Sari la conținut

Poză

peste cu verdeturi


2 răspunsuri la acest topic

#1 monykutz

monykutz

    Big Chef

  • Membri
  • 602 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Abu Dhabi
  • Interests:Calatoriile, cartile si bucatele

Postat 18 October 2008 - 09:16 PM

Foarte rapid, cred ca 20 de min mi-a luat, cu sos cu tot, si gustos, si monti mincacios.gif .

Ingrediente:
- peste file (al meu a fost king fish, care eu il presupun a fi ton, sau ruda rolleyes.gif )
- o punga cu buchetele de conopida si brocoli (250g) - care se gateste la microunde in 5 min
- 100g cascaval ras
- 3 lingurite lapte fara lactoza
- 3 lingurite faina linte
- suc de la 1/2 lamaie
- 1/2 lingurita usturoi
Condimente:
- chimin si ghimbir pudra, piper, sare

Se da pestele prin condimentele amestecate cu sucul de lamaie si se lasa vreo 5 min, apoi se pune intr-o tava de teflon, cu 2 linguri de ulei, la foc mare. Calirea dureaza vreo 8-10 min, si la sfarsit punem usturoiul, pentru gust.

Intre timp se pune punga de verdeturi la microunde (dupa instructiunile de pe ambalaj).

Intre acelasi timp se face sosul (a se vedea ca intre timpuri se pot face muuuulte biggrin.gif). Lapticul si faina se dizolva cu apa, se pun intr-o craticioara cu ulei de masline incins si putin usturoi, se pune ceva piper, sare si pudra chimin si cascavalul ras. Se fierbe in 3 minute, si gata papa.

Pofta buna... si sa-mi spuneti daca v-a placut

Miniaturi atașate

  • peste_cu_verdeturi__2_.JPG






#2 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 24 February 2009 - 02:04 PM

sper ca nu e suparare sa postez si eu aici, ca nu are rost sa deschid un nou topic, deci pestele meu e cu sos de rosii e super bun deci, avem nevoie de

peste(eu am folosit cod)
rosii decojite si taiate
1 ceapa
putin unt (optional - pentru uns tava)
putina zeama de lamaie
marar si condimente(eu am folosit rozmarin, piper, sare)

Ungem tigaia cu putin unt si prajim pestele pe fiecarte parte aprox 2 min, cand il intoarcem pe partea cealalta adaugam si ceapa taiata pestisori si usturoiul!
lasam sa se rumeneasca, dupa care adaugam rosiile decojite si taite , condimentele
mai lasam aprox 5 min , luam de pe foc adaugam zeama de lamaie mararul si gata!simplu si fff
Gustos, !-am servit cu orez basmati si acum dovada

100_5258.jpg
A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#3 monykutz

monykutz

    Big Chef

  • Membri
  • 602 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Abu Dhabi
  • Interests:Calatoriile, cartile si bucatele

Postat 24 February 2009 - 02:54 PM

Ce misto arata ... mie-mi place mult pestele cu sos de rosii, si chiar ma gandeam sa fac zilele astea, poate maine, daca ma trezesc devreme sa merg la piatza biggrin.gif.

Si acu ca spui matale, cred ca si pestele meu "king fish" tot cod se numeste, si nu stiu eu biggrin.gif, ca parca-i asemanator icon_confused.gif







Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi