Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Pandispan Rodica


42 răspunsuri la acest topic

#1 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 08 December 2009 - 07:19 PM

Pandispan Rodica - Monti

Aceasta reteta a pornit de la reteta lui Rodica de aici

Ingrediente:

6 oua intregi
5 linguri fructoza
o mana de caise taiate marunt
o mana de nuci (eu am pus nuci normale si cateva nuci pecan)
100 grame faina de migdale

Am batut separat albusurile cu fructoza, apoi am incorporat incet restul ingredientelor.
Se baga in cuptorul incalzit deja la 170 de grade cam 35 de minute.

Este delicios!!!

Imagini atașate

  • 1DSCN2433.jpg
  • 1DSCN2435.jpg

Editat de Sheng, 14 March 2010 - 10:24 AM.
completare la cerere Montignac_rules

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 08 December 2009 - 07:26 PM

icon_rotf.gif Mare figura esti !
Credeam ca nu vad bine cand am vazut scris 'Pandispan Rodica'
Ti-a iesit super, zau ! Bravo !
floare.gif

P.S - ai uitat sa scrii ca-i monti biggrin.gif biggrin.gif

Editat de Sheng, 08 December 2009 - 07:28 PM.


#3 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 08 December 2009 - 07:34 PM

QUOTE(Sheng @ Dec 8 2009, 06:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
icon_rotf.gif Mare figura esti !
Credeam ca nu vad bine cand am vazut scris 'Pandispan Rodica'
Ti-a iesit super, zau ! Bravo !
floare.gif

P.S - ai uitat sa scrii ca-i monti biggrin.gif biggrin.gif


Nu stiam ce nume sa i dau si cum reteta a venit de la tine am zis ca asa trebuie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Din pacate nu mai pot modifica titlul topicului, dar am scris in post cu bold.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#4 puskin

puskin

    Master of disaster

  • Membri
  • 3776 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Sibiu

Postat 08 December 2009 - 07:35 PM

Foarte bine arata smile.gif . O sa o folosesc ca blat la un tiramisu Monti cred...sau ii fac crema si o fac tort laugh.gif .
Doar ca eu nu vreau sa pun fructoza ci stevie, om vedea ce iese.

#5 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 08 December 2009 - 07:39 PM

Super arata. E pe lista de sarbatori. floare.gif

#6 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 08 December 2009 - 07:39 PM

QUOTE(puskin @ Dec 8 2009, 06:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte bine arata smile.gif . O sa o folosesc ca blat la un tiramisu Monti cred...sau ii fac crema si o fac tort laugh.gif .
Doar ca eu nu vreau sa pun fructoza ci stevie, om vedea ce iese.


Multumesc.
Eu am vrut sa pun initial stevia. Dar sunt putin reticenta ca inca n am folosit o la gatit. Pun stevia pudra in cafea, si daca e prea multa are un gust mai ciudat.
Sa mi spui cum iese cu stevia. Sunt curioasa.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#7 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 08 December 2009 - 07:42 PM

QUOTE(julix_2007 @ Dec 8 2009, 06:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Super arata. E pe lista de sarbatori. floare.gif

Multumesc
Julix, cam multe ai pe lista pentru sarbatori. Tot se aduna. icon_rotf.gif
Si maine as vrea sa fac un tort. Nu stiu inca ce si cum.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#8 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 08 December 2009 - 07:42 PM

Ce dragi îmi sînt mie reţetele la care trebuie doar să amestec chestii şi să arunc în cuptor! S-a notat şi asta, ce să mai... biggrin.gif

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#9 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 08 December 2009 - 07:43 PM

QUOTE(puskin @ Dec 8 2009, 09:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte bine arata smile.gif . O sa o folosesc ca blat la un tiramisu Monti cred...sau ii fac crema si o fac tort laugh.gif .
Doar ca eu nu vreau sa pun fructoza ci stevie, om vedea ce iese.

Am folosit si eu ca blat la tortul ASTA . De fapt este inspirat de blatul facut acum cativa ani de Maya.

#10 julix_2007

julix_2007

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 7643 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Suceava

Postat 08 December 2009 - 07:51 PM

CITAT(Montignac_rules @ Dec 8 2009, 07:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Multumesc
Julix, cam multe ai pe lista pentru sarbatori. Tot se aduna. icon_rotf.gif
Si maine as vrea sa fac un tort. Nu stiu inca ce si cum.



Asa e , chiar foarte multe. Am obiceiul sa iau lista ,sa o studiez si abia dupa aceea decid. Mai rau e atunci cand nu ai de un de alege. Oricum o sa fie doar pentru Anul Nou si Boboteaza, caci pentru Craciun nu am timp. Ajung acasa in ajun pe 24, nu stiu pe la ce ora si ma indoiesc ca mai pot face ceva, dupa 1 saptamana de bantuit prin Europa. Apoi fiecare reteta are prea multe oua, gainile mele sunt in sillentio stampa icon_rotf.gif icon_rotf.gif si eu nu prea ma impac cu ouale din comert. Trebuie sa aleg ceva usor de facut.

#11 puskin

puskin

    Master of disaster

  • Membri
  • 3776 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Sibiu

Postat 08 December 2009 - 08:17 PM

QUOTE(Montignac_rules @ Dec 8 2009, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Multumesc.
Eu am vrut sa pun initial stevia. Dar sunt putin reticenta ca inca n am folosit o la gatit. Pun stevia pudra in cafea, si daca e prea multa are un gust mai ciudat.
Sa mi spui cum iese cu stevia. Sunt curioasa.


Stevia care se gaseste in Praga nu imi place. Eu am cumparat lichida, de la Now Foods ( mi-o iau din Romania). Iti zic cum iese cu stevia, o sa testez un pic saptamana viitoare sa nu ma trezesc ca nu-mi iese tortura de Craciun tongue.gif .

QUOTE(Sheng @ Dec 8 2009, 07:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am folosit si eu ca blat la tortul ASTA . De fapt este inspirat de blatul facut acum cativa ani de Maya.

Da Rodica, stiu tortul ca pusesem ochii pe el smile.gif .


#12 antzuka

antzuka

    Master of disaster

  • Membri
  • 1594 posturi
  • Gender:Female
  • Interests:mersul pe munte, gatitul, croitoria

Postat 08 December 2009 - 09:42 PM

super biggrin.gif
A cup of health-drink it every day, health taste good


.....lumea este în mîinile celor care au curajul să viseze şi să îşi asume riscul de a trăi propriile vise.....Paulo Coelho




#13 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 09 December 2009 - 10:38 AM

ce minunatie biggrin.gif ff frumos ti-a iesit monti, si tie si rodicai bravo fetelor! nu va deziceti de la dulciuri bune bune si conforme
si tu, ruxi, ce-mi faci cu tiramisu monti...


#14 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 09 December 2009 - 11:27 AM

QUOTE(antzuka @ Dec 8 2009, 08:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
super biggrin.gif



QUOTE(fata_cu_fluturi @ Dec 9 2009, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ce minunatie biggrin.gif ff frumos ti-a iesit monti, si tie si rodicai bravo fetelor! nu va deziceti de la dulciuri bune bune si conforme
si tu, ruxi, ce-mi faci cu tiramisu monti...



Multumesc smile.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#15 Nik26

Nik26

    Captain Cook

  • Membri
  • 370 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 09 December 2009 - 02:26 PM

Arata f. bine! floare.gif Asa plin de caise si nuci!
Vad ca s-au asezat uniform, nu s-au lasat la fund desi sunt multe si vad ca nu s-a mai lasat nici compozitia. biggrin.gif

#16 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 09 December 2009 - 08:26 PM

QUOTE(Nik26 @ Dec 9 2009, 01:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata f. bine! floare.gif Asa plin de caise si nuci!
Vad ca s-au asezat uniform, nu s-au lasat la fund desi sunt multe si vad ca nu s-a mai lasat nici compozitia. biggrin.gif


Multumesc. smile.gif
S au legat toate altfel ca a fost oul intreg, nu s a lasat deloc si a fost (ca nu mai e sad.gif ) cu multa multa umpluturaaa, mie asa imi place biggrin.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#17 puisorul

puisorul

    Captain Cook

  • Membri
  • 221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Cluj

Postat 11 December 2009 - 04:37 PM

Azi am facut si eu pandispanul si a iesit foarte gustos. Am pus doar 4 linguri de fructoza dar cred ca mergeau si 3. Pe langa caise am pus si prune uscate.

Greseala a fost ca nu l-am tinut suficient la cuptor si l-am scos cam repede pt ca se maronise( dar era din cauza de faine de migdale cu coaja). Cand mi-am dat seama ca nu era copt suficient l-am mai bagat o tura la cuptor dar intre timp s-a mai lasat. Asa ca nu e prea aspectuos dar e bun la gust laugh.gif . Diseara o sa il savurez cu o cana de ceai de visine uscate.

Multumesc Montignac rules pt reteta floare.gif

#18 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 11 December 2009 - 04:59 PM

Nu stiu unde am scris dar trebuie sa pui o coala de hartie de copt [peste el dupa ce are culoarea dorita de tine) si-l lasi la cuptor pana se coace suficient.
Tot asa fac si cu cozonacul sau cu orice s-ar putea arde in cuptor

#19 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 11 December 2009 - 07:06 PM

QUOTE(puisorul @ Dec 11 2009, 03:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Azi am facut si eu pandispanul si a iesit foarte gustos. Am pus doar 4 linguri de fructoza dar cred ca mergeau si 3. Pe langa caise am pus si prune uscate.

Greseala a fost ca nu l-am tinut suficient la cuptor si l-am scos cam repede pt ca se maronise( dar era din cauza de faine de migdale cu coaja). Cand mi-am dat seama ca nu era copt suficient l-am mai bagat o tura la cuptor dar intre timp s-a mai lasat. Asa ca nu e prea aspectuos dar e bun la gust laugh.gif . Diseara o sa il savurez cu o cana de ceai de visine uscate.

Multumesc Montignac rules pt reteta floare.gif


Ma bucur ca l ai facut smile.gif Pe primul loc e gustul, aspectul dupa.
Si eu cand l am facut pe cel din albusuri, mi s a lasat, da oricum a fost foarte gustosss.

QUOTE(Sheng @ Dec 11 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu stiu unde am scris dar trebuie sa pui o coala de hartie de copt [peste el dupa ce are culoarea dorita de tine) si-l lasi la cuptor pana se coace suficient.
Tot asa fac si cu cozonacul sau cu orice s-ar putea arde in cuptor


La checul tau din albusuri mi ai spus mie de hartie smile.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#20 rosebud

rosebud

    Bucataras

  • Membri
  • 189 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Timisoara
  • Interests:Montignac

Postat 11 December 2009 - 08:52 PM

In loc de caise ce ar mai merge? Ceva bucati de cioco neagra sau cacao?





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi