Sari la conținut

Poză

Retete Montignac - Pizza de post cu ciuperci


4 răspunsuri la acest topic

#1 mico

mico

    Captain Cook

  • Membri
  • 438 posturi
  • Location:bucuresti

Postat 30 March 2008 - 05:56 AM

Aluat turnat facut din:
1 cana faina integrala
½ cana faina de soia
½ cana tarate
1 plic praf de copt amestecat cu fainurie
½ cana ulei de masline
apa minerala cat sa iasa ca o smantana groasa
seminte de chimen, sare, piper
Se amesteca toate si se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se niveleaza cu o spatula de plastic
Se lasa 10 min in cuptorul incins in prealabil
Se unge cu un sos de rosii facut in casa (din 3 rosii taiate bucatele si amestecate cu 2 linguri bulion, sare, piper, busuioc, cimbru)
Se pun deasupra ciupercile curatate, spalate si se presara cu sare, piper
Se rade peste ele tofu (eu n-am avut si am pus cascaval)
Se mai tine la cuptor aprox. 30 min.


Miniaturi atașate

  • PIZZA3.JPG


#2 mico

mico

    Captain Cook

  • Membri
  • 438 posturi
  • Location:bucuresti

Postat 30 March 2008 - 06:01 AM

si alte poza, pe rand ca vad ca nu intra toate odata

Miniaturi atașate

  • PIZZA_1.JPG


#3 mico

mico

    Captain Cook

  • Membri
  • 438 posturi
  • Location:bucuresti

Postat 30 March 2008 - 06:03 AM

dupa ce a fost scoasa din cuptor

Miniaturi atașate

  • PIZZA2.JPG


#4 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 31 March 2008 - 09:08 AM

mico, am facut-o ieri seara. foarte buuuunaaaaa. imi place ideea de chimen in aluat (am pus macinat), ma chiar incanta tongue.gif
singurele schimbari pe care le-am facut sunt: faina de naut in loc de faina de soia in coca, iar cuipercile le-am taiat fasii, nu le-am pus intregi (nu aveam destule) si am pus tofu desupra. a mancat toata casa (stau inca la ai mei asa ca am fost multi) mai am 2 bucatele azi la birou. poate data viitoare apuc sa pun si poze wink.gif

#5 mico

mico

    Captain Cook

  • Membri
  • 438 posturi
  • Location:bucuresti

Postat 01 April 2008 - 08:03 AM

ma bucur, boni ca ai facut-o. Cred ca se lipesc mai bine de aluat daca sunt taiate, dar atunci, ca de altfel tot timpul, ma grabeam. mie imi place mult chimenul, cand imi aduc aminte il pun la orice, mai ales la preparatele din soia, ca tot mi-e frica de mirosul ei.
Sper s-o mai faci (in noua ta bucatarie smile.gif )si sa pui si poze.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi