Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Pasta de peste


5 răspunsuri la acest topic

#1 tucuras10

tucuras10

    Bucataras

  • Membri
  • 111 posturi

Postat 20 January 2011 - 01:36 PM

PASTA DE PESTE

1 conserva ton (in apa)
1 unt
zeama de la o jumatate de lamaie
sare si piper dupa gust(daca mai e cazul)

Se scurge bine tonul, se adauga untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.
Treptat se pune si zeama de lamaie.
Se lasa la frigider 1/2 ore inainte de servire.
Este f f gustoasa, va garantez,

#2 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 20 January 2011 - 07:15 PM

CITAT(tucuras10 @ Jan 20 2011, 01:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
PASTA DE PESTE

1 conserva ton (in apa)
1 unt
zeama de la o jumatate de lamaie
sare si piper dupa gust(daca mai e cazul)

Se scurge bine tonul, se adauga untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.
Treptat se pune si zeama de lamaie.
Se lasa la frigider 1/2 ore inainte de servire.
Este f f gustoasa, va garantez,


Suna bine, dar ce fel de conserva se foloseste la 1 pachet de unt???!!! Sau nu am inteles eu bine... cantitatea de unt?
La mine conservele sunt de mai multe feluri: 60g, 80g... gasesc si de 1kg... ajuta-ma cu cantitatea.
A, si o alta intrebare: am vazut ca la sezatoare ai scris ton in ulei, aici in apa... care iese mai bun?
Gata... Multumesc mult!

Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 20 January 2011 - 08:22 PM

QUOTE(sorinadaniela @ Jan 20 2011, 07:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
A, si o alta intrebare: am vazut ca la sezatoare ai scris ton in ulei, aici in apa... care iese mai bun?

Trebuie ton in apa smile.gif

Ai dreptate cu cantitatile. Trebuie sa ne mai spuna ce cantitate de ton si ce cantitate de unt.
O scuzam ca este prima reteta postata em_new_15.gif

#4 tucuras10

tucuras10

    Bucataras

  • Membri
  • 111 posturi

Postat 20 January 2011 - 09:04 PM

QUOTE(Sheng @ Jan 20 2011, 08:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Trebuie ton in apa smile.gif

Ai dreptate cu cantitatile. Trebuie sa ne mai spuna ce cantitate de ton si ce cantitate de unt.
O scuzam ca este prima reteta postata em_new_15.gif

vezi Sheng???,de ce te-am rugat pe tine?inca nu ma pricep, pe conserva scrie asa: masa neta 200gr masa scursa100gr, eu pun 2 conserve la un pachet de unt(200gr), dar cand n-am avut am pus doar una, era ok si asa
Cu conserv in ulei fac eu, dar am mancat si cu ton in suc propriu
scuze pt bajbaieli, o sa-mi multumiti dupa ce mancati em_new_66.gif

#5 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 20 January 2011 - 09:58 PM

e buna pasta asta de peste, foarte buna.

merge orice fel de ton, si in apa si in ulei, pentru ca oricum se amesteca cu unt. doar ca, dupa mine, e pacat sa arunci uleiul din conserva. asa ca mai potrivit e in suc propriu rolleyes.gif

eu mai adaug si cimbru la pasta asta. imi place combinatia.
mai merge si cu ceapa tocata fin, doar ca mie asa nu imi place sa o pastrez. pun doar in cantitatea pe care stiu ca o mancam atunci. eu nu pun ceapa tocata nici in vinete, nici in icre. nu imi place dupa ce sta mai mult de o zi.
merge de minune folosita si la oua umplute. eu acolo o amestec cu galbenusul.

ca si cantitate eu fac cam 1:1, cat peste atat unt. dar asta depinde si de gusturi, si de peste cat e de uscat.

#6 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 21 January 2011 - 05:58 PM

Tucuras, Sheng, Boni, va multumesc mult!
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi