Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - dovlecei umpluti


10 răspunsuri la acest topic

#1 vcory

vcory

    Bucataras

  • Membri
  • 142 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 25 November 2008 - 07:50 PM

hello fetelor

In aceasta seara m-am gandit sa fac ceva bun....eu zic ca este ok cu monti rolleyes.gif ,daca nu astept critici.

Dovlecei gratinati.

Ingrediente: 3 dovlecei medii, 1 ou, sunca presat (3-4 felii, depinde de marime), 1 felie branza, putin cascaval

Se taie dovlecei pe lung, se scobeste miezul acestora. Se toaca marut sunca si branza. Miezul de la dovlecei se caleste intr-o lg de ulei de masline. Dupa ce s-a muiat un pic se adauga peste compozitia de sunca, se pune si oul si se amesteca ( se adauga sare, piper, fiecare ce mai doreste ).
Se umplu dovleceii cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru aprox 30 min ( se mai verifica). Cand sunt gata se adauga cascavalul si se mai lasa 5 min.

Pofta buna!!!
dovlecei asteptand umplutura....
DSCF1265.jpg

#2 vcory

vcory

    Bucataras

  • Membri
  • 142 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 25 November 2008 - 07:51 PM

compozitia de sunca
DSCF1266.jpg

#3 vcory

vcory

    Bucataras

  • Membri
  • 142 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 25 November 2008 - 07:52 PM

dovleceii umpluti...asteptand sa intre la cuptor
DSCF1267.jpg

#4 vcory

vcory

    Bucataras

  • Membri
  • 142 posturi
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Postat 25 November 2008 - 07:53 PM

rezultatul final
DSCF1268.jpg

#5 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 26 November 2008 - 09:39 AM

occasion14.gif bravo cori frumos arata hello2.gif

#6 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 26 November 2008 - 07:10 PM

as manca si eu asa ceva...yammmyy.....super...felicitari
A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#7 patrupetale

patrupetale

    Bucataras

  • Membri
  • 157 posturi

Postat 26 November 2008 - 07:19 PM

Uhlala,chiar arata bine. biggrin.gif Bravo.

'' Tell me what's wrong with society/ When everywhere I look I see/ Young girls dying to be on tv/ They won't stop til they've reached their dreams/ Diet pills, surgery/ Photoshopped pictures in magazines/ Telling them how they should be/ It doesn't make sense to me "

#8 coffee

coffee

    micro Bucatar

  • Membri
  • 16 posturi

Postat 06 October 2009 - 11:44 AM

Super buni dovleceii. Eu in loc de sunca am pus la calit impreuna cu ce am scos din ei, ciuperci taiate cubulete, o ceapa rosie mica, cimbru, oregano, un pic de busuioc si patrunjel verde. Cand i-am umplut am pus si putina mozzarela in fiecare si la sfarsit am presarat cascaval ras.Intr-adevar grozavi. Acuma sper ca si monti smile.gif . Daca am dat-o-n bara astept sa ma trageti de urechi rolleyes.gif
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the window

#9 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 06 October 2009 - 11:58 AM

Multumim pentru reteta vcory floare.gif

Coffee dovleceii facuti de tine sunt monti ca de altfel orice fel de mancare, legumele fierte care nu sunt monti fiind foarte putine.
Atentia trebuie sa fie indreptata asupra painii :)

#10 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 03 October 2011 - 07:32 AM

Am facut si eu dovlecei umpluti dar cu carne tocata. Foarte buni, s-au rumenit la cuptor. Eu inainte ii umpleam asa inalti si ii faceam alaturi de ardei si rosii umplute. Mi s-au parut mai buni taiati asa pe lung.

Miniaturi atașate

  • Picture_009.jpg
  • Picture_013.jpg

Editat de adeje, 03 October 2011 - 07:32 AM.


#11 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 03 October 2011 - 09:10 PM

CITAT(adeje @ Oct 3 2011, 05:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Am facut si eu dovlecei umpluti dar cu carne tocata. Foarte buni, s-au rumenit la cuptor. Eu inainte ii umpleam asa inalti si ii faceam alaturi de ardei si rosii umplute. Mi s-au parut mai buni taiati asa pe lung.

minunat ! si eu la fac le umplu cum spui si tu ca faceai pana acuma , dar pare tare apetisant asa taiate pe latime si umplute , voi incerca si eu , ms ptr idee



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi