Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Prajitura cu piersici / prune


3 răspunsuri la acest topic

#1 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 22 August 2006 - 05:25 PM

PRAJITURA CU PIERSICI / PRUNE

Am facut o prajitura care intr-adevar este rapida asa cum a numit-o si s_tana (Prajitura cu prune rapida).
Ea a luat-o dintr-o revista. Daca vreti sa o gasiti este A I C I
Se face extrem de rapid si simplu

Eu am facut-o cu piersici prima data si mai apoi cu prune .
M-am gandit ca sunt mai parfumate.Erau asa de mari ca mi-au ajuns 3 piersici.

2 oua
100 gr.fructoza
100 ml.ulei
100 ml. suc de mere
(eu am stors 2 portocale care stateau cam de mult)
140 faina de soia sau nuci+faina de migdale sau faina integrala+tarate(50%+50%) sau faina de migdale
1 praf de copt
100 gr. nuci macinate sau migdale macinate
. Eu am facut cu nuci. Data viitoare fac cu migdale
300 gr. fructe fara samburi :lol:

Tava mea este 27x22x6 (cm) iar s_tana zice de tava ei ca e 28x28

Sta la cuptor in jur de 30-35 minute la 185 grade

S_tana zice ca le-a pus gramada pe toate in mixer si apoi le-a pus in tava pregatita cu hartie de copt.

Eu am amestecat zaharul cu galbenusurile apoi ulei cate putin, apoi sucul , apoi (nucile + faina + praf de copt) alternand cu albusurile batute spuma. Am turnat in tava care avea hartie si am pus piersicile deasupra si . . . . . la cuptor. Totul a fost super rapid. In cuptor s-a umflat ca o nebuna . Dupa 30 minute trebuie controlat cu scobitoarea dar sigur e gata.

Aceasta e prajitura cu piersici

171937.jpg

Si prajitura cu prune (curatate) facuta alta data dar o pun si pe ea
140 gr. faina de soia am inlocuit-o cu faina de migdale

153805.jpg

#2 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 16 July 2013 - 02:44 PM

Foarte gustoasa, am facut-o si eu cu piersici .
Pacat ca se termina prea repede .

#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 16 July 2013 - 08:59 PM

Pupici si sa va fie de bine. Cu ce "faina" ai facut-o ?

#4 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 16 July 2013 - 10:34 PM

Am pus 70 gr faina de migdale si restul faina monti ,cred ca a intrat vreo 80-100 gr cred . Am facut un pic mai grosut blatul sa nu se lase piersicile la fund .
Fetita mea a mancat cu pofta si i-a placut ,ma bucur ca papa si ea sanatos alaturi de mine .

Mersi mult !



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi