Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Piure de naut


Fără răspunsuri la acest topic

#1 diotima

diotima

    Bucataras

  • Membri
  • 116 posturi
  • Location:Grecia, Chalkida

Postat 27 February 2006 - 10:42 AM

Piure de naut

250 g naut,
1/2 ceapa,
1/4 telina,
2 catei de usturoi,
supa,
sucul de la 2 lamai,
100-200 ml ulei de masline,
2 lingurite chimen,
sare, piper.

Nautul se inmoaie peste noapte, apoi se fierbe pana se inmoaie (se spumuiesc).
Apa se varsa, se adauga putina supa (20 ml) si se mai fierb 20 min.
Ceapa si telina se prajesc in putin ulei, fara sa prinda culoare.
Apoi se pun in mixer si se fac piure.
Se adauga nautul in mixer, se face totul un piure, la care se aduga sucul de lamaie, chimenul, usturoiul taiat mic, piperul si uleiul de masline.
Se mai amesteca o data bine.
IPB Image



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi