Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Naut picant Indian


Fără răspunsuri la acest topic

#1 diotima

diotima

    Bucataras

  • Membri
  • 116 posturi
  • Location:Grecia, Chalkida

Postat 27 February 2006 - 10:39 AM

Naut picant indian

4-6 portii

300-400 g naut uscat
2 cepe taiate marunt
1 lingurita ghimbir proaspat ras (sau macinat, dar cel proaspat e mai bun)
1/2 lingurita usturoi taiat marunt
1 ardei iute fara seminte taiat marunt
1/2 lingurita curcuma (turmeric)
2 lingurite Garam masala
3 linguri unt sau ulei
1 conserva (480 g)rosii curatate in suc de rosii
1 lingura coriandru macinat
2 linguri suc de lamaie
2-3 linguri coriandru verde taiat marunt

Nautul se pregateste ca fasolea uscata (se pune la inmuiat de cu seara, se fierbe a doua zi, la inceput se spumeaza. Se fierbe pana ce e comestibil).
Ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute si curcuma se prajesc in unt (ulei).
Se adauga rosiile, sucul de rosii, nautul fiert si coriandrul pulbere.
se adauga cam 200 ml din apa in care a fiert nautul si se lasa totul la fiert cca. 10 minute.
Se adauga Garam masala, sucul de lamaie si coriandrul verde, se mai lasa la fiert 2-3 minute.
IPB Image



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi