Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Placinta cu branza tofu


5 răspunsuri la acest topic

#1 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 10 April 2008 - 10:19 AM

in sfarsit am aparut si eu cu produsele mele smile.gif
am folosit aluatul dat de 2heng pentru grisinele laurei
http://www.culinar.r...ite-cu-masline/

am facut "rasucitele" cu masline, dar am ratat rasucirea asa ca le-am facut ca pe minipizza. mie imi place sa pun in umplutura si pasta de rosii
Picture_005.jpg

si o placinta umpluta cu un strat de tocanita de ciuperci si un strat de tofu ras
Picture_007.jpg

#2 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 10 April 2008 - 12:11 PM

QUOTE(boni @ Apr 10 2008, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
in sfarsit am aparut si eu cu produsele mele smile.gif
am folosit aluatul dat de 2heng pentru grisinele laurei
http://www.culinar.r...ite-cu-masline/

am facut "rasucitele" cu masline, dar am ratat rasucirea asa ca le-am facut ca pe minipizza. mie imi place sa pun in umplutura si pasta de rosii
[
si o placinta umpluta cu un strat de tocanita de ciuperci si un strat de tofu ras


Bine arat asta cu tofu. Mmmm... Cum este la gust?

#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 10 April 2008 - 12:30 PM

QUOTE(boni @ Apr 10 2008, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
in sfarsit am aparut si eu cu produsele mele smile.gif
am folosit aluatul dat de 2heng pentru grisinele laurei

am facut "rasucitele" cu masline, dar am ratat rasucirea asa ca le-am facut ca pe minipizza. mie imi place sa pun in umplutura si pasta de rosii

Boni, sa intelegem ca te-ai mutat la tine ? E gata totul ?

Daca tu care esti un talent in bucatarie ai ratat "rasucirea" atunci eu pot fi chiar mandra de rezultat biggrin.gif
In afara de asta , asa de tare mi-a placut ca le-ai zis "rasucite" ca ma duc sus la titlu si le schimb denumirea.

#4 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 10 April 2008 - 01:05 PM

QUOTE(mon @ Apr 10 2008, 01:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bine arat asta cu tofu. Mmmm... Cum este la gust?

e fada smile.gif da' din cauza mea. dupa parerea mea tofu n-are gust (sau are un gust aiurea) asa ca deobicei il pun langa ceva cu gust puternic si isi ia de acolo si asa imi place. de data asta am facut tocanita de ciuperci seaca, fara destule arome, si n-a avut de unde sa-ti ia gust. recomandare: faceti tocanita de ciuperci condimentata si atunci e buna. mie imi plac ciupercile cu marar asa ca data viitoare am s apun marar (proapsat ca-i mai puternic) muuuuuuuuuuuuult.
imi place "textura" lu' tofu. am ras pe razatoarea mica bucata scursa de apa si am pus peste ciuperci. dupa copt a ramas asa... pufoasa. cred ca ar merge si amestecate ciupercile cu "razatura" de tofu dar se strica aspectul vizual wink.gif


QUOTE(2heng @ Apr 10 2008, 01:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Boni, sa intelegem ca te-ai mutat la tine ? E gata totul ?

Daca tu care esti un talent in bucatarie ai ratat "rasucirea" atunci eu pot fi chiar mandra de rezultat biggrin.gif
In afara de asta , asa de tare mi-a placut ca le-ai zis "rasucite" ca ma duc sus la titlu si le schimb denumirea.

da, sunt acasa la mine. dar cu lipsuri.
m-am laudat cu bucataria mea, puteti sa o vedeti si voi, chiar va rog biggrin.gif
n-am inca masa de bucatarie (vreau din sticla si n-am gasit inca sa mi se potriveasca. acum mancam pe o masuta mica, pentru fotolii) asa ca am framantat si intins pe blatul de lucru, care e destul de ingust pentru asa ceva. n-am inca nici ustensilele toate (tocatoare, tavi, etc.) ca le-am dus pe la parinti cand am golit casa si acum e cam greu cu recentralziarea biggrin.gif . si am mai avut-o si pe anamaria langa mine care vroia si ea o "bucutzica" sa intinda. asa ca dupa ce am taiat prima grisina si am vrut s-o iau la rasucit am ramas cu jumate lipita pe masa mad.gif si nu m-am mai chinuit. am "rostogolit" tot maglavaisul umplut si a iesit ce a iesit
denumirea pe care le-am dat-o a fost o greseala. n-am citit cu atentie cum ai scris tu si a iesit asta smile.gif abea acum am vazut exact cum le-ai spus tu.

#5 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 10 April 2008 - 08:32 PM

QUOTE(boni @ Apr 10 2008, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
. . . .
da, sunt acasa la mine. dar cu lipsuri.
m-am laudat cu bucataria mea, puteti sa o vedeti si voi, chiar va rog biggrin.gif
. . . .


Unde ? Unde ? Vreau sa vad si eu !

#6 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 12 April 2008 - 08:18 PM

QUOTE(boni @ Apr 10 2008, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
da, sunt acasa la mine. dar cu lipsuri.
m-am laudat cu bucataria mea, puteti sa o vedeti si voi, chiar va rog biggrin.gif
n-am inca masa de bucatarie (vreau din sticla si n-am gasit inca sa mi se potriveasca. acum mancam pe o masuta mica, pentru fotolii) asa ca am framantat si intins pe blatul de lucru, care e destul de ingust pentru asa ceva. n-am inca nici ustensilele toate (tocatoare, tavi, etc.) ca le-am dus pe la parinti cand am golit casa si acum e cam greu cu recentralziarea biggrin.gif

Sa o stapanesti cu placere si sa faci cat mai multe produse minunate !
Imi place foarte mult culoarea in general si in special imi place faianta ca nu e mare. Foarte frumos. Sa fii atenta cu scara, e foarte periculos mai cu seama cand te grabesti. Probabil ca sus vei avea 'obiecte" care le folosesti mai rar.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi