Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Tort de ciocolata Varenne


Fără răspunsuri la acest topic

#1 Vianne

Vianne

    Big Chef

  • Membri
  • 643 posturi

Postat 21 October 2006 - 08:10 PM

Reteta originala este aici: http://www.culinar.r...showtopic-7223/

Singura modificare a fost inlocuirea zaharului cu fructoza. E delicios!

Pun copy/paste :

1 dl cafea tare (2 linguri Ness si apa)
250 g unt
250 g ciocolata (neagra)
2 dl zahar fructoza ( 2 x 85 gram)
4 oua

Se pune cuptorul la incalzit la 175 grade C.
Se imbraca o forma (cu margini detasabile) cu hartie de copt.
Se incalzeste si topeste cafeaua, untul si ciocolata intr-o cratita

Se ia cratita de pe foc si se adauga zaharul si ouale.
Se toarna amestecul in forma si se coace tortul in mijlocul cuptorului 50 min.

(Se serveste cu frisca.)

Obs! Nu se pune faina. Nu se pune praf de copt. Nu se incearca cu scobitoarea sa se vada daca este gata pentru ca tortul este foarte moale � in mijloc.
Tortul este destul de compact cind se raceste. Se pastreaza in frigider.


Aaaa, sa nu uit! Am pus si cateva migdale in compozitie.

Imagini atașate

  • Picture_39.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi