Sari la conținut

Poză

castraveti murati


3 răspunsuri la acest topic

#1 maru_m

maru_m

    Bucataras

  • Membri
  • 162 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Calator pe drumul vietii ...

Postat 13 August 2010 - 12:59 PM

hello , vin si eu cu o intrebare poate s-a mai confrundat cu ea cineva ....am luat de la mama de la tara niste castraveti din 3 feluri 2 sunt bune unii sunt amari sunt curioasa daca cei amari murati se acresc sau isi pastreaza amaraciunea , ma poate ajuta cineva ?

#2 droopina

droopina

    vudu? iudu! uidu! aidu!

  • Moderatori
  • 10095 posturi
  • Gender:Female
  • Location:somewhere over the rainbow...

Postat 13 August 2010 - 01:02 PM

CITAT(maru_m @ Aug 13 2010, 12:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
hello , vin si eu cu o intrebare poate s-a mai confrundat cu ea cineva ....am luat de la mama de la tara niste castraveti din 3 feluri 2 sunt bune unii sunt amari sunt curioasa daca cei amari murati se acresc sau isi pastreaza amaraciunea , ma poate ajuta cineva ?


din proprie experienta iti zic ca aia amari se si acresc, dar raman si amari; nu-i poti manca.
Life sucks and then you die! Damn right!


#3 maru_m

maru_m

    Bucataras

  • Membri
  • 162 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Calator pe drumul vietii ...

Postat 13 August 2010 - 02:47 PM

mersi frumos ,inseamna ca nu ma risc


#4 luminatiasa

luminatiasa

    micro Bucatar

  • Membri
  • 3 posturi

Postat 03 September 2010 - 10:52 AM

Nu te risca ...iar daca faci rost de castraveti de la tara ...mai micuti iata o reteta pe care o stiu de la mama si este extraordinar de buna......nu se foloseste otet:

Ingrediente :
Castraveciori
morcovi ( se taie rondele si se presara in borcan printre castraveciori)
cimbru
hrean
usturoi
frunze de stejar...se poate si fara ...au rol pentru conservare dar se conserva si fara
boabe piper
boabe mustar
foi de dafin
sare de sac

La un litru de apa se pune o lingura cu varf sare de sac, o lingurita piper, o lingurita boabe mustar, una doua foi de dafin,
Se clocoteste apa apoi se toarna in borcanele in care ati asezat castarveciorii cu doi trei catei de usturoi ,o crenguta de cimbru doua trei bucatele de hrean, cateva rondele de morcovi . Amestecati si incercati sa luati si boabele de mustart si piper in polonic cand turnati in borcane. Apa se toarna fierbinte se astupa imediat cu un capac si se lasa la racit la temperatura camerei.Se pastreaza foaarte bine in camara .....mult timp
Pofta buna




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi