Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Legume mediteraneene la cuptor


6 răspunsuri la acest topic

#1 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 May 2010 - 03:47 PM

Legume mediteraneene la cuptor

Aperitiv


Aceasta reteta este recomandata atat pentru faza I cat si pentru faza 2 - din cartea lui M.Montignac "Mananca de placere, mentine-te in forma"

Legume_mediteraneene_la_cuptor___1.jpg

#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 03 May 2010 - 04:19 PM

4 PORTII

Timp de preparare
15 minute

Timp de gatire
30 minute

Ingrediente :

3 vinete mari, taiate in triunghiuri groase, de 4 cm
4 ardei grasi galbeni, fara seminte, taiati in bucati mari
4 ardei grasi rosii, fara seminte, taiati in bucati mari
30 gr, ierburi de Provence
40 gr. mujdei de usturoi
4 bulbi mari de fenicul, taiati felii
2 cepe rosii potrivite, taiate felii
2 dovlecei mari, taiati pe lungime

Recomandat pentru :
- Planul de slabire rapida (Faza I)
- Planul de control al greutatii (Faza II)


#3 jinxy

jinxy

    micro Bucatar

  • Membri
  • 6 posturi
  • Gender:Female
  • Location:in fata monitorului

Postat 10 May 2010 - 10:20 AM

am si eu o intrebare-- cum arata vinetele taiate "triunghiuri" ? unsure.gif
e vorba cumva de "rondele' ?

#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 10 May 2010 - 12:40 PM

Probabil este o greseala de traducere, asa scrie in carte (dupa cum se vede) sau poate ca, le tai in triunghiuri ca sa se vada mai frumos
Nu cred ca-i asa de important cum se taie vanata biggrin.gif gustul conteaza mincacios.gif

#5 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 07 March 2011 - 07:15 PM

CITAT(Sheng @ May 3 2010, 04:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
4 PORTII

Timp de preparare
15 minute

Timp de gatire
30 minute

Ingrediente :

3 vinete mari, taiate in triunghiuri groase, de 4 cm
4 ardei grasi galbeni, fara seminte, taiati in bucati mari
4 ardei grasi rosii, fara seminte, taiati in bucati mari
30 gr, ierburi de Provence
40 gr. mujdei de usturoi
4 bulbi mari de fenicul, taiati felii
2 cepe rosii potrivite, taiate felii
2 dovlecei mari, taiati pe lungime

Recomandat pentru :
- Planul de slabire rapida (Faza I)
- Planul de control al greutatii (Faza II)



Deci IO:

un ardei gras verde
un ardei gras ros
un bulb de fenicul
un praz
un dovlecel
mujdei de usturoi
in loc de ierburi de provence:rozmarin, busuioc, cimbru, piper negru- da fac eu rost de ierburile alea afurisite, pardon afrodisiace
am bagat bardita intr-o punga cu vinete coapte si inghetate si am decupat cateva cuburi tongue.gif
am mai adaugat aproape de final si ceva suc de rosii


Le-am pus intr-un vas roman si deasupra lor am pus si doua pulpe de pui. A iesit ceva demential de bun

Iaca si sedinta foto

cul_280.jpg

cul_284.jpg

cul_292.jpg


#6 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 07 March 2011 - 07:41 PM

Din legume aperitiv ai facut o mancarica foarte apetisanta em_new_08.gif

Si eu am facut-o de multe ori dar fara carne.

#7 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 07 March 2011 - 09:52 PM

CITAT(Sheng @ Mar 7 2011, 07:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Din legume aperitiv ai facut o mancarica foarte apetisanta em_new_08.gif

Si eu am facut-o de multe ori dar fara carne.

Adica vrei sa spui ca eu am mancat seara ce trebuia sa manac dimineata???? blink.gif Mare ametita mai sant!!! icon_rotf.gif
Da sa stii ca a fost buna rau de tot. Gustul de la pulpite s-a lasat peste legume si le-a inobilat perfect. Sant curioasa cand vor fi solo ce serenada imi vor canta.

Editat de cris31, 07 March 2011 - 09:52 PM.




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi