Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac- Ardei umpluti cu conopida si ciuperci


7 răspunsuri la acest topic

#1 PurpleD

PurpleD

    Captain Cook

  • Membri
  • 226 posturi

Postat 17 September 2010 - 09:47 PM

Am pornit la drum spre bucatarie cu intentia de a face ardei umpluti cu quinoa si ciuperci, dar mi-am dat seama ca nu mai am quinoa. Asa ca am zis, hai sa incerc cu conopida! Au iesit foarte buni.

Ingrediente:

~ 4 ardei grasi
~ o conopida medie
~ 5-6 ciuperci mai micute
~ o lingura de mozzarella
~ o lingurita de coriandru
~ o lingurita de chimen
~ o lingurita de sare (sau dupa gust)
~ patrunjel (dupa gust)
~ un praf de piper

Instructiuni:

Se pun conopida si ardeii la fiert, desfacuta in floricele. Eu am tinut ardeii pana s-au inmuiat putin iar conopida pana a intrat furculita in ea. In acelasi timp se calesc ciupercile intr-o lingura de ulei de masline (optional).

Am pasat conopida pana mi-a placut cum arata (mie imi place conopida putin mai mare, nu piure), apoi am adaugat branza si condimentele. S-a legat foarte frumos.

Am asteptat pana s-au racit ardeii putin si apoi i-am umput cu conopida pregatita.

Ardei_umpluti_cu_conopida.JPG



#2 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 17 September 2010 - 10:03 PM

M-a cucerit reteta (imi place conopida) dar nu inteleg ceva : se manaca doar asa fierte ? Nu tu cuptor, nu tu perpeleala blink.gif
Pai atunci cred ca merge umplutura si in ardeii cruzi, taiati in jumatati, ornat cu ceva rosu (de fitze) sau cu frunzulite de patrunjel, nu ?

#3 PurpleD

PurpleD

    Captain Cook

  • Membri
  • 226 posturi

Postat 17 September 2010 - 10:11 PM

Da, uite ca aproape am zis ca se pot pune si in cuptor, dar...uite ca n-am zis :) Planuiesc sa-i mananc cu rosii proaspete :-)



#4 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 17 September 2010 - 10:12 PM

Arata fain ardeii... Ma intreb cum de nu mi-a trecut pana acum prin cap sa pun conopida la ardei umpluti blink.gif
Chiar ma gandeam sa fac maine niste ardeiasi umpluti. Tre' sa fac rost de-o conopida neaparat em_new_67.gif

Editat de emilika, 17 September 2010 - 10:13 PM.


#5 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 17 September 2010 - 10:15 PM

QUOTE(PurpleD @ Sep 17 2010, 11:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Da, uite ca aproape am zis ca se pot pune si in cuptor, dar...uite ca n-am zis :) Planuiesc sa-i mananc cu rosii proaspete :-)

Nu inteleg ! Deci se pun in cuptor, la final ?
Si inca ceva : 1 lingurita de mozzarela sau de parmezan ras ?

#6 PurpleD

PurpleD

    Captain Cook

  • Membri
  • 226 posturi

Postat 17 September 2010 - 10:28 PM

QUOTE(Sheng @ Sep 17 2010, 10:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu inteleg ! Deci se pun in cuptor, la final ?
Si inca ceva : 1 lingurita de mozzarela sau de parmezan ras ?



Eu nu i-am pus la cuptor, dar m-am gandit ca se pot pune. Daca vrei sa-i faci la cuptor, sa-mi spui cum au iesit!

Eu am pus o lingura de mozzarella rasa, ca m-am gandit ca se topeste branza si se leaga conopida frumos.

Editat de PurpleD, 17 September 2010 - 10:31 PM.




#7 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 18 September 2010 - 07:31 AM

QUOTE(PurpleD @ Sep 17 2010, 11:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Daca vrei sa-i faci la cuptor, sa-mi spui cum au iesit!

Nu, nu vreau la cuptor. Ma gandeam la ardei nefierti, proaspeti si umpoluti cum ai scris tu

#8 PurpleD

PurpleD

    Captain Cook

  • Membri
  • 226 posturi

Postat 18 September 2010 - 04:13 PM

QUOTE(Sheng @ Sep 18 2010, 07:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu, nu vreau la cuptor. Ma gandeam la ardei nefierti, proaspeti si umpoluti cum ai scris tu


Sincer, cred ca ar iesi mai buni. Ca noi nu ne prea omoram dupa ardei fierti.






Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi