Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Buseuri de dovlecei


1 răspunsuri la acest topic

#1 doinaro3

doinaro3

    Big Chef

  • Membri
  • 570 posturi
  • Location:Bucuresti-Romania

Postat 09 May 2008 - 08:39 AM

Buseuri de dovlecei

Tot la cerere, pun reteta de sufleu de dovlecel , preluata din cartea Monti:

Ingrediente:

1 pachet branza de vaci Milli 1%
3 dovlecei (rasi si storsi de apa pe care o lasa)
3 oua
1/2 ceapa tocata marunt
aproape 1/2 ardei gras rosu, taiat cubulete mici

Se amesteca toate ingredientele (eu nu am batut separat albusurile) si se pune compozitia in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt (de fapt eu n-am facut asa, si mi s-a lipit de tava huh.gif )



Ardeiul ala nu da prea bine (la gust)in aceasta combinatie, data viitoare voi pune in loc de ardei, marar din belsug, sau astept idei. Poate ca ar fi mai interesant daca as bate si albusurile spuma ?

#2 Edith

Edith

    Big Chef

  • Membri
  • 690 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 09 May 2008 - 11:14 AM

QUOTE(doinaro3 @ May 9 2008, 09:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buseuri de dovlecei
Ingrediente:
1 pachet branza de vaci Milli 1%
3 dovlecei (rasi si storsi de apa pe care o lasa)
3 oua
1/2 ceapa tocata marunt
aproape 1/2 ardei gras rosu, taiat cubulete mici

Se amesteca toate ingredientele (eu nu am batut separat albusurile) si se pune compozitia in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt (de fapt eu n-am facut asa, si mi s-a lipit de tava huh.gif )

Ardeiul ala nu da prea bine (la gust)in aceasta combinatie, data viitoare voi pune in loc de ardei, marar din belsug, sau astept idei. Poate ca ar fi mai interesant daca as bate si albusurile spuma ?


Reteta aduce cu checurile aperitiv, asa ca poti bate albusurile, cred ca iese mai pufos (desi si asa pare pufos). Cu ceva rosie cubulete inauntru cum o fi la gust?



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi