Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Tort pufos si cremos


174 răspunsuri la acest topic

#21 Seima

Seima

    Academic Chef

  • Membri
  • 1471 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Warsaw

Postat 20 December 2006 - 02:15 PM

voi incerca si eu reteta.

2heng, arata minunat tortuletele tale tongue.gif

#22 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 25 December 2006 - 06:12 PM

piesa de rezistenta la masa noastra de craciun a fost acest tort pufos si cremos. l-am facut festiv (adica rotund), am copt 2 blaturi rotunde, iar crema am facut-o cu suc de visine (a iesit o usoara tenta rozulie) iar pe blatul de la baza am pus visine. e foarte bun si asa. am impresionat asistenta biggrin.gif

am facut si poze cu aparatul cuiva asa ca imediat cum intru in posesia lor va arat tortuletul.

#23 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 27 December 2006 - 03:55 PM

dupa cum am promis revin cu pozele

la felie am tinut aparatul prea aproape si din cauza blitzului nu a iesit bine poza :(
n-am impartit egal crema si la mijloc e muuult mai multa decat deasupra

[attachmentid=76301]pufos1.jpg
si felia
[attachmentid=76302]pufos2.jpg

#24 Blonde

Blonde

    Master of disaster

  • Membri
  • 1776 posturi
  • Gender:Female

Postat 03 February 2007 - 07:14 PM

Boni, pune te rog si masurile! si marimea formei de tort! Mercic pupic.gif

Am inovat si eu un pic in seara asta...am taiat foaia in doua, am pus crema de vanilie, iar deasupra am pus crema facuta din cioco si smantana. biggrin.gif
Tari bun!

#25 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 03 February 2007 - 08:10 PM

forma in care am facut eu are diametrul de 20 cm. cantitatile sunt exact cele originale, din reteta de la inceputul topicului. deci am facut cate 2 blaturi din 2 oua.
tu cum ai reusit sa tai blatul?

#26 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 February 2007 - 08:36 PM

(boni @ Feb 3 2007, 10:10 PM)

tu cum ai reusit sa tai blatul?

Chiar asa, cum ai reusit ? Blatul e destul de fragil cred ca d-aia Livia a dat reteta pt. tava dreptunghiulara ca sa se poata taia pe lung in 3 parti egale. . . .

#27 Blonde

Blonde

    Master of disaster

  • Membri
  • 1776 posturi
  • Gender:Female

Postat 04 February 2007 - 01:21 PM

Heeeeeeei...pai de regula foaia se taia in 3 parti egale, care se suprapun apoi, nu?! eu am taiat-o in doua si apoi le-am umplut cu toata crema 3some.gif

#28 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 04 February 2007 - 01:26 PM

cer scuze. n-am citit eu atenta. ai taiat blatul pe lung (sau lat) iar eu am crezut ca l-ai taiat pe orizontala. de aici nedumerirea mea laugh.gif

#29 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 04 February 2007 - 01:46 PM

Si a mea icon_rotf.gif


#30 damitta

damitta

    Raluca

  • Membri
  • 982 posturi
  • Location:Neverland
  • Interests:damn

Postat 04 February 2007 - 09:32 PM

[attachmentid=83156]

Sarumana de reteta! (tava a fost cam mare si blatul a iesit subtire, dar la gust a fost bestial!)

Miniaturi atașate

  • toort.jpg

Cel ce nu aude muzica crede ca dansatorul e nebun...

#31 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 04 February 2007 - 10:47 PM

Damitta, ti-a iesit bine ! floare.gif Bravo ! Se face prea usor pt. cat e de bun, nu ?
Daca ai tava mai mare poti pune 5 oua fara sa modifici alte cantitati.
Tava mea este 28x27 si pur si simplu din greseala am pus acum 5 oua. Nu mi-am dat seama, vorbind cu o prietena, ca am pus 5 oua, pare de necrezut dar asa a fost.
Ei bine, a iesit super cu blatul mai gros , mult mai bine asa. In concluzie de acum voi face din 5 oua.
Uite pun o poza, se vede cat e de gros fata de restul tortuletelor facute de mine.
[attachmentid=83175]

Imagini atașate

  • 223138.jpg


#32 Blonde

Blonde

    Master of disaster

  • Membri
  • 1776 posturi
  • Gender:Female

Postat 04 February 2007 - 11:05 PM

Waw 2heng! Eu il fac mereu din 5 oua, in tava de la aragaz...da` parca nu creste niciodata atata..
Felicitari!

#33 Blonde

Blonde

    Master of disaster

  • Membri
  • 1776 posturi
  • Gender:Female

Postat 11 February 2007 - 08:08 AM

Hai sa pun si eu o poza cu pufosenia asta aici biggrin.gif

[attachmentid=84128]

Eu il ornez ca pe Tiramisu

Miniaturi atașate

  • IMAG0005.JPG


#34 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 12 February 2007 - 11:09 AM

Ti-a iesit super in chip de tiramisu, buna inspiratie ai avut. Pai ... o sa-ti copiem si noi ideea smile.gif
Eu o fac pe 3 etaje ca am o tava care de imparte exact la 3 (pe lungime, are 27 cm) si pe urma o pun intr-o farfurie dreptunghiulara in care se aseaza la marele fix. :D

#35 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 20 May 2007 - 06:18 PM

Dulcele meu de azi: un amalgam de tort pufos si tort de ciocolata... tongue.gif
Inventie proprie... rolleyes.gif

Scuze de aspectul final, dar nu mai aveam frisca si oricum se mananca in familie...Ce atata munca pentru decor?!

[attachmentid=102132]IMG_0505.JPG

[attachmentid=102133]IMG_0508.JPG

[attachmentid=102134]IMG_0513.JPG

Si fiu-miu, fericit ca este gata minunatia! :lol:

[attachmentid=102135]IMG_0512.JPG tongue.gif

#36 Lizura

Lizura

    a dancing miracle...

  • Membri
  • 3318 posturi
  • Gender:Female
  • Location:CA

Postat 20 May 2007 - 09:03 PM

Bulinuta, e cotropitor si rapitor tortul tau!
If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with. - Michael Jackson-
http://www.mjquotes.com/quotes.htm

#37 puskin

puskin

    Master of disaster

  • Membri
  • 3776 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Sibiu

Postat 20 May 2007 - 09:40 PM

Bulinutzo, tortul ala e moarte de om :lol: !!!!
Bravo, super! L-a microunde ai facut blatul? Ca as face si eu, da' n-am microunda...

Eu azi am mancat cam aiurea:

MD: paine de grau integrala, branza de vaci 0.8%, gem fara zahar
P: 2 portii din prajitura cu mere facuta dupa reteta lui 2heng ( exceptionala, am facut-o numai cu faina de migdale si a iesit superrrrrr! n-am avut insa scortisoara)
C: 2 bucati fripturica de vita cu salata, cateva nuci kaju

Seara buna,
Ruxandra

#38 Munteanu_20159

Munteanu_20159

    Mami de Rege si Printz!

  • Membri
  • 4330 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 21 May 2007 - 06:31 PM

Lizura, merci! Sa stii ca pe mine m-a cotropit de tot! laugh.gif

Puskin, blatul este facut la MW, dar il poti pune si la cuptor normal. Eu initial asa am vrut sa fac, dar mi-a fost lene si l-am bagat vreo 3 min. la 800 w... tongue.gif
Ca asa imi lua 1/2h din timpul meu pretios... biggrin.gif

Amellyn, sa stii ca l-am terminat ca altfel iti dadeam si tie! wink.gif



#39 RainGirl

RainGirl

    micro Bucatar

  • Membri
  • 28 posturi
  • Location:Brasov

Postat 01 October 2007 - 07:31 PM

tort.JPG
mai vreau!

#40 RalucaM

RalucaM

    Big Chef

  • Membri
  • 553 posturi
  • Location:Los Angeles

Postat 01 October 2007 - 07:43 PM

QUOTE(RainGirl @ Oct 1 2007, 08:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mai vreau!


Super fain ti-a iesit! Vad ca te-ai apucat serios de treaba, bravo, te astepatm si cu retete noi smile.gif



Răspunde la acest topic



  


3 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi