Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Buseuri de varza


6 răspunsuri la acest topic

#1 doinaro3

doinaro3

    Big Chef

  • Membri
  • 570 posturi
  • Location:Bucuresti-Romania

Postat 11 May 2008 - 11:24 AM

Buseuri de varza

La categoria buseuri as adaoga reteta de-abia prestata de mine, dupa modelul buseurilor cu dovlecel

Ingrediente
1 varza mica(1/2 kg)
3 oua
1 pachet branza vaci 1% (250 gr) bine scursa
2 legaturi marar,sare,piper

- Am taiat varza si am fiert-o 5 minute, dupa care am racit-o si strecurat-o, incercand pe cat posibil sa scot toata apa din ea.
- Am amestecat galbenusele cu branza de vaci,mararul,varza, sarea,piperul, dupa care am impreunat aceasta compozitie cu albusurile batute spuma tare.
- Compozitia am turnat-o intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (nu m-am mai increzut de data asta in tava mea minune de teflon, ca data trecuta, stiti...mi s-a lipit!).

Si voila rezultatul:


Lipsesc vreo 3 bucati pe care nu m-am abtinut sa nu le "probez" :D , combinatia asta de varza cu marar si branza de vaci merge chiar excelent!

#2 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 09 June 2011 - 01:50 PM

Am facut si eu aceasta reteta, e foarte buna, mai ales ca si garnitura langa ceva ( lipidic) Eu am mancat cu piept de pui la gratar. groupwave.gif

Miniaturi atașate

  • buseu_varza_2.jpg


#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 09 June 2011 - 01:57 PM

Foarte frumos arata floare.gif

#4 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 09 June 2011 - 02:09 PM

CITAT(Sheng @ Jun 9 2011, 11:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Foarte frumos arata floare.gif



Multumesc, am pus niste branza si deasupra si s-a "rumenit" putin.

#5 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 01 February 2012 - 08:47 AM

am facut si eu reteta

groupwave.gif

Miniaturi atașate

  • DSCF4352.JPG
  • DSCF4353.JPG
  • DSCF4355.JPG

Editat de Oskkar, 01 February 2012 - 08:48 AM.

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#6 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 01 February 2012 - 09:40 AM

Oskar eu cred ca tu mi-ai citit gandurile,chiar ieri ma uitam pe retea asta si ma gandeam sa o fac astazi.Tare frumos ti-a iesit si ce crusta frumoasa a facut,delicioasa em_new_15.gif

#7 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 01 February 2012 - 09:56 AM

CITAT(cristinutza29 @ Feb 1 2012, 07:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Oskar eu cred ca tu mi-ai citit gandurile,chiar ieri ma uitam pe retea asta si ma gandeam sa o fac astazi.Tare frumos ti-a iesit si ce crusta frumoasa a facut,delicioasa em_new_15.gif


tongue.gif mersi
pai daca o faci sa pui si poze aici

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi