Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Biscuti Truffle


6 răspunsuri la acest topic

#1 RalucaM

RalucaM

    Big Chef

  • Membri
  • 553 posturi
  • Location:Los Angeles

Postat 17 December 2007 - 10:17 PM

Reteta cred ca o stiti deja, http://www.culinar.r...scuiti-Truffle/

100 gr ciocolata 70%
45 gr unt
25 gr fructoza
2 oua
100 gr faina migdale
10 gr cacao
1/2 lingurita praf de copt
esenta vanilie
un pic de sare
1 lingura cacao, 1 lingura fructoza si migdale macinate pt pudrat

Se topeste cioco cu untul pe baie de aburi, apoi se arunca in mixer cu fructoza. Se adauga pe rand cate un ou si la final restul de ingrediente. Se pune vasul la congelator 20 min.
Se porneste cuptorul la 160 C / 330 F si se fac bilutele din aluat, se dau prin amestecul de pudrat si se pun in tava cu folie la 4cm distanta. Se dau la cuptor 10-15 min, nu prea mult sa nu se usuce. Eu am facut bilele mai mari si le-am lasat 20.
Finalul, se topesc in gura, ff bune si simplu de facut!
P1020254.JPG
P1020260.JPG


#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 17 December 2007 - 10:56 PM

Raluca, sunt foarte frumosi si crescuti !
Din cantitatile puse de tine ti-au iesit cei ce se vad in farfurie sau aia sunt ce ti-a ramas ?

#3 RalucaM

RalucaM

    Big Chef

  • Membri
  • 553 posturi
  • Location:Los Angeles

Postat 17 December 2007 - 11:12 PM

QUOTE(2heng @ Dec 17 2007, 11:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Raluca, sunt foarte frumosi si crescuti !
Din cantitatile puse de tine ti-au iesit cei ce se vad in farfurie sau aia sunt ce ti-a ramas ?


Ce se vede, 15 bucati mi-au iesit. smile.gif

#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 20 December 2007 - 08:59 PM

Ralucaaaaa !
Ia uite aici si lauda-ma ! N-am rezistat si am facut dar mi-au iesit doar 12 ca pe masura ce faceam bilutele ma plictiseam si le faceam din ce in ce mai mari biggrin.gif
Le-am tavalit prin nuca rasnita+fructoza

Ia poftiti dovada :

203615.jpg 203802.jpg

#5 RalucaM

RalucaM

    Big Chef

  • Membri
  • 553 posturi
  • Location:Los Angeles

Postat 21 December 2007 - 12:17 AM

Super faini! Ce rapida ai fost wink.gif Nici tu n-ai avut rabdare, bine ca nu-s singura tongue.gif

#6 puskin

puskin

    Master of disaster

  • Membri
  • 3776 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Sibiu

Postat 30 December 2007 - 10:36 PM

Buna,

le-am facut si eu, am pus 45g fructoza dar nu mi se pare destul de dulci pentru gusturile mele.

Uite si poza:


poze_220__Medium_.jpg





#7 stefaniaa

stefaniaa

    micro Bucatar

  • Membri
  • 38 posturi

Postat 29 October 2012 - 01:51 PM

Am facut si eu biscuitii. Si eu am pus mai multa fructoza (40-50g) si tot mi s-a parut ca au o tenta amaruie. La congelator am lasat vasul doar 15 min si m-am cam chinuit cu bilutele, ca nu era atat de tare compozitia. Deci clar tb lasata cel putin 20 min.
A... iar tava mea era cam mica, deci n-am avut cu sa las 4 cm intre biscuiti si s-au cam lipit. Dar i-am separat la final si s-au mancat imediat.
Mi-au iesit cam 17.


Editat de stefaniaa, 29 October 2012 - 01:59 PM.

La inceput de drum cu Monti...



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi