Sari la conținut

Poză

"Retete montignac - Spirale Mocha"


1 răspunsuri la acest topic

#1 danamursa

danamursa

    Bucataras

  • Membri
  • 101 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 23 October 2008 - 06:21 AM

se face un aluat din un ou intreg care se bate bine cu 2 lg de fructoza,apoi se pune 125 g marga la t camerei si faina integrala +taratze pana se leaga aluatul,se intinde foaie peste care se pune cacao si ciocolata amara rasa,se ruleaza si se da la rece minim 30 de minute.Apoi se taie felii din ea care se coc pe hartie de copt ,se pot pensula cu ou batut cu inca o lg de fructoza!



#2 monykutz

monykutz

    Big Chef

  • Membri
  • 602 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Abu Dhabi
  • Interests:Calatoriile, cartile si bucatele

Postat 23 October 2008 - 12:34 PM

Bestial suna mincacios.gif , de-abea astept sa fac si eu. Crezi ca merge cu faina de secara? Ca a naibii, faina de secara gasesc da faina integrala de grau nu mad.gif !







Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi