![]() ![]() |
Jul 18 2009, 03:05 PM
Trimis la
|
|||||
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
Pasul unu: Taiem o fasie de pasta lata de 5 cm si lungimea depinzand de marimea trandafirului (la libera alegere) ... Pasul doi: Umezim pasta cu o pensul muiata in apa si indoim in doua ... Pasul trei: Tragem o dunga umeda in partea de jos a fasiei ( ca sa se lipeasca frumos trandafirul) si incepem sa rotim pasta ... Pasul patru: De aici luam frumos pasta in mana si incepem sa incretim in timp ce invartim si presam cu degetele ca sa se lipeasca ... -------------------- |
||||
|
|
|||||
Jul 18 2009, 03:09 PM
Trimis la
|
|||
![]() TorTareasa in devenire Grup: Membri Postari: 1,115 Inregistrat pe: 21-February 07 Membrul Nr.: 36,630 |
Pasul cinci:
Continuam sa incretim, sa invartim si sa presam in functie de ce marime vrem sa aiba trandafirul ... Pasul sase: Cand am ajuns la marimea dorita taiem surplusul de pasta si lipim frumos capatul ... -------------------- |
||
|
|
|||
|
|
|
Jul 18 2009, 03:12 PM
Trimis la
|
||
Se pot face in foarte multe feluri, se pot increti mai putin sau chiar deloc. Se poate intinde pasta mai subtire si se increteste mai tare si mai finut, sunt 'nshpe mii de variante de aici la care se poate ajunge. Va doresc succes in realizarea trandafirilor stilizati si astept dovezi cat mai clare si mai colorate -------------------- |
|
|
|
||
Jul 18 2009, 03:31 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
|
|
|
|
Jul 18 2009, 03:33 PM
Trimis la
|
||
![]() iar acesta e trandafirul din demonstratie dupa ce a fost "aranjat"
-------------------- |
|
|
|
||
Jul 18 2009, 03:36 PM
Trimis la
|
|
Ramo, dar despre ce pasta este vorba? Multumesc Adriana de un milion de ori pentru reteta si cum zicea cineva p-aici cred ca ar trebui sa-ti dam comision -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 03:40 PM
Trimis la
|
|
|
. Grup: Membri de onoare Postari: 25,863 Inregistrat pe: 12-March 02 Membrul Nr.: 2,760 |
Multumesc Adriana de un milion de ori pentru reteta si cum zicea cineva p-aici cred ca ar trebui sa-ti dam comision Fereasca sfintu, comision, doar n-am inventat-o eu, eu doar am dat-o mai departe Nici nu stii ce ma bucur, ma uitam la ea cit e de maleabila si ma gindeam, oare ce pasta o fi? Ca sa te iert poti sa-mi dai tortul din prima poza ca e superb P.S. ca sa fie informatia completa, pentru cine intra aici si nu e familiarizat cu forumul, amintesc linkul pastei de zahar |
|
|
|
Jul 18 2009, 04:33 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 4,438 Inregistrat pe: 15-November 06 De la: undeva prin Nord-Vest.. Membrul Nr.: 34,884 |
Ramo, sclipiciul ala visiniu e tot de la Lumeabasmelor? Deci pana nu imi fac rost de sclipici u a apuc. Sunt extraordinar de frumosi asa aurii sau argintii.
-------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 04:44 PM
Trimis la
|
|
Fereasca sfintu, comision, doar n-am inventat-o eu, eu doar am dat-o mai departe Nici nu stii ce ma bucur, ma uitam la ea cit e de maleabila si ma gindeam, oare ce pasta o fi? Ca sa te iert poti sa-mi dai tortul din prima poza ca e superb P.S. ca sa fie informatia completa, pentru cine intra aici si nu e familiarizat cu forumul, amintesc linkul pastei de zahar Cu cea mai mare placere ar putea fi al tau daca te multumesti cu el virtual, daca nu poate-poate intr-o zi voi avea ocazia sa-ti fac unul ... si mersi mult ca ai pus link spre reteta, io nu am habar inca cum sa fac asta ... Ramo, sclipiciul ala visiniu e tot de la Lumeabasmelor? Deci pana nu imi fac rost de sclipici u a apuc. Sunt extraordinar de frumosi asa aurii sau argintii. Nu Oti, visiniu il am din state si ii zice appel red, e de la ... ceva cu "craft" se numea firma, nu stiu exact ca nu scrie pe el -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 05:42 PM
Trimis la
|
|
|
Cu cea mai mare placere ar putea fi al tau daca te multumesti cu el virtual, daca nu poate-poate intr-o zi voi avea ocazia sa-ti fac unul ... si mersi mult ca ai pus link spre reteta, io nu am habar inca cum sa fac asta ... Na, ca nu ne-am organizat la vreme, ca am trecut anul trecut prin Oradea Link: cind scrii mesajul, deasupra casutei in care scrii sunt niste simboluri, linga cel cu emoticoansele e asta si daca te pui cu cursorul pe el apare scris Adauga link, tu apesi pe el si se deschide o ferestruica mica in care e scris Va rugam introduceti adresa exacta a linkului, copii linkul acolo si apesi pe ok, in momentul ala ferestruica care se deschide zice Va rugam introduceti titlul pentru acest articol, acu scrii de exemplu torturile mele, si gata, apesi pe ok si in mesajul tau va apare scris torturile mele si cine apasa e trimis pe linkul tau.Sper ca s-a inteles |
|
|
|
Jul 18 2009, 05:56 PM
Trimis la
|
|
Na, ca nu ne-am organizat la vreme, ca am trecut anul trecut prin Oradea Link: cind scrii mesajul, deasupra casutei in care scrii sunt niste simboluri, linga cel cu emoticoansele e asta si daca te pui cu cursorul pe el apare scris Adauga link, tu apesi pe el si se deschide o ferestruica mica in care e scris Va rugam introduceti adresa exacta a linkului, copii linkul acolo si apesi pe ok, in momentul ala ferestruica care se deschide zice Va rugam introduceti titlul pentru acest articol, acu scrii de exemplu torturile mele, si gata, apesi pe ok si in mesajul tau va apare scris torturile mele si cine apasa e trimis pe linkul tau.Sper ca s-a inteles da, da mersi mult de explicatii -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 05:56 PM
Trimis la
|
|
![]() Fluturella culinarella Grup: Membri Postari: 3,115 Inregistrat pe: 22-April 08 De la: ...noi Membrul Nr.: 42,835 |
Ce bine ca ai postat si tehnica asta
-------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 05:59 PM
Trimis la
|
|
Ce bine ca ai postat si tehnica asta multumesc -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 06:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Big Chef Grup: Membri Postari: 817 Inregistrat pe: 23-June 08 De la: onesti Membrul Nr.: 43,887 |
multumesc ramo ca ne-ai impartasit si noua cum se face un `trandafir by ramo`.cu prima ocazie il incerc si eu si ma prezint cu dovada
-------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 08:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 1,813 Inregistrat pe: 28-July 07 De la: or.Chisinau,Republica Moldova Membrul Nr.: 38,394 |
Ramo sunt foarte frumosi , multumesc mult de impartasirea acestui secret , trebuie neaparat incercati , sa ma ierte Adriana dar voi incerca din alta pasta , caci nu sunt sigura ca mai rezista mixerul meu sa fac cu el pasta de zahar.
|
|
|
|
Jul 18 2009, 08:27 PM
Trimis la
|
|
multumesc ramo ca ne-ai impartasit si noua cum se face un `trandafir by ramo`.cu prima ocazie il incerc si eu si ma prezint cu dovada multumesc catalina, era o idee buna de titlu -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 08:32 PM
Trimis la
|
|
Ramo sunt foarte frumosi , multumesc mult de impartasirea acestui secret , trebuie neaparat incercati , sa ma ierte Adriana dar voi incerca din alta pasta , caci nu sunt sigura ca mai rezista mixerul meu sa fac cu el pasta de zahar. cu place, astept sa vad ce iti iese si sa ne zici din ce pasta ai facut -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 09:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Master of disaster Grup: Membri Postari: 6,161 Inregistrat pe: 19-May 07 De la: Oradea-Brescia Membrul Nr.: 37,805 |
Ramo asa asa exerseaza
imi plac mult cum ies |
|
|
|
Jul 18 2009, 11:05 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Jul 18 2009, 11:13 PM
Trimis la
|
|
|
sa ma ierte Adriana dar voi incerca din alta pasta , caci nu sunt sigura ca mai rezista mixerul meu sa fac cu el pasta de zahar. eu te iert normal, poti face orice pasta vrei tu cred ca intentia lui Ramo era sa arate tehnica, mai apoi oricine poate folosi orice pasta vrea dar ce fel de mixer ai de nu poate face pasta, ca eu inainte de ken aveam un robot normal si mergea si el la asa ceva |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
|
Google Ads |
|
|
|