Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Pernute cu ciocolata


1 răspunsuri la acest topic

#1 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 04 September 2006 - 09:06 PM

Pernute cu ciocolata (fursecuri)

1 cana unt sau margarina, moale (200g - am cantarit)
1 cana smantana de frisca
2/3 cana fructoza
1 ou
1 lingurita vanilie
21/2 cani faina de soia
2 ciocolate 70% cacao

Se freaca untul cu fructoza pana se topeste zaharul si devine ca o crema. Adaugati oul si vanilia. Adaugati faina. Intindeti benzi de aluat cu pistolul de piscoturi.
Rupeti ciocolatele in bucati. Plasati cate un patratel de cioclata din loc in loc pe banda de aluat.
Acoperiti cu alta banda de aluat si marcati, prin presare, pauzele dintre bucatile de ciocolata.
Coaceti in tava neunsa la 375F - 190C timp de 12-13 minute. Taiati imediat in patratele acolo unde ati marcat prin presare. Rezulta 54 fursecuri.

Iata si pozele:

Reteta originala:

[attachmentid=58180]


Sursa:

[attachmentid=58179]

Se freaca untul cu fructoza

[attachmentid=58181]


[attachmentid=58183]

Se adauga vanilia si ouale

[attachmentid=58184]

Pemtru ca aluatul era foarte uscat am adaugat 1 cana de smantana de frisca. Arata asa:

[attachmentid=58187]

Asamblarea:

[attachmentid=58188]

[attachmentid=58189]

[attachmentid=58190]


Tava scoasa din cuptor:

[attachmentid=58193]

Puse la racit, pe un gratar:

[attachmentid=58194]

Sectiune la 1/2 ora dupa copt:

[attachmentid=58195]

[attachmentid=58196]

Sectiune a doua zi:

[attachmentid=58197]

Miniaturi atașate

  • CBC0001.JPG
  • CBC.JPG
  • Picture_001.jpg
  • Picture_002.jpg
  • Picture_005.jpg
  • Picture_017.jpg
  • Picture_018.jpg
  • Picture_019.jpg
  • Picture_020.jpg
  • Picture_021.jpg
  • Picture_022.jpg
  • Picture_029.jpg
  • Picture_030.jpg
  • Picture_055.jpg

Editat de mon, 05 September 2006 - 04:02 AM.


#2 katy51

katy51

    Bucataras

  • Membri
  • 198 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 31 March 2009 - 09:12 PM

CITAT(mon @ Sep 4 2006, 10:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pernute cu ciocolata (fursecuri)

1 cana unt sau margarina, moale (200g - am cantarit)
1 cana smantana de frisca
2/3 cana fructoza
1 ou
1 lingurita vanilie
21/2 cani faina de soia
2 ciocolate 70% cacao

Se freaca untul cu fructoza pana se topeste zaharul si devine ca o crema. Adaugati oul si vanilia. Adaugati faina. Intindeti benzi de aluat cu pistolul de piscoturi.
Rupeti ciocolatele in bucati. Plasati cate un patratel de cioclata din loc in loc pe banda de aluat.
Acoperiti cu alta banda de aluat si marcati, prin presare, pauzele dintre bucatile de ciocolata.
Coaceti in tava neunsa la 375F - 190C timp de 12-13 minute. Taiati imediat in patratele acolo unde ati marcat prin presare. Rezulta 54 fursecuri.

Iata si pozele:

Reteta originala:

[attachmentid=58180]
Sursa:

[attachmentid=58179]

Se freaca untul cu fructoza

[attachmentid=58181]
[attachmentid=58183]

Se adauga vanilia si ouale

[attachmentid=58184]

Pemtru ca aluatul era foarte uscat am adaugat 1 cana de smantana de frisca. Arata asa:

[attachmentid=58187]

Asamblarea:

[attachmentid=58188]

[attachmentid=58189]

[attachmentid=58190]
Tava scoasa din cuptor:

[attachmentid=58193]

Puse la racit, pe un gratar:

[attachmentid=58194]

Sectiune la 1/2 ora dupa copt:

[attachmentid=58195]

[attachmentid=58196]

Sectiune a doua zi:

[attachmentid=58197]

Editat de katy bistriceanu, 31 March 2009 - 09:13 PM.




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi