Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - CLATITE (glucidice)


4 răspunsuri la acest topic

#1 tasha

tasha

    Captain Cook

  • Membri
  • 231 posturi

Postat 27 October 2006 - 09:38 AM

avem nevoie de:
1 cana fulgi ovaz
1 cana branza de vaci 0%
3 albusuri
1 lgt. nucsoara
1 lgt. scortisoara
un strop de esenta(vanilie, rom etc.)
fructoza (dupa cat de dulci le doriti)
apa

se pun toate in belnder; se mixeaza bine - eu am pus apa pt. ca sa iasa o compozitie usor fluida, si apoi am turnat in tigaie gramajoare si le-am lasat sa se coaca.

iata ce a iesit: [attachmentid=64606]

si ca sa vedeti cat sunt de subtiri: [attachmentid=64607]

Miniaturi atașate

  • IMG_0399.JPG
  • IMG_0405.JPG


#2 krys_nico

krys_nico

    Bucataras

  • Membri
  • 94 posturi

Postat 26 November 2011 - 09:50 PM

CITAT(tasha @ Oct 27 2006, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
avem nevoie de:
1 cana fulgi ovaz
1 cana branza de vaci 0%
3 albusuri
1 lgt. nucsoara
1 lgt. scortisoara
un strop de esenta(vanilie, rom etc.)
fructoza (dupa cat de dulci le doriti)
apa

se pun toate in belnder; se mixeaza bine - eu am pus apa pt. ca sa iasa o compozitie usor fluida, si apoi am turnat in tigaie gramajoare si le-am lasat sa se coaca.

iata ce a iesit: [attachmentid=64606]

si ca sa vedeti cat sunt de subtiri: [attachmentid=64607]


As avea si eu o intrebare: aceasta reteta este de faza 2, avand in vedere ca este cu fulgi de ovaz au IG=40?
Pentru a fi de faza 1 ar merge oare cu pudra de nuci sau de migdale?
Vizitati-mi blogul





25.07.2011 (am inceput monti) - 84.8 kg
25.08.2011 - 82.4 kg
25.09.2011 - 79.6 kg
25.10.2011 - 76.3 kg
25.11.2011 - 74.8 kg
25.12.2011 - 73.2 kg
03.2012 - 72.3 kg
20.05.2012 - 68.1 kg

#3 Cozos_28779

Cozos_28779

    Captain Cook

  • Membri
  • 434 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 26 November 2011 - 10:11 PM

CITAT(krys_nico @ Nov 26 2011, 09:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
As avea si eu o intrebare: aceasta reteta este de faza 2, avand in vedere ca este cu fulgi de ovaz au IG=40?
Pentru a fi de faza 1 ar merge oare cu pudra de nuci sau de migdale?

Eu zic ca este de F1 glucidica asa cum zice si in titlu. Nu are grasimi pentru ca de la oua avem numai albusuri. deci merge si cu fulgi de ovaz. Intre timp au mai aparut si taratele de ovaz care oricum merg si cu grasimi. Asa ca daca vrei sa fii mai stricta, pune tarate de ovaz si chiar si faina de migdale. Nucile nu cred ca merg in combinatia asta.





GS Euroclinic 29 iunie 2011
Dr. Rubin Munteanu, Dr. anestezist Raluca Parasca
Greutate de plecare: 115.7 kg h=167 cm
29 iulie 2011 : 108 kg (-7.7 kg )
29 august 2011 : 102 kg (-6 kg)
29 sept 2011 : 98 kg (-4 kg)
29 oct 2011 : 95 kg (-3 kg)
29 nov 2011 : 92 kg (-3 kg)
29 dec 2011 :89 kg (-3 kg)
29 ian 2012 : 88 kg (-1 kg)
29 feb 2012 :87 kg (-1 kg)

#4 krys_nico

krys_nico

    Bucataras

  • Membri
  • 94 posturi

Postat 26 November 2011 - 11:14 PM

CITAT(Coco @ Nov 26 2011, 10:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu zic ca este de F1 glucidica asa cum zice si in titlu. Nu are grasimi pentru ca de la oua avem numai albusuri. deci merge si cu fulgi de ovaz. Intre timp au mai aparut si taratele de ovaz care oricum merg si cu grasimi. Asa ca daca vrei sa fii mai stricta, pune tarate de ovaz si chiar si faina de migdale. Nucile nu cred ca merg in combinatia asta.


Ok. Mersi mult de raspuns. Asa ma gandisem, doar ca mi-era frica de fulgii aia. Cred k o sa incerc si cu fulgi si cu tarate poate chiar si cu faina de migdale.
Vizitati-mi blogul





25.07.2011 (am inceput monti) - 84.8 kg
25.08.2011 - 82.4 kg
25.09.2011 - 79.6 kg
25.10.2011 - 76.3 kg
25.11.2011 - 74.8 kg
25.12.2011 - 73.2 kg
03.2012 - 72.3 kg
20.05.2012 - 68.1 kg

#5 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 28 November 2011 - 11:17 AM

QUOTE(krys_nico @ Nov 26 2011, 11:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ok. Mersi mult de raspuns. Asa ma gandisem, doar ca mi-era frica de fulgii aia. Cred k o sa incerc si cu fulgi si cu tarate poate chiar si cu faina de migdale.

Completez cele scrise de Coco. O masa glucidica e permisa in ambele faze, tot glucidica este smile.gif

Problema ar fi cu fulgii de ovaz despre care am mai discutat pe aici si parerile sunt impartite cu privire la IG-ul lor mare (peste 50) atunci cand sunt preparati : adica terci sau preparati termic indiferent cum. Intrebarea era ce se intelege prin "preparati" de unde si parerile diferite

Cu nuci nu merge combinatia pentru ca fulgii de ovaz au IG>35 si nucile au grasime



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi