Sari la conținut

Poză

Dieta Montignac - Ce ati gatit aseara ?


1314 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 12 July 2011 - 06:19 PM

Eu am facut carnati proaspeti (de la Auchan fara prostii in ei) la gratar si salata de rosii.

Voi?

#2 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 12 July 2011 - 07:50 PM

Ups, credeati ca a-ti scapat de mine?
Eu am venit tarziu de la job si am mai incurcat si pachetul de carne ce trebuia decongelat. Deci dupa ce am folosit-o pe veronica( adica razatoarea worner) si am feliat frumos: 3 cepe mari, un dovlecel, trei ardei grasi, trei rosii, o capatana de usturoi romanesc, o cfenguta de telina, am vazut ca aveam alt pachet de carne decongelat. Aveam la "muiat" si vasul roman. sa in cap.gif M-am enervat am scos pachetul impricinat, l-am mai spalat putin si l-am pus cu totul in vas, acoperit de legume. Dupa o ora am desfacut vasul, am mai despartit carnita si acu astept finalul. Cam tarziu dar cand pui la cuptor mancarea la ora 19 n-ai cum sa mananci prea devreme. POze mai tarziu, alaturi de castraveti murati.


#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 12 July 2011 - 07:55 PM

Bineeeee, hai sa incurajam acest topic nou D.gif
Sa postam aici, cand avem placere, poze cu mancarici pregatite de noi, da?


In seara asta pulpa de pui la gratar & piureut din broccoli

Piure_de_brocoli___pulpa_la_gratar__2___mic.jpg


Arata asa 'plat' pentru ca am pus pulpele dezosate, la gratar (se fac mai repede)


#4 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 12 July 2011 - 08:46 PM

Deci si pozicile

Aici in vas, evident mai am si maine!

vara_7.12_014.jpg

si portia mea din seara asta

vara_7.12_015.jpg

Editat de cris31, 12 July 2011 - 08:47 PM.


#5 onaf

onaf

    Master of disaster

  • Membri
  • 2527 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 12 July 2011 - 09:11 PM

Bună idee, adeje, ne mai inspirăm din topicul ăsta cînd avem nevoie.
Eu vin cu vinetele şi dovleceii la cuptor - straturi, între straturi nişte roşii tăiate şi un maglavais de brînză, ouă, tărîţe de ovăz şi condimente; deasupra un strat fin de tărîţe, ou şi smîntînă+iaurt. A, şi cîteva măsline.

vinete_dovlecei.jpg

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#6 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 795 posturi

Postat 13 July 2011 - 01:22 AM

Clatitute cu dovlecei ( un dovlecel ,2 oua , 1 lingurita rasa faina de linte , sare piper, marar si 1 lingurita ulei masline ) - se poate face si cu branza razalita amestecata in compozitia de dovlecel

Miniaturi atașate

  • clatitute_cu_dovlecei.JPG


#7 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 13 July 2011 - 01:05 PM

Aseara am facut piept de pui la cuptor (n-am pus decat sare si piper). L-am facut pentru salata de rosii.

Sper sa se si Vada ceva, pentru ca am facut poza la lumina lanternei. Din pacate becul a pocnit, in cadere s-a lovit de masa unde s-a spart in zeci de bucatele, intrand inclusiv in tava neinceputa de negresa si in cutia neacoperita de fructoza. girlcry.gif girlcry.gif Asta da pierdere.

Miniaturi atașate

  • Picture_002.jpg


#8 daliadora

daliadora

    Bucataras

  • Membri
  • 193 posturi

Postat 13 July 2011 - 04:05 PM

eu am facut intr-un final rulada aia suuuper buna de carne de porc tocata si cu legume multe ...a fost mai mult decat super...hummus cu sos de ciuperci , broccoli inabusit in putin unt, iar ca desert am facut o praji cu branza de la index dar nu am timp acu sa caut exact care (e denumirea in germana) si s-au lins pe bot toti cat a fost de buuuuuuuuuun bun bun



#9 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 13 July 2011 - 04:37 PM

QUOTE(onaf @ Jul 12 2011, 10:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu vin cu vinetele si dovleceii la cuptor - straturi, intre straturi niste rosii tarate si un maglavais de branza, oua, tarate de ovaz si condimente; deasupra un strat fin de tarate, ou si smantana + iaurt. A, si cateva massline.

Adica e un fel de tian provensal taratos smile.gif ?

QUOTE(daliadora @ Jul 13 2011, 05:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... iar ca desert am facut o praji cu branza de la index dar nu am timp acu sa caut exact care (e denumirea in germana) si s-au lins pe bot toti cat a fost de buuuuuuuuuun bun bun

Tort cu branza si frisca (Käsesahne) ?



#10 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 13 July 2011 - 05:17 PM

Musacaua de vinete & dovlecei & rosii & carne tocata din piept de curcan

post_3.jpg



Supa crema de legume (fara ulei), de fapt mai mult din dovlecei cu sau fara smantana. A mea, fara smantana

post_32.jpg

#11 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 13 July 2011 - 09:41 PM

ha ha! ce adaugire ai pus in titlu tongue.gif

eu tocmai acum fierb niste paste integrale pentru maine la birou.
e asa de cald ca nu risc sa-mi iau nimic altceva decat paste integrale cu "pesmet", adica pudra de migdale si putin indulcite cu fructoza.

poze nu voi avea rolleyes.gif

noapte buna tuturor


EDIT: ca sa precizez, pentru cine nu stie inca, eu tin F2.
iar pastele astea eu le consider de F2, cu toate ca s-au purtat niste discutii despre migdale, cum ca ar merge cu glucide.
eu sunt mai stricta cand dau sfaturi la altii tongue.gif

Editat de boni, 13 July 2011 - 09:54 PM.


#12 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 16 July 2011 - 08:00 PM

QUOTE(boni @ Jul 13 2011, 10:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ha ha! ce adaugire ai pus in titlu tongue.gif

Pai mi-a placut ideea ta floare.gif

Korinaaaaaa ......hai cu sarmaluteleeeee em_new_04.gif

Pana atunci, chec aperitiv smile.gif

post_33.jpg


#13 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 18 July 2011 - 08:09 AM

am pus poza si la subiectul dedicat, dar va mai fac pofta si pe aici tongue.gif
daca tot s-a racorit nitel sambata seara - a plouat in sfarsit - am "gatit" clatitutele cu mere ale rodicari.
nu fix ca in reteta, ci cu mai multe mere, fara drojdie si doar cu pudra de migdale.
le-am servit ca pe papanasi, cu smantana si afine (in loc de dulceata). foarte racoritoare si totusi satioase.
mere_chiftele.JPG
asta a fost portia mea. farfurioara este una de la ceasca de cafea. iar lingurita este pe masura. de fapt se vede dupa dimensiunile afinelor.

#14 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 18 July 2011 - 02:20 PM

Eu am facut ceva cu usturoi : ciupercute (galbiori) cu maioneza in care am pus foarte multa zeama de lamaie.

Restul de maioneza a mers perfect langa rasolul de salau em_new_08.gif

DSC02481_mic.jpg

#15 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 18 July 2011 - 06:22 PM

QUOTE(Sheng @ Jul 18 2011, 12:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am facut ceva cu usturoi : ciupercute (galbiori) cu maioneza in care am pus foarte multa zeama de lamaie.

Restul de maioneza a mers perfect langa rasolul de salau em_new_08.gif


Zeama de lamaie ai pus-o in loc de mustar? Nu s-a taiat? Eu acum cu monti, ma gandesc sa fac maioneza doar cu galbenus si ulei, dar am auzit ca mustarul are un rol important in legarea ei...Mai bine ma risc si cumpar mustar fara zahar, sper sa fie bun. unsure.gif

Editat de Sheng, 18 July 2011 - 06:43 PM.
scos poza din text


#16 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 18 July 2011 - 06:45 PM

Eu nu fac maioneza cu mustar. D.gif
Numai ulei de floarea soarelui, sare, zeama de lamaie si oul intreg

#17 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 19 July 2011 - 11:34 AM

CITAT(Sheng @ Jul 18 2011, 04:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu nu fac maioneza cu mustar. D.gif
Numai ulei de floarea soarelui, sare, zeama de lamaie si oul intreg


Atunci trebuie neaparat sa incerc si eu. Eu o data mai demult cand sa separ oul mi s-a scurs si albusul si am aruncat compozitia, ca era foarte 'lichida' Deci musai voi incerca si eu sa vad daca-mi iasa sta pe ganduri.gif daca pun tot ce ai zis mai sus.

#18 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 19 July 2011 - 04:04 PM

Am revenit in forta. Bun concediu' nene!

Ardei umpluti cu telemea, smantana, ceapa rosie si marar.

Chiftele de dovlecei cu branza.

Miniaturi atașate

  • Picture_005.jpg
  • Picture_006.jpg

Editat de adeje, 19 July 2011 - 04:05 PM.


#19 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 4089 posturi

Postat 19 July 2011 - 04:07 PM

Negresa mea de toate zilele.

Chiftele marinate.

Miniaturi atașate

  • Picture_022.jpg
  • Picture_020.jpg


#20 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 20 July 2011 - 08:01 AM

QUOTE(adeje @ Jul 19 2011, 05:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Negresa mea de toate zilele.

Cam neagra rad tare.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi