Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Naut cu verdeata


Fără răspunsuri la acest topic

#1 diotima

diotima

    Bucataras

  • Membri
  • 116 posturi
  • Location:Grecia, Chalkida

Postat 27 February 2006 - 11:05 AM

Naut cu verdeata.

Puneti nautul de cu seara la inmuiat, a 2a zi il fierbeti.
Separat spalati verdeata si o taiati mare.
Verdeata= spanac, urzici, si tot ce altceva aveti la indemana (papadie, etc). Noi in grecia avem o groaza de feluri de verdeata din asta, le mancam ca garnitura la peste, la carne, facem placinte, tot ce vreti.
taiati si o ceapa marunt, o caliti cu putin ulei de masline, adaugati verdeata si sotati, adaugati putina apa si lasati sa fiarba pe jum. Apoi adaugati suc de rosii, lasati sa dea in fiert si puneti nautul.
lasati la foc mic vreo 15-20minute, si gata.
IPB Image



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi