Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Drob cu ciuperci si branza


1 răspunsuri la acest topic

#1 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 08 April 2010 - 06:49 PM

Drob (sufleu) cu ciuperci si branza

in drob am pus asa:

1 +1/2 cutii ciuperci
1 gogosar mare
1 ardei verde mare
1+1/2 rosii mari
1/2 praz si cateva frunze

50 g branza de capra
250-300 g cascaval
aprox 200 ml smantana de gatit
4 oua

am pus hartie de copt in tava de jena , din toate cele de mai sus am facut un maglavais omogen si l-am turnat in tava . am pus tava la cuptorul preincalzit la 180 grade (am eu senzatia ca daca preincalzesc cuptorul totul iese mai bun) l-am lasat cam 40 min (cred) am tot zgaltait hartia sa vad daca s-a legat si am urmarit sa fie rumen
se face repede si e foarte bun ... i-am zis eu drob ... asa ca era Pastele si se potrivea numele cu evenimentul

multumesc pt sustinere Sheng floare.gif
gata cu asteptarea ...

#2 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 08 April 2010 - 08:58 PM

iata si cateva poze :

Miniaturi atașate

  • drob_legume_de_postat.JPG
  • sectiune_drob_si_snitel_marit.JPG

gata cu asteptarea ...



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi