Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Carob muffins


45 răspunsuri la acest topic

#1 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 19 January 2010 - 08:40 PM

Ingrediente (6 muffins):

4 oua
50 gr de caise uscate (taite in bucatele cat mai mici posibil)
80 gr de pudra de roscova
80 gr de faina de migdale
2 linguri de apa
jumatate de lingurita de praf de copt

Galbenusurile, caisele, pudra de roscove, praful de copt si apa se amesteca toate. O sa iasa o compozitie foarte tare. Albusurile se bat spuma separat. Se amesteca cu compozitia de mai sus usor si se pune in forma de briose. Se pune la cuptor la 170 grade pentru 15 minute.

Miniaturi atașate

  • 11970_1_1_1_0_0.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 19 January 2010 - 10:08 PM

floare.gif
Ce smecherie cu pudra de roscove ! Si o sectiune n-ai ?
Ceva comentarii despre gust ?

#3 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 19 January 2010 - 10:17 PM

QUOTE(Sheng @ Jan 19 2010, 09:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
floare.gif
Ce smecherie cu pudra de roscove ! Si o sectiune n-ai ?
Ceva comentarii despre gust ?



Sectiunea o fac maine dimineata ca mai e doar una tongue.gif

La gust sunt foarte bune, sunt indeajuns de dulci de la caise si sunt puffy. Am vrut sa fac ceva fara indulcitori, d aia am pus caisele biggrin.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#4 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 20 January 2010 - 02:26 PM

Montignac_Rules, da vad ca esti pusa pe treaba si in verva biggrin.gif f frumos ti-a iesit wink.gif

#5 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 20 January 2010 - 02:47 PM

QUOTE(fata_cu_fluturi @ Jan 20 2010, 01:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Montignac_Rules, da vad ca esti pusa pe treaba si in verva biggrin.gif f frumos ti-a iesit wink.gif


Multumesc smile.gif
Diseara pun poza cu sectiunea.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#6 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 20 January 2010 - 06:15 PM

Sectiunea

Miniaturi atașate

  • 11970_1_1_1_0_0.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#7 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 22 January 2010 - 11:49 AM

Foarte, foarte tentant !
Promit sa le fac dupa ce cumpar pudra de roscove.

#8 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 February 2010 - 12:00 PM

Cuprinsa de remuscari ca am fost ultima care ti-a zis "La multi ani !" , m-am repezit si am facut carob muffinsii tai.
Asa ca toti sunt pentru tine biggrin.gif

113820.jpg M-ai cam derutat cu "6 bucati"

Daca mergeam de la inceput pe 10 buc erau egali 114140.jpg

114255.jpg

floare.gif Foarte frumosi floare.gif .
Astept sa se raceasca sa vedem si gustul.





#9 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 03 February 2010 - 02:04 PM

QUOTE(Sheng @ Feb 3 2010, 11:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Cuprinsa de remuscari ca am fost ultima care ti-a zis "La multi ani !" , m-am repezit si am facut carob muffinsii tai.
Asa ca toti sunt pentru tine biggrin.gif

M-ai cam derutat cu "6 bucati"

Daca mergeam de la inceput pe 10 buc erau egali



floare.gif Foarte frumosi floare.gif .
Astept sa se raceasca sa vedem si gustul.


Ohhhhhhhhhhhhh kermit.gif
Multumesc.
Arata superbbbbb eusa_drool.gif eusa_drool.gif eusa_drool.gif
Sunt formele mai mici si d aia au iesit 10.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#10 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 February 2010 - 02:09 PM

Revin cu sectiunea biggrin.gif 135500.jpg

Neavand nici pic de grasime in continut s-a desprins ceva mai greu

Si un sfat pentru fetele consumatoare de dulciuri : puneti macar o lingurita de fructoza.
Noua ne-a placut asa, fara indulcitor dar ma gandesc ca sunt destule fete carora le place un pic mai dulce.

#11 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 February 2010 - 02:14 PM

QUOTE(Montignac_rules @ Feb 3 2010, 04:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sunt formele mai mici si d aia au iesit 10.

Precis !
Da' ce m-am necajit ca le-am stricat dimensiunea ! Am tot pus deasupra fiecaruia cate putin , cate putin si la sfarsit mi-am dat seama ca nu mai am loc deasupra (ca-i stric de tot) si a mai rezultat unul micut
Oricum, gustul a compensat, stradania D.gif
Este prima praji pe care o fac folosind pudra de roscove IG=15 si sunt incantata .
As incerca un "checulet in cana" doar cu pudra de roscove . . . .Ma mai gandesc . . . .

#12 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 03 February 2010 - 02:37 PM

vai, dar frumos mai arata biggrin.gif vreau si eu, vreau si eu tongue.gif

Monti_Rules, cred ca sunt cea mai intarziata dintre toti. Iti zic si eu La multi ani floare.gif si felicitari pt topicul de produse conforme, e foarte bun. Am observat ca mai toate cele bune se gasesc la Kaufland (hmm...tb sa se deschida si la Giurgiu, dar nu stiu cand....ca e gata constructia din cate imi dau seama...poate in primavara wink.gif ) si la magazinul DM din REal. Deci, sunt mai orientata acum, mersi smile.gif

#13 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 03 February 2010 - 03:18 PM

QUOTE(fata_cu_fluturi @ Feb 3 2010, 01:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
vai, dar frumos mai arata biggrin.gif vreau si eu, vreau si eu tongue.gif

Monti_Rules, cred ca sunt cea mai intarziata dintre toti. Iti zic si eu La multi ani floare.gif si felicitari pt topicul de produse conforme, e foarte bun. Am observat ca mai toate cele bune se gasesc la Kaufland (hmm...tb sa se deschida si la Giurgiu, dar nu stiu cand....ca e gata constructia din cate imi dau seama...poate in primavara wink.gif ) si la magazinul DM din REal. Deci, sunt mai orientata acum, mersi smile.gif


Multumesc floare.gif
Poti sa faci si tu carob muffins, trebuie sa ai vreun plafar unde sa gasesti pudra de roscove smile.gif

Sheng mie mi s au parut indeajuns de dulci, dar acum....cum zici si tu depinde de gustul fiecaruia.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#14 laura2010

laura2010

    micro Bucatar

  • Membri
  • 47 posturi

Postat 03 February 2010 - 03:23 PM

Eu nu am forme de muffins ...oare cum ar iesi daca as folosi o forma de chec?




#15 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 03 February 2010 - 03:28 PM

QUOTE(laura2010 @ Feb 3 2010, 02:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu nu am forme de muffins ...oare cum ar iesi daca as folosi o forma de chec?


Foarte gustos eusa_drool.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#16 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 07 February 2010 - 06:46 PM

Mi s-au lipit ochii de reţeta asta de cînd am văzut-o prima dată... biggrin.gif
Atît doar că eu le-am făcut cu coarne uscate, că aveam o cutiuţă cam de multişor şi mi-era să nu se strice, şi cu un fir de xilitol. Foaaaarte bune! floare.gif
Data viitoare încerc în forma de chec.

carob_muffins.jpg

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#17 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 07 February 2010 - 07:18 PM

QUOTE(onaf @ Feb 7 2010, 05:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mi s-au lipit ochii de reţeta asta de cînd am văzut-o prima dată... biggrin.gif
Atît doar că eu le-am făcut cu coarne uscate, că aveam o cutiuţă cam de multişor şi mi-era să nu se strice, şi cu un fir de xilitol. Foaaaarte bune! floare.gif
Data viitoare încerc în forma de chec.

ohh ti au iesit super, arata yummy eusa_drool.gif eusa_drool.gif eusa_drool.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#18 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 07 February 2010 - 07:19 PM

Ooooo, deci te-am starnit cu muffinsii nostri !
Foarte frumosi sunt si ai tai biggrin.gif

#19 fata_cu_fluturi

fata_cu_fluturi

    Master of disaster

  • Membri
  • 1762 posturi
  • Gender:Female
  • Location:romania

Postat 07 February 2010 - 08:05 PM

foarte frumosi onaf biggrin.gif sa-ti traiasca si sa gemeti de placere cand ii mancati wink.gif

Vreau si eu sa ii fac de sf valentin ca e duminica viitoare, si al meu e mare ciocolatos. O sa incerc sa gasesc pudra de roscove, dar daca nu gasesc fac cu cacao. Si cu faina de migdale mai greu, avand in vedere ca nu mai sunt prin bucuresti...Am totusi o intrebare. II fac in forma de chec. Timpul ramane acelasi sau il mai maresc??? Voi care su nteti mai experimentate, ce parere aveti?
Va multumesc

#20 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 07 February 2010 - 08:31 PM

QUOTE(fata_cu_fluturi @ Feb 7 2010, 10:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
II fac in forma de chec. Timpul ramane acelasi sau il mai maresc???

smile.gif Daca tot ma invartesc pe aici iti raspund eu .
E foarte simplu : faci proba cu scobitoarea sau paiul si cand iese uscat . . . .e gata ! em_new_23.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi