaica, dar gabaritul de pensionara, nu. Multumesc! daca erai in magazin si-i faceai asa reclama, cre'ca-n minutu' 2 plecam cu el in spate, pt ca pe mine m-ai convins, cat timp n-ai comision sau actiuni la LG n-ai nici-un interes sa ma minti acu mai ramane sa discut cu-al meu, ca avem sarcini impartite, eu sunt designeru', arhitectu' si artistu' clasic in viata, si el e responsabil cu partea tehnica, electronica, tot ce se baga-n priza . Ramaseseram intepeniti la Beko, Samsung, Ariston, Bosch, dar ne reorientam si spre LG inca o data multzam si mai bag un off : silueta ta este foarte ok, esti mama a 2 copii , altele n-arata nici pe jumatate cum arati tu, si bineinteles, ieu |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:33 AM
Trimis la
|
|
daca erai in magazin si-i faceai asa reclama, cre'ca-n minutu' 2 plecam cu el in spate, pt ca pe mine m-ai convins, cat timp n-ai comision sau actiuni la LG n-ai nici-un interes sa ma minti acu mai ramane sa discut cu-al meu, ca avem sarcini impartite, eu sunt designeru', arhitectu' si artistu' clasic in viata, si el e responsabil cu partea tehnica, electronica, tot ce se baga-n priza . Ramaseseram intepeniti la Beko, Samsung, Ariston, Bosch, dar ne reorientam si spre LG inca o data multzam si mai bag un off : silueta ta este foarte ok, esti mama a 2 copii , altele n-arata nici pe jumatate cum arati tu, si bineinteles, ieu Iti dai seama ca nu am nici un interes sa te mint, pur si simplu sunt tare multamita de dansu. Oricum la modelul nou tre' ca s-a mai adaugat ceva. Fata mea, am patru copii!! -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:40 AM
Trimis la
|
|
Defraga, felicitari pentru rezultate, arata super, si banuiesc ca satisfactiile sint uriase! Poca, eu am finisaj Sahara la aparatura, care imita fragranitul de la chiuveta. Sint rezistente, adica vopseaua e data in cimp electrostatic si tine bine. Plita insa e mititica daca am vase pe cele 2 ochiuri de pe laterale, nu mai pot folosi decit maxim un ibric cu diametru f mic pe celelalte, ca nu incape altceva. Pe linga ochiul ala mare, triplu, cu fierbere rapida s-a mai scurs cite ceva si vad ca se curata ffff greu, nush ce soi de material e acolo...Daca se stinge flacara ar butonul ramine aprins plita taie gazul singura. La cuptor nu am ce zice, e mai destept ca mine, dar nu are program de autcuratare, ceea ce SUCKS ca inseamna ca trebuie sa te chinui tu. Dar nu se pateaza, iar geamul e meserias rau, il sterg chiar si cu buretele de vase si tot luceste! Hota e criminala, am scos-o direct afara si daca fumezi linga ea nu se duce mirosul in casa, pentru aia ma pup si azi. Si se curata incredibil de usor se scoate filtrul care e de metal si se spala cu apa simpla, fara chin, se curata imediat! Eu chiuveta o am pe colt, nu pot spune ca e f utila asa, arata bine dar nu e tocmai lesne de utilizat... Dar de rezistenta e rezistenta, am scapat tuciul in ea nu a clintit! A patat=o sotul cu propolis si a stat asa citeva luni pina am venit eu acasa, am curatat majoritatea dar tot a ramas o umbra, insa asta e pacatos rau, nu credeam sa se mai curete! Altfel, nimic nu o pateaza si se intretine usor! Bateria e si ea buna, e cu dus retractibil si para are buton de ploaie. Adina, la Expo Construct linga Valea Cascadelor mai e un dealer Franke, daca iei mai multe iti face discount 6 % min, mie atit mi-a oferit din start. Poate incercati si Dominox, e tot brand Franke, mai low end dar faine, am vazut ca tin la tavaleala! multam fain de raspunsuri ( am adus postul tau aici) eu sincera sa fiu as vrea din gama Sahara mai mult pt design, au culoarea aia bej care mai inveseleste atmosfera, prea mult inox imi da senzatia de cantina. si-n afara de asta inoxul se zgarie oricat l-ai proteja, pe cand astea , mai greu. Cu hota m-ai facut curioasa, mai stii ce putere are ? |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:42 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Jan 16 2009, 01:49 AM
Trimis la
|
|
aolica, 4 ai ? poate cu zamzuu cu tot Cu Zamzuu, care face cat trei sunt sapte. Am socotit bine? Acu ca tot veni vorba te hota, eu o am de la Ariston si e foarte puternica, are 700 Watt. Cand ii dau drumul la putere maxima, tine o coala A4 lipita de ea. -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2009, 01:53 AM
Trimis la
|
|
Cu Zamzuu, care face cat trei sunt sapte. Am socotit bine? Acu ca tot veni vorba te hota, eu o am de la Ariston si e foarte puternica, are 700 Watt. Cand ii dau drumul la putere maxima, tine o coala A4 lipita de ea. eu am de la Franke, de tras trage, nimic de zis, dar cand dau la treapta a 3-a , face ca trenu', e zgomotoasa rau |
|
|
|
Jan 16 2009, 08:12 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 56 Inregistrat pe: 7-March 08 De la: Craiova Membrul Nr.: 41,968 |
Nici eu nu sunt multumita de combina Whirlpool pe care o avem de 5 ani. Nu se altereaza nimic, e foarte incapatoare (era cea mai mare din magazin la momentul acela), dar ma enerveaza foarte tare dezghetarea automata de la frigider pentru ca de fiecare data se acumuleaza apa sub raftuletele pentru fructe si legume. Cu toate ca desfund gaurica pe unde se scurge apa de la dezghetare si de 3-4 ori pe zi, tot se infunda si picura in frigider. Cred ca atunci cand o vom inlocui, vom cumpara congelator separat si frigider separat (spatiu avem destul).
Masina de spalat e tot Whirlpool si e super, nu am nici o problema cu ea. -------------------- In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
|
|
|
|
Jan 16 2009, 08:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Bucataras Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 19-December 08 Membrul Nr.: 47,410 |
[quote name='Gabi Cara' post='637056' date='Jan 16 2009, 12:48 AM'] Am revenit cu un "mic" amanunt, ca sa poti intelege dimensiunea generoasa a LG-ului.
Imi place LG-ul tau. Si pt. ca tot sunt off topic trebuie sa-ti zic ca-mi place bucataria spatioasa. Acest mesaj a fost editat de Hakoonia: Jan 17 2009, 11:01 AM |
|
|
|
Jan 16 2009, 09:27 AM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Jan 16 2009, 10:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,368 Inregistrat pe: 4-October 07 De la: Micul Paris Membrul Nr.: 39,074 |
Dupa ochi nu s-ar zice ca esti made in Coreea Arati splendid, comparativ cu pozele de la intilnirea de la National. acolo eram toate crispate si emotionate si eu am tot combina ( frigider+congi= love) Lg de vro 7 ani si nu am avut nici o problema cu ea traieste bine mersi si in ziua de azi, o decongelez insa o data pe an ; si a mea tot in coreea a fost facuta masina de spalat samsung de 2 ani, nici asta nu mi-a facut nici o problema hota slim Beko, are 3 trepte de evacuare , trage foarte bine aragaz Electrolux, e bunut , se putea si mai bine ( nu prea imi place cum coace) fier de calcat philips, asta e inca in cutie, urasc sa calc am luat insa un mixer platinium care e ingrozitor, abia astept sa scap de el, face zgomot mare, si se incinge si miroase ingrozitor, tre sa mixez cu dopuri in urechi si sa respir pe gura dar in rest e ok Adriana s astii ca sunt foarte multumita de mixerul/tocator Kenwood, asta numai din cauza ta l-am luat Acest mesaj a fost editat de Anomiss: Jan 16 2009, 10:38 AM -------------------- Un prieten adevarat iti intinde o mana si iti atinge sufletul!
![]() |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|