Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Prajitura cu branza de vaci si caise


1 răspunsuri la acest topic

#1 maracara

maracara

    Captain Cook

  • Membri
  • 315 posturi

Postat 02 March 2010 - 11:59 AM

Am facut aceasta prajitura si este delicioasa

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CAISE


BLAT:


1 ou
2 linguri fructoza
6 linguri ulei
8 linguri lapte monti
8 linguri faina de migdale
1 esenta vanilie
1/2 plic praf copt stins cu lamaie


CREMA:


1/2 kg branza vaci
caise uscate
2 oua
fructoza dupa gust
1 esenta lamaie

Se amesteca ingredientele pentru blat si se pune la cuptor(se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina )pentru zece minute(al meu a fost cam moale si n-am putut sa pun branza odata cu blatul).
Intre timp se amesteca branza cu fructoza,caisele taiate marunt,ouale si esenta de lamaie si cand blatul se intareste putin punem si branza si lasam la cuptor 1/2 ora.

Normal se pun la cuptor impreuna:blatul si apoi branza,dar la mine n-a mers biggrin.gif
Este foarte bun si usor de facut wink.gif

Daca mai este reteta sa mutati va rog acolo,eu n-am gasit-o floare.gif

Miniaturi atașate

  • 65.jpg
  • 65__1_.jpg


#2 maracara

maracara

    Captain Cook

  • Membri
  • 315 posturi

Postat 02 March 2010 - 12:00 PM

si feliuta

Miniaturi atașate

  • 65__2_.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi