Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Gulas cehesc


14 răspunsuri la acest topic

#1 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 March 2011 - 08:43 PM

Ingrediente:

500 gr carne de vaca
3 cepe medii
4 linguri ulei
3 linguri paprika
sare
piper

Ceapa se taie in cuburi (1/2 cm) si se caleste in cele 4 linguri de ulei.
Cand ceapa capata o culoare maro inchis, se adauga cele 3 linguri de paprika si se amesteca bine. Se adauga carnea taiata cuburi, sare si piper, se acopera oala cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic. Nu se pune apa deloc, carnea va lasa destula zeama in care sa fiarba. Timp de 2 ore se tot amesteca. Daca vrem mai mult sos se adauga la sfarsit apa si se mai lasa la fiert 10-15 minute.

Se serveste cu dumplings (KNEDLIKY) sau in paine monti.

Miniaturi atașate

  • 72011_03_05_08_18_19.jpg
  • 102011_03_05_08_18_24.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#2 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 March 2011 - 08:44 PM

Rezultatul final tongue.gif

Miniaturi atașate

  • 122011_03_05_08_18_37.jpg
  • 142011_03_05_08_18_42.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#3 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 05 March 2011 - 09:44 PM

Bonjurel, intrebare: de ce e cehesc? Chiar curiozitate maxima, sunt o gramada de denumiri de gulas dar iaca de cehesc nu auzii pana acum. Multzam.
Ale mele


şi când plâng eu râd

#4 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 March 2011 - 09:48 PM

QUOTE(BD @ Mar 5 2011, 08:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bonjurel, intrebare: de ce e cehesc? Chiar curiozitate maxima, sunt o gramada de denumiri de gulas dar iaca de cehesc nu auzii pana acum. Multzam.

Pentru ca asa se face gulasul aici, in Praga unde sunt eu, deci e gulas cehesc D.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#5 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 05 March 2011 - 09:56 PM

inteles, sa traiti, trebuia sa intreb, daca oi "plagia" vreodata sa stiu pe ce baza D.gif


multam
Ale mele


şi când plâng eu râd

#6 emilika

emilika

    Academic Chef

  • Membri
  • 1259 posturi

Postat 05 March 2011 - 10:12 PM

Bravo, Gabi! Si reteta speciala si prezentarea de efect!

#7 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 March 2011 - 10:15 PM

QUOTE(emilika @ Mar 5 2011, 09:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bravo, Gabi! Si reteta speciala si prezentarea de efect!

em_new_22.gif si la gust e demential D.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#8 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 06 March 2011 - 09:56 AM

Bine ai revenit (cu retete smile.gif) dupa o lunga perioada de pauza floare.gif

#9 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 06 March 2011 - 10:26 AM

QUOTE(Sheng @ Mar 6 2011, 08:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Bine ai revenit (cu retete smile.gif) dupa o lunga perioada de pauza floare.gif

em_new_22.gif m am chinuit sa mi fac timp, de mult vreau sa pun retetele astea D.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#10 sorinadaniela

sorinadaniela

    Academic Chef

  • Membri
  • 1176 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Vicenza (Italia)

Postat 06 March 2011 - 01:06 PM

M-ai omorat... am o foame de mor, si pana la unu cand vor fi gata micii mai este...
Doamne, ce bine arata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe cuvant de pionier ca o voi face si pe asta, chiar saptamana aceasta (care incepe maine)...ati inteles voi...
Sorina





7 iunie 2010 am inceput monti 104 - 105kg
7 iulie 2010 aveam 99kg
7 august 2010 aveam 93,6kg
7 sept 2010 aveam 91kg
7 oct 2010 aveam 87,7kg
7 nov 2010 aveam 83,7kg
7 dec 2010 aveam 81kg
7 ian 2011 aveam 79,9kg
7 febr 2011 aveam 78kg
7 martie 2011 aveam 77,5kg
7 aprilie 2011 aveam 75,5kg
7 mai 2011 aveam 76kg (cred... eram in Ro fara cantarul meu iubit)
7 iunie 2011 aveam 74kg... 1 an de monti
7 iulie 2011 aveam 73kg
7 iulie 2011 aveam 72,5kg

#11 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 06 March 2011 - 01:11 PM

QUOTE(sorinadaniela @ Mar 6 2011, 12:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
M-ai omorat... am o foame de mor, si pana la unu cand vor fi gata micii mai este...
Doamne, ce bine arata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe cuvant de pionier ca o voi face si pe asta, chiar saptamana aceasta (care incepe maine)...ati inteles voi...

em_new_22.gif
Asteptam si pozeee.
Foamea ca foamea, dar la gust e super bun...... ti se topeste in gura.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#12 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 07 February 2012 - 07:26 PM

Mama ce bun si delicios este.Ai avut dreptate pur si simplu se topeste in gura.Din pacate nu am facut si chiflele insa a fost bun si fara.Multumesc pt reteta em_new_15.gif

Miniaturi atașate

  • SDC10733.JPG


#13 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 07 February 2012 - 07:43 PM

QUOTE(cristinutza29 @ Feb 7 2012, 06:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mama ce bun si delicios este.Ai avut dreptate pur si simplu se topeste in gura.Din pacate nu am facut si chiflele insa a fost bun si fara.Multumesc pt reteta em_new_15.gif


Cu placere, ma bucur ca ti a placut em_new_12.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#14 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 08 February 2012 - 02:41 AM

CITAT(cristinutza29 @ Feb 7 2012, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mama ce bun si delicios este.Ai avut dreptate pur si simplu se topeste in gura.Din pacate nu am facut si chiflele insa a fost bun si fara.Multumesc pt reteta em_new_15.gif

Felicitari !!! ai dreptate Cristiuntza , e o reteta minunata ! mii de multumiri M_rules ptr reteta floare.gif

#15 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 08 February 2012 - 11:03 AM

QUOTE(valery @ Feb 8 2012, 01:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Felicitari !!! ai dreptate Cristiuntza , e o reteta minunata ! mii de multumiri M_rules ptr reteta floare.gif


Cu placere em_new_15.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi