Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Fursecuri cu ciocolata si nuca


Fără răspunsuri la acest topic

#1 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 21 June 2006 - 10:15 AM

iara io!!! v-a fost dor de mine? laugh.gif

mi-a placut ce am vazut aici: http://www.culinar.r...howtopic-10807/ asa ca m-am apucat de treaba.
pun reteta originala iar in paranteza ce am folosit eu


FURSECURI CU CIOCOLATA SI NUCA (PROTIDO-LIPIDIC)

Ingrediente pentru aproximativ 18 fursecuri (mie mi-au iesit 22)

15 gr unt
4 albusuri
350 gr zahar pudra ( asa precizeaza reteta dar eu mai mult de 250 gr nu am pus niciodata ) (eu am pus 4 linguri de fructoza)
75 gr cacao
2 linguri faina ( intotdeauna am pus 4 linguri de supa fara varf de faina) (am pus 2 linguri faina de soja)
o lingurita de cafea instant ( daca le fac pentru copil nu pun si o inlocuiesc cu o lingurita de fulgi de ciocolata) (eu am folosit ciocolata 73% cacao si am taiat-o bucatele si am pus-o peste fursecuri, dupa ce le-am pus in tava)
130 gr miez de nuca (eu am mai avut si o mana de arahide crude, vreo 50 gr pe care le-am macinat si pe ele)
am mai adaugat esenta de rom

in rest am respectat pasii retetei si asta a iesit:

[attachmentid=50592]

Imagini atașate

  • Imagine_16__fursecuri.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi