Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Risotto cu parmezan, mozzarella si sos pesto


Fără răspunsuri la acest topic

#1 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 06 March 2011 - 09:53 PM

Reteta pentru Faza 2

Ingrediente:

1 ceapa mica
1 catel de usturoi
100 gr de basmati
1 lingurita de unt
1 lingura de ulei
100 gr mozzarella
100 gr parmezan
sos pesto (busuioc, seminte de pin, parmezan si ulei de masline)

Se calesc in ulei, ceapa si usturoiul. Dupa 2 minute, se adauga orezul. Se amesteca bine si timp de 15-20 minute se toarna apa, cate putin (se poate folosi si supa). La sfarsit, se da la o parte de pe foc si se adauga untul, mozzarella si parmezanul. Se serveste cald cu sos pesto.

Miniaturi atașate

  • 2011_03_06_20_03_15.jpg
  • 2011_03_06_20_03_18.jpg

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi