Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Naut cu telemea


Fără răspunsuri la acest topic

#1 flu

flu

    Captain Cook

  • Membri
  • 486 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Targu Mures

Postat 22 June 2010 - 03:09 PM

Ingrediente:
- naut
- 2-3 cepe ( eu am pus ceapa verde)
- usturoi
- sare, piper
- suc lamaie
- faina de naut (aproximativ 2 linguri)
- telemea
- rosii
- ulei de masline
- oregano, cimbru ( si ce va mai place)

Se lasa la inmuiat nautul(12-16 ore), se fierbe. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei.Se amesteca nautul cu ceapa, si usturoiul.Se adauga sare, piper, sucul de lamaie, faina. Se pune amestecul intr-o oala ( sau vas termorezistent) unsa cu ulei.Rosiile, felii, se pun peste naut.Se presara telemea sfaramata intre degete, si apoi se adauga condimentele de mai sus. Se stropeste cu putin ulei, si de da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.

Asa arata inainte de a fi introdusa in cuptor. Cand am scos, am uitat sa mai fac. smile.gif


Pofta buna!



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi