Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Rosii umplute si Capsuni glace


Fără răspunsuri la acest topic

#1 mumtza

mumtza

    Captain Cook

  • Membri
  • 240 posturi
  • Location:romania

Postat 14 September 2006 - 03:43 PM

Rosii umplute


Ingrediente
6 rosii mari
3-4 linguri ulei de masline
400 gr de carne tocata de vaca
300 gr de ciuperci
1 ceapa
2 linguri de branza de vaci cu 0% materii grase
sare, piper dupa gust
usturoi, patrunjel dupa preferinte


Mod de preparare
Se prajeste carnea intr-o tigaie, eventual se adauga sare si piper;

Se taie marunt ceapa si ciupercile si se paseaza pentru omogenizare;

Se amesteca ceapa cu ciupercile si se inabuse la foc moale, intr-o tigaie unsa usor cu ulei de masline;

Se taie rosiile in doua, pe latime si se aseaza intr-un vas uns cu putin ulei de masline. Se coc in cuptorul incalzit, timp de 30 de minute. Se face un amestec omogen din carnea tocata si 2/3 din piureul de ciuperci. Se repartizeaza uniform amestecul peste rosiile scoase din cuptor;

Se foloseste 1/3 din piureul de ciuperci pentru a-l pune peste rosii, ca si cum ar fi pesmet. Daca veti dori, puteti adauga usturoi si patrunjel fin tocat;

Se pun in cuptorul foarte incins, timp de 30-40 minute.


CAPSUNI GLACE
masa glucidica


Ingrediente
500 gr capsuni
100 gr branza de vaci cu 0% grasime, bine scursa
cinci albusuri
doua lingurite suc de lamaie
cinci-sase linguri indulcitor (praf)


Mod de preparare
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare;

Se pun capsunile peste spuma de albusuri si se bat in continuare;

Se adauga si branza si se bate pana compozitia devine omogena;

La sfarsit se adauga sucul de lamaie si apoi se toarna totul intr-o forma unsa, in prealabil, cu ulei, care se pune la congelator, timp de sase-sapte ore. Se consuma dupa circa o jumatate de ora.

Imagini atașate

  • r_231.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi