Sari la conținut

Poză

Rusa stie careva?


279 răspunsuri la acest topic

#161 Geomy

Geomy

    uuummmm

  • Membri
  • 2133 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Biucarest - Tara Miticilor

Postat 14 December 2007 - 11:54 AM

CITAT(Geomy @ Oct 12 2007, 02:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Aici se pot traduce site'uri cu "Translate a web page" ... am incercat din rusa in engleza si merge atat cat sa nu orbecai, macar titlurile sa le pot intelege cat de cat, deci e o traducere aproximativa cred.

aici site'ul in rusa ,
aici varianta in engleza a aceleiasi pagini.



CITAT(doroti_5 @ Dec 14 2007, 11:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buretel care site rusesc ca eu de gateala stiu mai multe, si nu inteleg la care anume s-a referit Geomy.
Mai tirziu va pun niste traduceri tot de pe site-uri rusesti cu retete de salate, care le-am facut si eu eri ca o fost ziua lui taticu, au esit foarte gustoase.


doriti, am dat quote la mesajul meu, era in urma cu 3 pagini.
site'ul in rusa e gasit de Happyalex, eu numai am aratat varianta lui in engleza (aproximativ) ... vezi ca sunt linkurile in mesajul meu, sus.

kill all my demons, and my angels might die too

#162 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 14 December 2007 - 12:08 PM

RETETELE SUNT LUAE DE PE SITE-UL www.good-cook.ru

САЛАТ ПОЛОНЕЗ
300 гр.куриной грудки
3 яйца
300 гр.грибов
2 луковицы
100 гр. чернослива
соль
перец
майонез
Грудку нужно сварить,бульон в котором она будет вариться,поперчить и посолить,можно положить лаврушку.
Грибы помыть,порезать на тонкие пластинки и пожарить.Посолить и поперчить.
Лук порезать и также пожарить.
Яйца сварить.
Теперь уложить в салатницу слоями -
1 слой - чернослив без косточек порезать + майонез
2 слой - курицу разобрать на волокна + майонез
3 слой - грибы с луком
4 слой - яйца порезать + майонез
Почему я именно так назвала этот салат,потому что здесь можно,как в музыке,импровизировать.
Вот в раз вместо чернослива я взяла курагу,порезала на кусочки и уложила первым слоем.
А в следующий - хочу попробовать другие сухофрукты.


Salata Polonez(asa se numeste)
300 gr piept de pui
3 oua
300 gr ciuperci
2 cepe
100 gr perune uscate
care
piper
maionez
Pieptul trebuie fiert, in bulionul in care fierbe de pus sare, piper se poate si o foaie de dafin.
Ciupercile de spalat, de taiat felii subtiri si de prajit. De pus sare si piper.
Ceapa de taiat si de prajit.
Ouale de firt.
Acum asezam in straturi:
1 strat - prunele uscate fara simburi, taoate+maioneza
2 strat - pieptul de desfacut suvite+maioneza
3 strat - ciupersi cu ceapa
4 strat - ouale taiate+maioneza
De ce a numit asa salata autoare, de aceea ca aici se poate de improvizat.
Ea a mai incercat reteta si in loc de prune uscate a pus caise uscate.
Si in viitor vrea sa mai incerce alte fructe uscate.



САЛАТ "РОСКОШЬ"

250 гр.свинной пастрамы (варенный или варенно-копченный кусок мяса)
3 яйца
лук-порей
250-300 гр.шампиньонов
50 гр. кураги
50 гр. грец.орех
сыр
майонез
соль
перец черный
Яйца сварить.
Лук-порей порезать на полукольца и поджарить в сковороде на оливковом масле.
Посолить и поперчить.
Убрать со сковороды.
Шампиньоны помыть,порезать на пластинки и также поджарить на оливколвом масле.
Посолить и поперчить.
Далее,в салатницу укладывать слоями -
1 слой - порезанная пастрама + майонез
2 слой - лук-порей жареный
3 слой - шампиньоны жареные + майонез
4 слой - курага,порезанная на маленькие кубики
5 слой - яйца,мелко порезанные + соль,перец,майонез
6 слой - крупно порезанные грецкие орехи
7 слой - натертый сыр


Salata "Lux"
250 gr pastrama de porc (sau o bucata de carne de porc fiarta, sau afumata)
3 oua
praz
250-300 gr ciuperci
50 gr caise uscate
50 nuci
cascaval
maioneza
sare
piper negru
Fierbem ouale.
Prazul de taiat semicercuri si de prajit cu ulei de masline.
Punem sare si piper.
Le dam deoparte.
Ciupercile le spalam, le taiem felii si le prajim cu ulei de masline.
Punem sare si piper.
Asezam in straturi.
1 strat - pastrama taiata+maioneza
2 strat - pazul
3 strat - ciupercile prajite+maioneza
4 strat - caisele uscate taiate cubulete mici
5 strat - oua taiate marunt+sare, piper, maioneza
6 strat - nucile taiate mascat
7 strat - cascaval dat prin razatoare


Салат Шапка Одуванчика

1 пачка сухариков с грибным вкусом(или любым по желанию)
1 банка шпрот,масло слить,размять вилкой
1 картошка
1 морковь
2 яйца
1 зубок чеснока, пропустить через чеснокодавку
Майонез,у меня ушло где-то пол пакета майонеза Легкий(от Балтимор который), им так удобно поливать. Овощи отварить, почистить и натереть на крупную терку в разные миски. Яйца сварить, отделить белок от желтка и натереть в разные тарелки, белок на крупной терке, желток на мелкой. Выкладывать в среднюю салатницу слоями, в следующем порядке, хорошенько поливая (промазывая каждый слой майонезом)
Сухарики, Шпроты, Картофель, Морковь, Белок, Чеснок, Желток


Salata "Papadia"
1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust)
1 cutie sardele afumate, de scurs uleiul, de farimitat cu furculita
1 cartof
1 morcov
2 oua
1 catel de usturoi, de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect)
Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml).
Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mascata in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul mascat, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungind bine cu maioneza dupa fiecare strat:
Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.


Iata retetele care le-am facut eu, foarte gustoase sa stiti.

Editat de doroti_5, 14 December 2007 - 12:12 PM.


#163 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 14 December 2007 - 12:14 PM

Multumesc Geomy, tot pe acolo si eu ma invirt, bun site.
Daca mai doriti careva traducere la retete spuneti.
Apropo am incercat traducerea!!!Ce harababura!!!Fetele rusoaice cind scriu corect cuvintele, cind le mai alinta si nu prea poate google-ul sa le traduca si se primeste o incurcatura de cuvinte.

Editat de doroti_5, 14 December 2007 - 12:15 PM.


#164 burete

burete

    Bucataras

  • Membri
  • 106 posturi
  • Gender:Female
  • Location:casuta piticilor

Postat 14 December 2007 - 04:03 PM

Doroti, multumim floare.gif
Esti cumva din Republica Moldova? Imi place la nebunie expresia "se primeste", in contextul acesta, si am mai auzit-o doar de la cineva din Chisinau smile.gif

#165 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 24 December 2007 - 12:09 PM

QUOTE(burete @ Dec 14 2007, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Doroti, multumim floare.gif
Esti cumva din Republica Moldova? Imi place la nebunie expresia "se primeste", in contextul acesta, si am mai auzit-o doar de la cineva din Chisinau smile.gif


Da Buretel sunt din Republica Mldova, si avem multe dialecte pe aici, dar si voi aveti dialecte care mie sincer imi plac tare mult, si cind le zic trebuie sa explic numaidecit ce inseamna. pupic.gif

#166 kaperonis_27762

kaperonis_27762

    Master of disaster

  • Membri
  • 3616 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 29 January 2008 - 02:34 AM

wow, cite retete minunate aici!!!!
doroti, daca mai esti prin preajma, ai putea traduce si asta, te rog? multumiri anticipate floare.gif

Снежен купол



за блата:
3 яйца
125г захар
100мл олио
100мл яйчен ликьор*
200г бяло брашно
2ч.л. бакпулвер

300г червен плод или сладко ( аз използвах сладко от ягоди)

за крема:
2 пакетчета желатин
1 пакет ванилия пудинг
50г захар
150мл яйчен ликьор*
300мл мляко
400мл сметана

50г пудра захар

За 26см форма: Разбиват се яйцата с захарта, добавя се олиото на тънка струя, след него ликьора. Отделно се пресява брашното с бакпулвера и се добавя към яйчната смес. Разбърква се до хомогенна смес и се пече в нагрята до 180С фурна. Оставяме да изстине блата и през това време приготвяме крема.
Разбъркваме пудинга със захарта и яйчния ликьор и ги сипваме в почти заврялото мляко. Кипваме като бъркаме постоянно. Отделно разтваряме желатина в малко вода и го разтапяме без да завира водата. Сипваме го на тънка струя и при постоянно бъркане при крема. Като поизстине добавяме разбитата сметана. Избираме подходяща купа и сипваме в нея крема. Намазваме отгоре със сладкото или нареждаме пресния/замразения плод. Слагаме в хладилник да стегне леко и поставяме блата отгоре. Като стегне добре желатина обръщаме в десертна чиния и наръсваме обилно с пудра захар.

източник: Д-р Йоткер
* аз го замених с малко ром, незнам откъде се купува такъв ликьор. Ако някой знае, да сподели.


#167 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 29 January 2008 - 11:31 AM

CITAT(jenny_kap @ Jan 28 2008, 02:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
wow, cite retete minunate aici!!!!
doroti, daca mai esti prin preajma, ai putea traduce si asta, te rog? multumiri anticipate floare.gif

Снежен купол
за блата:
3 яйца
125г захар
100мл олио
100мл яйчен ликьор*
200г бяло брашно
2ч.л. бакпулвер

300г червен плод или сладко ( аз използвах сладко от ягоди)

за крема:
2 пакетчета желатин
1 пакет ванилия пудинг
50г захар
150мл яйчен ликьор*
300мл мляко
400мл сметана

50г пудра захар

За 26см форма: Разбиват се яйцата с захарта, добавя се олиото на тънка струя, след него ликьора. Отделно се пресява брашното с бакпулвера и се добавя към яйчната смес. Разбърква се до хомогенна смес и се пече в нагрята до 180С фурна. Оставяме да изстине блата и през това време приготвяме крема.
Разбъркваме пудинга със захарта и яйчния ликьор и ги сипваме в почти заврялото мляко. Кипваме като бъркаме постоянно. Отделно разтваряме желатина в малко вода и го разтапяме без да завира водата. Сипваме го на тънка струя и при постоянно бъркане при крема. Като поизстине добавяме разбитата сметана. Избираме подходяща купа и сипваме в нея крема. Намазваме отгоре със сладкото или нареждаме пресния/замразения плод. Слагаме в хладилник да стегне леко и поставяме блата отгоре. Като стегне добре желатина обръщаме в десертна чиния и наръсваме обилно с пудра захар.

източник: Д-р Йоткер
* аз го замених с малко ром, незнам откъде се купува такъв ликьор. Ако някой знае, да сподели.



in ce limba-s sarmele de sus?

#168 Happy.

Happy.

    Supercalifragilistic!!!

  • Membri
  • 8845 posturi

Postat 29 January 2008 - 04:43 PM

Pocaaaaa, watch this!

(Nush ce limba e , o fi rusa, bulgara, e tot cu carligase scrisa dar ce e important in linkul ala ie ca culinar.ro ie scris cu de-ale noastre)

#169 kaperonis_27762

kaperonis_27762

    Master of disaster

  • Membri
  • 3616 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 29 January 2008 - 08:16 PM

QUOTE(Pocahontas @ Jan 29 2008, 01:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
in ce limba-s sarmele de sus?



nici eu nu am habar, poco. speram doar sa fie in rusa, ca tot dintr-un link postat de voi luai reteta. acum, c-o fi rusa, c-o fi bulgara, asta nu mai stiu. dar sper sa fie rusa, ca am inteles ca traducatori din bulgara nu avem...

#170 Happy.

Happy.

    Supercalifragilistic!!!

  • Membri
  • 8845 posturi

Postat 29 January 2008 - 08:29 PM

Off topik! Io imi amintesc cand Poca avea o semnatura cu cacareze de alea de litere... biggrin.gif

#171 Happy.

Happy.

    Supercalifragilistic!!!

  • Membri
  • 8845 posturi

Postat 29 January 2008 - 08:49 PM

Ia uitati ce misto arata astea!

"RaSucite cu budinca" biggrin.gif

branzoaica01.jpg

Дрожжевые завитушки с пуддингом


Для теста:
500 гр муки
40 гр свежих дрожжей
75 гр растопленного слив. масла
175 гр сахара
1 яйцо
1/4 л. тёплого молока


Для начинки:
2 пак. ванильного пуддинга (каждый по 37 гр...фото в конце рецепта)
500 мл молока


Для обмазки:
200 гр сахарной пудры + сливки


Сварить пуддинг как тстоит в инструкции на упаковке и поставить остывать, не забывая его перемешивать, чтобы не было комочков.

Дрожжи развести в тёплом молоке, добавить сахар, растопленное масло, яйцо, хорошо размешать и добавляя муку замесить мягкое тесто, пока оно не перестанет прилипать к рукам, затем поставить его в тёплое место для подъёма.

Когда тесто хорошо поднимется, раскатать его в пласт толщиной ~ 5 – 7 мл, распределить посередине пуддинг.


a02.jpg

Затем одну одну часть теста перевернуть на пуддинг, и прикрыть второй частью теста.


a03.jpg

Острым ножом нарезать из теста полоски шириной ~ 3,5 см., и каждую полоску с обеих сторон немного прокрутить...вот так...

a04.jpg

Выложить завитушки на противень, покрытый бумагой для выпечки, дать им подойти, и поставить в разогретую до 190 – 200С духовку, на ~ 20 минут.

a05.jpg

Editat de Happyalex, 02 February 2008 - 09:54 PM.


#172 Happy.

Happy.

    Supercalifragilistic!!!

  • Membri
  • 8845 posturi

Postat 29 January 2008 - 08:59 PM

Si am mai gasit si checul asta care mi-a placut ca e "fatzos" rau de tot :

АПЕЛЬСИНОВЫЙ КЕКС

2 стакана воды, 2 стакана сахара, 3 апельсина, 4 яйца, 200 грамм сливочного масла, 200 грамм сметаны, 2+3/4 стакана муки (я вот эти 3/4 не добавляла, на мой взгляд совершенно незачем), 1 пакетик рыхлителя.

Из 2-х стаканов воды и 1-го стакана сахара сварить сироп в течение 10-ти минут, Нарезать 2 апельсина кружками толщиной 3 мм. Вместе с кожурой. Опустить кружки в кипящий сироп и варить 15 минут

chek01.jpg

Потом выловить и немного остудить.Оставшийся апельсин порезать на кусочки, вместе с кожурой, косточки удалить и пюрировать в блендере

chec02.jpg

Взбить миксером яйца с оставшимся сахаром в течение 5-ти минут. Продолжая взбивать ввести размягченное масло, сметану и размятый апельсин, затем ввести муку. Форму смазать слив. маслом и присыпать сахарным песком. (у меня форма на 1.5 литра, но желательно побольше ) Выложить на дно формы остывшие кружки апельсина

chec_03.jpg

Вылить тесто и поставить в заранее разогретую до 180 градусов духовку на 50 -55 минут.

chec04.jpg

asa.jpg

Mai multe detalii aici

#173 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 30 January 2008 - 12:12 PM

QUOTE(jenny_kap @ Jan 29 2008, 02:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
wow, cite retete minunate aici!!!!
doroti, daca mai esti prin preajma, ai putea traduce si asta, te rog? multumiri anticipate floare.gif

Снежен купол
за блата:
3 яйца
125г захар
100мл олио
100мл яйчен ликьор*
200г бяло брашно
2ч.л. бакпулвер

300г червен плод или сладко ( аз използвах сладко от ягоди)

за крема:
2 пакетчета желатин
1 пакет ванилия пудинг
50г захар
150мл яйчен ликьор*
300мл мляко
400мл сметана

50г пудра захар

За 26см форма: Разбиват се яйцата с захарта, добавя се олиото на тънка струя, след него ликьора. Отделно се пресява брашното с бакпулвера и се добавя към яйчната смес. Разбърква се до хомогенна смес и се пече в нагрята до 180С фурна. Оставяме да изстине блата и през това време приготвяме крема.
Разбъркваме пудинга със захарта и яйчния ликьор и ги сипваме в почти заврялото мляко. Кипваме като бъркаме постоянно. Отделно разтваряме желатина в малко вода и го разтапяме без да завира водата. Сипваме го на тънка струя и при постоянно бъркане при крема. Като поизстине добавяме разбитата сметана. Избираме подходяща купа и сипваме в нея крема. Намазваме отгоре със сладкото или нареждаме пресния/замразения плод. Слагаме в хладилник да стегне леко и поставяме блата отгоре. Като стегне добре желатина обръщаме в десертна чиния и наръсваме обилно с пудра захар.

източник: Д-р Йоткер
* аз го замених с малко ром, незнам откъде се купува такъв ликьор. Ако някой знае, да сподели.



Imi pare rau jeni dar nu e rusa si nu inteleg unele ingrediente, nu mai zic de modalitatea de a pregati. Poate alcineva stie ce limba e.

#174 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 30 January 2008 - 12:31 PM

Pe asta vo traduc ca e in rusa:

QUOTE(Happyalex @ Jan 29 2008, 08:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ia uitati ce misto arata astea!

"RaSucite cu budinca" biggrin.gif

2.jpg

Pentru aluat:
500 gr faina
40 gr drojdie proaspata
75 gr unt topit
175 gr zahar
1 ou
1/4 l lapte caldut
Pentru umplutura:
2 pachete de puding de vanilie( fiecare de cite 37gr, foto la sfirsitul retetei)
500 ml lapte
Rentru uns:
200 gr zahar pudra+frisca
De fiert pudingul ca in instructiunile de pe pachet si de lasat sa se raceasca, dar sa nu uitati sal mestecati, ca sa nu aiba cocoloase.

Muiati drojdia in laptele caldut, adaugati zaharul, untul topit, oul, amestecati bine si adaugind faina faceti aluat, pina nu se mai lipeste de miini, dupa punetil la caldut ca sa se ridice.

Cind aluatul sa ridicat binisor, intindetil in turte de cite 5-7mm si puneti in centrul pudingul.

3.jpg

Dupa cu o latura acoperiti pudingul si cu cealalta acoperiti prima latura lipind aluatul.
4.jpg

Cu un cutit ascutit taiati fisii de cite 3.5cm din acest aluat umplut si rasuciti fiecare fisie in ambele parti asa:

5.jpg

Puneti "Rasucitele" pe o tava, acoperita in prealabil cu hirtie de copt, dupa ce le puneti in tava le lasati sa se ridice, si le puneti in cuptorul incalzit la 190-200 C pentru aproximativ 20min. nui specificat dar eu cred ca le ungi dupa ce le scoti din cuptor.

6.jpg

Editat de doroti_5, 30 January 2008 - 05:18 PM.


#175 doroti_5

doroti_5

    micro Bucatar

  • Membri
  • 35 posturi

Postat 30 January 2008 - 12:47 PM

QUOTE(Happyalex @ Jan 29 2008, 08:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Si am mai gasit si checul asta care mi-a placut ca e "fatzos" rau de tot :

Chec de Portocale

2 pahare apa, 2 pahare zahar, 3 portocale, 4 oua, 200 gr unt, 200 gr smintina, 2+3/4 pahare faina(autoare nu a adaugat acele 3/4, pentru ca socoate ca nu trebuiesc), 1pachetel de praf de copt.

Din 2 pahare de apa si 1 pahar de zahar fierbem timp de 10 min un sirop, taiem 2portocale rondele cu grosimea de 3mm cu tot cu coaja. Punem rondelele de portocala in sirop si le fierbem 15min.

1.jpg

Dupa le scoatem din sirop si le racim. Portocalele ramase se taie bucatele cu tot cu coaja, semintele se inlatura si se face un pireu din ele la blender.

2.jpg

Batem ouale cu zaharul ramas cu mixterul timp de 5 minute. In continuare, tot amestecind cu mixterul adaugam untul, dar sa fie moale, smintina, pireul de portocale, si adaugam faina. Forma o ungem cu unt si o tapitam cu zahar (autoarea are forma de 1.5l, dar e de dorit mai mare). La fundul tavei punem rondelel de portocala

3.jpg

Turnam aluatul si punem tava la cuptorul incalzit la temperatura 180grade pentru 50-55minute.

4.jpg

5.jpg



Mai multe detalii aici



#176 Geomy

Geomy

    uuummmm

  • Membri
  • 2133 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Biucarest - Tara Miticilor

Postat 30 January 2008 - 12:55 PM

olelei cum arata invartitele alea!!!

doroti , multumim pt traduceri pupic.gif floare.gif
kill all my demons, and my angels might die too

#177 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 30 January 2008 - 01:18 PM

hepi, bravo la fetele de pe site-ul ala, au scris in literele nuastre culinar.ro . Uite domle ca se poate !!! si spre deosebire de altele, dupa ce ca zic sursa, mai fac si niste retzete cu adevarat meseriase, fuarte misto ! inca o data bravo lor !
bulgaroaicelor, rusoaicelor, vreau sa zic ca va admir pt tot ce facetzi acolo, si pt tuate retetele vuastre. Pupaturi din Romania!
( sant in verva azi biggrin.gif )

am ramas in spagat.. rasucitele cu budinca arata extraordinar .. dar ce obudinca or avea ele ca aia din poza arata mai mult a branza . Phuama, le fac cu branza !

#178 simona

simona

    Master of disaster

  • Membri
  • 4968 posturi
  • Location:DE-Hessen

Postat 30 January 2008 - 01:22 PM

Fetelor , ma ajutatzi , va rog , cu retzeta asta?

Arata asa de bine prajitura.........

Млечни пасти
популярна немска рецепта



Блат:
5 яйца
240 г захар
300 г маргарин
200 мл сметана
2 с. л. какако
240 г брашно
15г набухвател

Крем:
400мл. охладена течна сметана
2с.л. захар
2 ванилина
2 пак. закрепител за сметана
200 г заквасена сметана

Разбийте яйцата с захарта на пяна, прибавете маргарина ( разтопен на МВ) и останалите продукти и объркайте тестото. Разделете тестото на две еднакви части и ги изпечете на застлана с пергамент тава на 180С за около 15 мин. Разбиваме сметаната с захарта, ванилията и закрепителя до твърд крем. Накрая прибавете заквасената сметана. Между двата изстинали блата намажете крема и сложете в хладилника да стегне леко и залейте с глазурата ( тя не е задължителна!)

Глазура:
В 3-4 с.л масло разтопено, добавете 150 г пудра захар и 3 с. л. гореща вода, 1с. л. какао, бързо разбийте с миксера и залейте сладкиша. Нарежете на еднакви квадрати и сервирайте.

източник: Ангел

Imagini atașate

  • DSC06609.jpg



Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum.

#179 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 30 January 2008 - 01:31 PM

simona, cred ca e si pe culi.. sant 99% sigura

#180 simona

simona

    Master of disaster

  • Membri
  • 4968 posturi
  • Location:DE-Hessen

Postat 30 January 2008 - 03:15 PM

QUOTE(Pocahontas @ Jan 30 2008, 01:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
simona, cred ca e si pe culi.. sant 99% sigura



eu n-am vazut-o......
o sa mai caut , merci .


Träume nicht dein Leben - sondern lebe deinen Traum.



Răspunde la acest topic



  


2 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi