Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Conopida in sos cu masline


7 răspunsuri la acest topic

#1 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 04 March 2011 - 09:23 PM

Cina mea din aceasta seara a fost capatata de la Marinela... am scapat fara sa gatesc... Asa ca va prezint: Conopida in sos cu masline...

CIMG1195.JPG

CIMG1193.JPG

CIMG1190.JPG


E simplu de facut si foarte gustoasa conopida gatita asa.
Se fierbe al dente buchetele destul de maricele. Apoi se face sosul din rosii (date pe razatoare) cu maslinele taiate jumatate fara samburi si se fierb pana scad... sunteti libere sa puneti pe langa sare, piper, usturoi ce va place inimioara...
Peste conopida rece se toarna sosul si se lasa sa se imprieteneasca pana se raceste totul. Si gata.
Pofta buna!
Ps: Saru' mana pt masa!
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#2 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 05 March 2011 - 11:33 AM

Foarte faina combinatia! Se face! Eu as pune la steamer conopida si cateva buchetele de brocoli si as pune in loc de rosii betonate si tunate, as pune suc de rosii conform de la Kaufland. Am mai mare incredere in el decat in rosiile pe care le gasesc acum pe piata. Poate la vara, la tarani!

#3 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 05 March 2011 - 01:03 PM

Iubita, se poate si asa...
Oricum ce am papat eu aseara era picant bine. Imi place si mie sa pap asa, daaaar cum eu gatesc si pt fete, nu pot risca, asa ca la mine mai incet cu ardeiul picant. Cine nu are copii mici isi poate regla gustul dupa pofta inimii.
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 05 March 2011 - 04:07 PM

Oh, este pe gustul meu ! Cum e ceva cu iuţică ...cum imi place !

#5 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 06 March 2011 - 01:42 PM

CITAT(Sheng @ Mar 5 2011, 05:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oh, este pe gustul meu ! Cum e ceva cu iuţică ...cum imi place !



Bre, era picanta bine de tot... Si eu gateam asa in ttrecut, dar de cand cu fetele rareori mai risc.
Am facut saptamana trecuta un pireut pt ei si am pus un picut-picut de piper... Doamne, zici ca are detector, Mara imediat m-a intrebat daca am pus piper. De Giulia nici nu va mai zic, a refuzat pur si simplu sa manance.
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#6 daliadora

daliadora

    Bucataras

  • Membri
  • 193 posturi

Postat 18 March 2011 - 03:10 PM

eu am niste conopida fiarta si congelata de la soacra...oare e ok asta asa? ma enerveaza la culme ca e apoasa dupa ce o decongelez...da ce sa fac? calul de dat nu se cauta de dinti...crezi ca iese ok?

#7 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 18 March 2011 - 03:25 PM

Pai de ce sa nu iasa? E de ajuns sa o lasi la decongelat intr-o sita, astfel toata apa se va scurge linistita si nu te va deranja.
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#8 daliadora

daliadora

    Bucataras

  • Membri
  • 193 posturi

Postat 18 March 2011 - 03:31 PM

QUOTE(sorinadaniela @ Mar 18 2011, 03:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai de ce sa nu iasa? E de ajuns sa o lasi la decongelat intr-o sita, astfel toata apa se va scurge linistita si nu te va deranja.


multu...o incerc azi maine...ca sa imi mai golesc congelatorul



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi