Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Galuste(i) cu prune


32 răspunsuri la acest topic

#21 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 24 September 2010 - 03:35 PM

Soricico, arata grozav ! em_new_20.gif

#22 LadybirdBeetle

LadybirdBeetle

    Bucataras

  • Membri
  • 55 posturi

Postat 15 September 2012 - 01:29 PM

M-am hotarat si eu intr-un final sa incerc,iata rezultatul:
SSCN2732.JPG
Aluatul e din 300gr naut fiert si blenduit,100gr faina de linte,2 oua si o lingura de untura de gasca.Arata bine si compact,dar tot imposibil de intins ramane,asa ca le-am intins manualSSCN2733.JPG .
Au iesit o groaza (18buc).Data viitoare fac din jumatate cantitatea asta.
SSCN2734.JPG
De fiert le-am fiert in mod normal ,dupa ce s-au ridicat la suprafata apei le-am mai lasat cateva minute,nu s-au sfarmat deloc,probabil datorita unturiiSSCN2735.JPG
Am totusi vreo 2 regrete:trebuia sa pun niste sare la naut,iar "pesmetul"ar fi fost mai bun daca -l prajeam un pic(la cele "traditionale" asa fac).SSCN2736.JPG
Sunt bune totusi em_new_38.gif ,data viitoare vor fi si mai bune.
Mai am... cine doreste?

[/url]

#23 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 15 September 2012 - 07:42 PM

QUOTE(LadybirdBeetle @ Sep 15 2012, 02:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mai am... cine doreste?


D.gif Eu em_new_08.gif

#24 LadybirdBeetle

LadybirdBeetle

    Bucataras

  • Membri
  • 55 posturi

Postat 27 September 2012 - 04:28 PM

Alta incercare ,de data asta foarte-foarte reusita:


200gr naut ,
aproximativ 70gr faina de migdale+vreo 3 linguri de tarata si
untura de gasca.

Tarata am pus pentru ca numai cu faina de migdale aluatul nu dadea semne ca ar vrea sa se lege.
Pe mine combinatia naut-migdale m-a cucerit...o nebunie.
Am facut 13 buc.

De data asta nu mai am ,le-am mancat pe toate(in 3 zille).Cu faina de naut s-au intarit un pic,insa asa au ramas fragede.Jur ca au fost mai bune decat cele "originale".



SSCN2784.JPG



[/url]

#25 adry.b30

adry.b30

    Bucataras

  • Membri
  • 119 posturi

Postat 28 September 2012 - 07:01 AM

QUOTE(LadybirdBeetle @ Sep 27 2012, 05:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>


Ce bine arata!!! Musai sa le incerc si eu... mai ales ca zilele trecute m-a pus sotul sa ii fac din cele normale(bineanteles ca el nu e adept monti!) si am salivat pe langa el!! Dar astea m-au cucerit! Trebuie sa-mi refac stocul de faina de migdale si naut!!



#26 ghiana

ghiana

    Captain Cook

  • Membri
  • 416 posturi

Postat 28 September 2012 - 09:35 AM

QUOTE(LadybirdBeetle @ Sep 27 2012, 02:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>

sustinem de pe margine parerile generale- este mortale !!!!!!
ghiana

#27 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 27 January 2013 - 07:56 PM

eu le-am umplut cu caise si visine

am folosit:
100 gr naut macinat
25 gr alune de padure macinate
1 lingura tarate psyllium (cred ca merge si fara)
1 ou
2 linguri rase fructoza + 1 lingura stevie
nucsoara, scortisoara
pudra de roscove (in loc de wasa)

le-am copt pe aburi la foc mic
revin mai tarziu cu sectiunea

Imagini atașate

  • DSCF8044.JPG
  • DSCF8039.JPG

Editat de Oskkar, 27 January 2013 - 07:58 PM.

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#28 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5712 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 27 January 2013 - 11:13 PM

QUOTE(Oskkar @ Jan 27 2013, 06:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu le-am umplut cu caise si visine

am folosit:
100 gr naut macinat
25 gr alune de padure macinate
1 lingura tarate psyllium (cred ca merge si fara)
1 ou
2 linguri rase fructoza + 1 lingura stevie
nucsoara, scortisoara
pudra de roscove (in loc de wasa)

le-am copt pe aburi la foc mic
revin mai tarziu cu sectiunea


Asteptam sectiunea...
Arata foarte bine D.gif
Ce fel de stevia e de ai pus 1 lingura? Mi se pare mult.

Editat de M_rules, 27 January 2013 - 11:15 PM.

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#29 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 28 January 2013 - 09:08 AM

aveam stevie pudra de la Truvia
eu nu gust cand fac papica (mare greseala, stiu) asa ca am luat ca referinta rulada pe care o fac dupa reteta Rodicai: acolo, la 4 linguri de faina, puneam 4 linguri rase de fructoza;
stevia asta de la Truvia mie mi se pare ca nu indulceste prea mult
pun diseara poze cu sectiunea

Editat de Oskkar, 28 January 2013 - 09:14 AM.

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#30 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 31 January 2013 - 09:11 PM

am revenit cu sectiunea

Imagini atașate

  • DSCF8132.JPG
  • DSCF8108.JPG

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#31 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5712 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 31 January 2013 - 09:12 PM

Frumoasa sectiunea.... em_new_12.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#32 claudelu

claudelu

    micro Bucatar

  • Membri
  • 2 posturi

Postat 05 August 2018 - 09:04 AM

Fetelor, oare nu merge sa le facem din cartofi dulci plus ceva tarate de ovaz si gluten din grau?

Pe mine nautul ma baloneaza rau de tot si sunt mare amatoare de galusti de cand ma stiu (de obicei mananc numai galusti pana le termin) secret.gif



#33 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 06 August 2018 - 07:41 AM

Buna Claudelu smile.png

Poti incerca dar nu uita ca ei (cartofii dulci) au IG=50 





Răspunde la acest topic



  


0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi