Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Peste in sos de rosii


Fără răspunsuri la acest topic

#1 Alexandrina

Alexandrina

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 28 February 2008 - 12:48 PM

Peste in sos de rosii

Trebuie fetelor sa va scriu o reteta bunaaa.
Am preparat-o ieri., dar am mancat doar azi. Mie imi place conserva de peste in sos tomat, dar nu prea am incredere in ingredientele celor din comert.

Reteta mea:
Am folosit
3 pesti macrou( merge orice peste),
o ceapa(a mea a fost rosie),
2 gogosari sau ardei rosii pasati cu blenderul(eu am la borcat, va spun la toamna reteta),
2 linguri otet(eu am avut de mere),
2 linguri pasta de rosii,
condimente(vegeta, piper, dafin, cimbru, etc).

Am curatat pestele si l-am taiat bucati si am taiat ceapa marunt.
Intr-un vas termorezistent cu capac am pus foarte putin ulei ( eu am avut de floarea soarelui presat la rece), am adaugat ceapa, pestele, gogosarii, codimentele, otetul si apa( cam o cana, sa fie deasupra pestelui).
Am muncit 15 minute

Se baga la cuptor, initial fara capac pentru a scadea putin apa, dupa care am pus capacul.
L-am lasat 2 ore pana s-au inmuiat oasele (ca la conserva din comert).
Am adaugat pasta de rosii diluata cu apa si am mai lasat vreo 20 minute.

Azi am mancat, e delicios. E mai buna ca cea din comert.

Pofta buna !



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi