Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Friptura de pui la gratar


1 răspunsuri la acest topic

#1 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 28 January 2007 - 03:21 AM

Pui cu legume:

[attachmentid=81697]

Friptura de pui este facuta la cuptor pe un gratar asezat astfel incat grasimea sa se scurga din carne

[attachmentid=81700]

Miniaturi atașate

  • 103006_004.jpg
  • 103006_005.jpg


#2 mon

mon

    Master of disaster

  • Membri
  • 1957 posturi
  • Location:Canada(GTA)

Postat 11 February 2007 - 10:44 PM

Ciocanele de pui

cu salata verde + ceapa verde + 1 rosie + 1/4 castravete.

iata-le:

[attachmentid=84304]

Sunt puse cu o zi inainte la marinat cu ulei, otet, sare, piper, praf de usturoi, fulgi de ceapa uscata, cimbru, boia dulce, boia iute, chimion macinat, coriandru macinat, tumeric, iaurt. Le-am copt la 425F, 45 min, pe un gratar cu o tava dedesupt (ca sa se scurga grasimea)

Asa aratau la marinat, inainte sa le pun pe gratar:

[attachmentid=84305]

Miniaturi atașate

  • 103006_007.jpg
  • 103006_008.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi