Sari la conținut

Poză

"Retete montignac - barcute cu nuca"


Fără răspunsuri la acest topic

#1 danamursa

danamursa

    Bucataras

  • Membri
  • 101 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 23 October 2008 - 06:17 AM

se fac f simplu:
4 galbenusuri de freaca cu 4 lg de fructoza,150 gunt sau marga la t camerei si faina integrala amestecata cu taratze in proportiiegale pana se face un aluat legat,daca nu se leaga se poate pune apa,se lasa la rece minim 30 de minute dupa care se imparte aluatul in bilute cam cat o nuca.separat albusurile se ba spuma cu 2 lg de fructoza pana se fac spuma apoi se amesteca cu nuca rasnita cat sa iasa ca o crema. Fiecare biluta se intinde cu sucitorul sau in mana cu degetele,se pune o lg de crema pe fiecare apoi se ridica marginile aluatului astfel incat sa arate ca o barcutza.se coc pana devin aurii pe hartie de copt.Pofta mare!





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi