Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Tort pufos si cremos


174 răspunsuri la acest topic

#41 RainGirl

RainGirl

    micro Bucatar

  • Membri
  • 28 posturi
  • Location:Brasov

Postat 01 October 2007 - 07:56 PM

QUOTE(RalucaM @ Oct 1 2007, 07:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Super fain ti-a iesit! Vad ca te-ai apucat serios de treaba, bravo, te astepatm si cu retete noi smile.gif

as vrea eu sa am asa multa imaginatie....de fapt uneori am....dar nu o pun in aplicare. Sper ca intr-o buna zi sa dau montignacele pe spate tongue.gif
Deocamdata pot sa spun ca tortul asta m-a cucerit. Cand voi creste mare vreau sa fiu un ....tort pufos si cremos. rolleyes.gif

#42 pupa russa

pupa russa

    Captain Cook

  • Membri
  • 205 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bv/nürnberg

Postat 25 February 2008 - 12:46 PM

am facut si eu tortul sambata. minunat. a iesit mai mare decat credeam (am facut blatul din cinci oua si l-am copt in tava aragazului) asa ca s-a bucurat si socrelina de jumatate din el. iata si doua poze cu ce mai era azi dimineata (mai am desert pt trei zile, hehehe.)

merci mult 2heng!

Miniaturi atașate

  • PICT2829.JPG
  • PICT2830.JPG


#43 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 25 February 2008 - 01:25 PM

Cu placere pupa rusa dar vreau sa stiu daca minunea din poza a papat tortulet.
Nu l-am mai facut de ceva timp . . . poate-l mai fac acum ca mi-ai amintit de el. Intr-un timp faceam imediat ce se termina, cand cu lamaie cand cu vanilie. Cu ce fel de crema l-ai facut ?

RainGirl eu abia acum am vazut minunatiile de tort facute de tine. Esti plina de talent !

#44 pupa russa

pupa russa

    Captain Cook

  • Membri
  • 205 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bv/nürnberg

Postat 25 February 2008 - 02:07 PM

2heng, merci inca o data de reteta. fii-meu nu a avut inca placerea sa manance din tort, e inca la "diete" de bebelusi: fara sare, zahar, frisca, albus sau cacao. mai are de asteptat...dar daca o fi un mancacios ca mine, nu mai prinde socrela tort, il mancam noi doi pe tot....

crema a fost cu lamaie, in prima faza nu prea mi-a placut. data viitoare il fac cu crema de vanilie. oricum, simplu de facut si de efect.

#45 BAICU_42441

BAICU_42441

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 14 June 2008 - 12:05 PM

Pun si eu poze cu tortuletul meu aici...Il fac de fiecare data cand ma apuca pofta de dulce si mai ales de sarbatori ca sa nu ma pacalesc cu alte bunatatzi interzise

IMG_6590.jpg IMG_6592.jpg

Este foarte bun floare.gif

#46 RalucaM

RalucaM

    Big Chef

  • Membri
  • 553 posturi
  • Location:Los Angeles

Postat 15 June 2008 - 08:54 AM

eusa_drool.gif Wow ce perfect ti-a iesit si ce cremoossss. Bravo!

#47 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 21 June 2008 - 07:08 PM

QUOTE(sanse @ Jun 14 2008, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pun si eu poze cu tortuletul meu aici...Il fac de fiecare data cand ma apuca pofta de dulce si mai ales de sarbatori ca sa nu ma pacalesc cu alte bunatatzi interzise

Este foarte bun floare.gif

Superb ti-a iesit ! Minunat !

#48 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 01 July 2008 - 02:20 PM

am facut si eu nu mi-a iesit asa super ca al vostru da pentru prima data merge!nu mi-au crescut foile..poate a fost prea mare tava cine stie!l-am facut cu vanilie parka prea dulce pentru gustul mei mellow.gif am in plan sa il fac cu lamaie cred ca o sa fie muuuuulllt mai bun oricum no comment super reteta!

Imagini atașate

  • DSC02851.JPG
  • DSC02853.JPG

A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#49 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 01 July 2008 - 02:26 PM

Ba ti-a iesit foarte frumos ! Bravo !
Posibil sa fi fost tava prea mare. Eu am dat dimensiunile corecte.
Oricum, esti cea mai vrednicuta dintre cititoarele de retete monti biggrin.gif Am remarcat ca ai facut o multime din retetele postate de noi.

#50 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 01 July 2008 - 02:45 PM

multumesc..voi sunteti de vina..cand vad c bine arata toate imi ploua in gura ..noroc de voi floare.gif biggrin.gif
A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#51 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 17 November 2008 - 02:08 PM

Sambata am cumparat branza Philadelphia , 4 cutiute.
Imi facusem planul sa pun 2 la acest tort si 2 sa le fac "portofele" tot cu ceva dulce ca umplutura.

Tortul si aluatul pt portofele le-am facut de Sambata dar portofelele s-au transformat a doua zi , in pizza ( de nevoie)

Azi , am pus restul de tort intr-o farfurie mai mica si gandindu-ma la Antzuka . . .am imortalizat ramasitele

134725.jpg Antzuka esti pe aproape ??? tongue.gif

#52 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 17 November 2008 - 05:13 PM

vai vai vaiiiii..mor aici


multumesc floare.gif rolleyes.gif la noapte am sa visez tortul asta ...eeee...minunat...ahhhh
A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#53 b3b3loz

b3b3loz

    micro Bucatar

  • Membri
  • 1 posturi

Postat 26 February 2009 - 12:34 AM

Buna fetelor! am incercat si eu dieta aceasta ! MINUNATA! eu tin South Beach , si se potriveste , singura diferenta e ca eu nu am folosit fructoza ci indulcitor smile.gif

am facut si o mica schimbare:
crema am facut-o dintr-un pachet de frisca light si o jumatate de pachet de crema de vanilie am mai pus doua picaturi de esenta de rom , pentru ca nu vroiam sa am crema de acelasi fel la ambele "etaje" am separat crema in 2 si o parte am amestecat-o cu o lingurita de ness, avea gust de tiramisu ,i-a dat gust de tiramisu crema asta:)

#54 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 26 February 2009 - 09:33 AM

QUOTE(b3b3loz @ Feb 26 2009, 12:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...
crema am facut-o dintr-un pachet de frisca light si o jumatate de pachet de crema de vanilie am mai pus doua picaturi de esenta de rom
...


bine ai venit pe la noi.
cum e cremea de vanilie la pachet? ce fel de crema e?

#55 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 27 February 2009 - 10:22 AM

Am adunat aici intrebarea ta si raspunsul lui Boni pentrru ca la "sezatoare" s-ar pierde raspunsul si poate mai au si alte fete aceeasi intrebare.

QUOTE(cornelia_arina @ Feb 27 2009, 12:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Dragele mele, vreau sa fac tortul ala pufos si va voi pune o intrebare absolut idioata: cum faceti voi frisca, bateti smantana Dorna si atat? Va intreb ptr ca eu sunt un antitalent si in viata mea nu am facut un tort pana acum. Ai mei vor fi socati, sper sa imi iasa le fel de bine ca si voua. Dar am nevoie de un raspuns rapid si daca mai sunt si alte secrete, please help me ca vreau sa rup gura targului! help.gif
Pupici!


QUOTE(boni @ Feb 27 2009, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sper ca nu e prea tarziu raspunsul, am vazut ca intrebarea de e aseara de la 10.
frisca eu o fac asa: smantana dorna sau mili peste 30% grasime, tinuta putin la rece, se bate cu mixer-ul pana ii creste bine volumul si capata consistenta cunoscuta de frisca. eu incep pe o treapta de viteza mai mica si cresc viteza treptat, pe masuta ce se ingroasa compozitia. trebuie grija mare sa nu o bati prea mult ca trece in unt, ca si cand se taie.
cand e aproape gata batuta adaug fructoza si aromel si mai bat putin.

succes si asteptam poze smile.gif



Adaug si eu, cum bat frisca. Ai in acest fel, 2 variante.
Folosesc mereu "smantana Dorna 32% grasime" din cutiuta rosie.
Si eu bat frisca , singura, separat. Da, asa cum ti-a atras atentia si Boni, trebuie sa fii foarte atenta sa nu o bati mai mult decat trebuie !
Deosebirea , fata de cum procedeaza Boni, este ca eu pun fructoza si mirodeniile in branza philadelphia.
Cand frisca e gata batuta o amestec cu atentie cu branza.


#56 tzuptzup81

tzuptzup81

    Bucataras

  • Membri
  • 53 posturi
  • Gender:Female
  • Location:focsani

Postat 27 February 2009 - 11:51 AM

foerte buna reteta si tortul. la 9.30 seara papam tort cu crema de lamaie la mine . bunut rau.
nu ma intrebati de poze ca mi-am pierdut cablul de descarcat poze de pe telefon.
a iesit bine. s-a descprins aluatul usor de pe foaia de copt unsa cu ulei si pudrata cu faina, crema a iesit pufoasa si aromata rezrultatul... forte mancabil. numai bun pentru pofta mea de dulce.
am uitat sa spun ca am folosit branza de vaci de tara- productie proprie si smantana de tara - productie proprie.
mai am pe azi , maine si duminica, asa ca innainte de postul pastelui.

Editat de tzuptzup81, 27 February 2009 - 11:56 AM.

[

#57 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 27 February 2009 - 06:47 PM

Pentru a nu se mai face confuzie intre smantana dulce Dorna (din care se face frisca) si smantana acra ( de gatit) va atasez pozele urmatoare

smantana_dulce_Dorna.jpg


Smantana din cutia rosie este cu 32% grasime si este cea din care se bate frisca

Smantana din cutia verde are 15% grasime si o folosim diluata cu apa pe post de lapte monti , in prajituri.

#58 esmma

esmma

    Bucataras

  • Membri
  • 122 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Austria

Postat 20 March 2009 - 04:05 PM

Am facut si eu tortul,e super mega bun,intradevar, pufos si cremos dupa cum poarta si numele,multumesc de reteta.

#59 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 20 March 2009 - 09:02 PM

QUOTE(esmma @ Mar 20 2009, 06:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am facut si eu tortul,e super mega bun,intradevar, pufos si cremos dupa cum poarta si numele,multumesc de reteta.

Si n-ai pregatit nicio poza pentru noi ?

#60 esmma

esmma

    Bucataras

  • Membri
  • 122 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Austria

Postat 20 March 2009 - 11:25 PM

Da,avem si poze,sunt facute cu telefonul,poate nu sunt prea reusite si nici nu am taiat tortul prea frumos,dar gustul....bun bun si se face foarte repede.

Miniaturi atașate

  • DSC00026.JPG




Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi