Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Drob de ciuperci


Fără răspunsuri la acest topic

#1 doinaro3

doinaro3

    Big Chef

  • Membri
  • 570 posturi
  • Location:Bucuresti-Romania

Postat 07 June 2008 - 07:46 PM

Drob de ciuperci

Tot pe principiul "buseurilor" de legume, mi-am zis sa incerc ceva cu ciuperci, dar mi-a fost frica sa pun si branza in combinatia asta.Si cred ca bine am facut. A iesit ceva foarte bun!



Drob de ciuperci

Ingrediente:
2 cutii cu ciuperci taiate
3 oua
2 felii branza Gouda light
1 legatura ceapa verde
1 l gatura marar
sare,piper

Am taiat marunt ceapa si am calit-o intr-o lingura de ulei de masline, apoi am adaogat ciupercile si le-am calit pana au pierdut din apa pe care o lasa. La sfarsit am adaogat mararul taiat marunt.
Am adaogat compozitiei, dupa ce s-a mai racit, galbenusurile si albusele batute spuma.
Le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra am pus doua felii de branza Gouda light.
La cuptor vreo 50 minute.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi