Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Mancare de sparanghel


8 răspunsuri la acest topic

#1 Maco

Maco

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 01 June 2011 - 01:13 PM

Fetelor, eu astazi incerc prima data o mancare cu sparanghel. il fac la cuptor cu sunca si verdeata si putin cascaval blink.gif

E inca la cuptor. sper sa fie bun! Ca am tot vazut retete cu sparanghel peste tot si ma simteam complexata ca nu am incercat D.gif

Multi ani si mamicilor care au copii. Sper sa aveti o zi faina si monti impreuna! cant la chitara.gif
"Nu exista speranță fără încredere, fără curaj și fără efort" - Andrei Plesu

#2 Maco

Maco

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 01 June 2011 - 01:54 PM

tot eu...sa va prezint ce mi-a iesit tongue.gif. ma iertati ca postez poze cu mancare in timpul programului de lucru D.gif

nu era un topic cu retete de sparanghel, asa ca va arat aici cum au iesit. sunt bete luate din kaufland, mai mari decat ce am vazut eu prin reviste sau prin alte locuri.... de aceea cred ca ieseau perfecte daca le fierbeam un pic mai mult.

Tava scoasa din cuptor. sunt mai multe rulouri: bete de sparanghel invelite in sunca praga. pe deasupra am presarat ceapa verde tocata cand am scos tava din cuptor.



si o sectiune, adica un rulou:



Reteta am luat-o din revista "secretele bucatariei". cu siguranta voi mai incerca si cu sparanghel verde. stiti cumva cand este sezonul mai "in floare" al acestei legume?

"Nu exista speranță fără încredere, fără curaj și fără efort" - Andrei Plesu

#3 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 01 June 2011 - 01:58 PM

QUOTE(Maco @ Jun 1 2011, 01:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tot eu...sa va prezint ce mi-a iesit tongue.gif. ma iertati ca postez poze cu mancare in timpul programului de lucru D.gif

nu era un topic cu retete de sparanghel, asa ca va arat aici cum au iesit. sunt bete luate din kaufland, mai mari decat ce am vazut eu prin reviste sau prin alte locuri.... de aceea cred ca ieseau perfecte daca le fierbeam un pic mai mult.

Tava scoasa din cuptor. sunt mai multe rulouri: bete de sparanghel invelite in sunca praga. pe deasupra am presarat ceapa verde tocata cand am scos tava din cuptor.


si o sectiune, adica un rulou:


Reteta am luat-o din revista "secretele bucatariei". cu siguranta voi mai incerca si cu sparanghel verde. stiti cumva cand este sezonul mai "in floare" al acestei legume?


Arata foarte bine. O intrebare: sunca e conforma?
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#4 Maco

Maco

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 01 June 2011 - 02:12 PM

CITAT(M_rules @ Jun 1 2011, 11:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata foarte bine. O intrebare: sunca e conforma?


Nu este facuta de mine acasa. Am cumparat-o, este sunca de praga. am citit si eu toate etichetele, incercand sa o aleg pe cea cu "cat mai putine rele". desi stiu discutia pe tema asta D.gif. am ales sa fac cu sunca pentru ca eu mananc foarte rar produse din astea preparate si nu am de gand sa mananc mult. scria prin mai multe locuri ca sunca de praga merge cel mai bine cu aroma de sparanghel de asta am zis sa incerc em_new_03.gif
"Nu exista speranță fără încredere, fără curaj și fără efort" - Andrei Plesu

#5 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 01 June 2011 - 02:17 PM

QUOTE(Maco @ Jun 1 2011, 02:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Nu este facuta de mine acasa. Am cumparat-o, este sunca de praga. am citit si eu toate etichetele, incercand sa o aleg pe cea cu "cat mai putine rele". desi stiu discutia pe tema asta D.gif. am ales sa fac cu sunca pentru ca eu mananc foarte rar produse din astea preparate si nu am de gand sa mananc mult. scria prin mai multe locuri ca sunca de praga merge cel mai bine cu aroma de sparanghel de asta am zis sa incerc em_new_03.gif


Sau puteai sa ti faci tu in casa mezel, avem retete foarte bune.....
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#6 Maco

Maco

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 01 June 2011 - 02:26 PM

CITAT(M_rules @ Jun 1 2011, 12:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sau puteai sa ti faci tu in casa mezel, avem retete foarte bune.....


stiu, stiu!! ca tot salivez uitandu-ma la posturile cu preparate in casa. mi-am propus sa fac cand se mai elibereaza putin pe la lucru si prin alte parti D.gif. mai ales ca m-ar ajuta dimineata, la micul dejun lipidic. pana acum am tot luat glucidic o mare parte de timp. si de ceva saptamani fac "transferul" spre mai multe mic-dejunuri lipidice. si chiar as face preparate sa am, mai ales ca tin si la congelator!

mai astept vreo 2 saptamani. din pacate sunt cu mana dreapta pansata. m-am taiat cam sadic acum cateva zile. mi s-a spart un pahar in mana cand il spalam em_new_05.gif em_new_43.gif.
"Nu exista speranță fără încredere, fără curaj și fără efort" - Andrei Plesu

#7 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 01 June 2011 - 02:47 PM

QUOTE(Maco @ Jun 1 2011, 02:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
mai astept vreo 2 saptamani. din pacate sunt cu mana dreapta pansata. m-am taiat cam sadic acum cateva zile. mi s-a spart un pahar in mana cand il spalam em_new_05.gif em_new_43.gif.

Off de toate.gif trebuie sa ai mai multa grija empathy3.gif

Mie imi place doar sparanghelul alb in supa D.gif e super bun, zici ca i supa de cartofi tongue.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#8 Maco

Maco

    Bucataras

  • Membri
  • 82 posturi

Postat 02 June 2011 - 01:52 PM

CITAT(M_rules @ Jun 1 2011, 12:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Off de toate.gif trebuie sa ai mai multa grija empathy3.gif

Mie imi place doar sparanghelul alb in supa D.gif e super bun, zici ca i supa de cartofi tongue.gif


Hm! am sa incerc neaparat! pentru ca eu sunt fan supe, oricare ar fi ele D.gif.

Multumesc ca ai mutat postul em_new_59.gif !
"Nu exista speranță fără încredere, fără curaj și fără efort" - Andrei Plesu

#9 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 02 June 2011 - 02:41 PM

QUOTE(Maco @ Jun 2 2011, 01:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hm! am sa incerc neaparat! pentru ca eu sunt fan supe, oricare ar fi ele D.gif.

Multumesc ca ai mutat postul em_new_59.gif !


Sheng a mutat postul, nu eu tongue.gif
Eu n am "butoane" sa fac asta.

Acum e si reteta de supa de sparanghel alb aici.

Editat de M_rules, 02 June 2011 - 02:46 PM.

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi