Sari la conținut

Poză

Dieta Montignac - Ce ati gatit aseara ?


1314 răspunsuri la acest topic

#21 liniuta

liniuta

    micro Bucatar

  • Membri
  • 16 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 20 July 2011 - 10:28 AM

QUOTE(Sheng @ Jul 18 2011, 07:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu nu fac maioneza cu mustar. D.gif
Numai ulei de floarea soarelui, sare, zeama de lamaie si oul intreg


putem incerca la maioneza hrean simplu in loc de mustar?

multumesc

#22 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 20 July 2011 - 10:34 AM

aseara, pe la 9 jumate, am pus la cuptor un "tian" cu dovlecei, vinete, rosii, busuioc si cascaval.

#23 daliadora

daliadora

    Bucataras

  • Membri
  • 193 posturi

Postat 20 July 2011 - 04:34 PM

QUOTE(Sheng @ Jul 13 2011, 05:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Adică e un fel de tian provensal tărâţos smile.gif ?
Tort cu brânză si frişcă (Käsesahne) ?



daaaaaaaaaaaa...suuuuuuuuuuuuper extra mega bun..data viitoare pun si poza


#24 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 July 2011 - 08:17 AM

Probabil ca tianul de care vorbeati e o varianta la ceea ce am facut si eu aseara si am si pus poze la Tian provensal.
Adeca asta....

m7.jpg
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#25 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 July 2011 - 08:21 AM

O sa pun aici si poza la cina de cu o zi inainte de tian:
-dovlecei trasi la tigaia dry cooker cu ciuperci congelate si un pic de ulei
-deasupra am turnat un ou batut cu putina apa,sare, o mana de taratze si un pic de cas ras.
Totul cu salata de rosii

Imagini atașate

  • W.jpg
  • s.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#26 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 July 2011 - 08:24 AM

La capitolul mancare de seara usor de facut:la oala subpresiune pastai fragede si moi cu rosii date pe razatoare si carne de pui.Am mancat cu salata de varza.

Imagini atașate

  • pastai.jpg

KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#27 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 23 July 2011 - 09:41 PM

Chiar daca nu era pe racoare cand am gatit eu iaca ce-am facut azi!

ciorbita din ranza de curcan cu taitei de gulie

vara_7.22_058.jpg

spagheti de dovlecei cu un sos minunat din rosii, verdeata, caju, usturoi, ulei de masline. Pare incredibil cat poate de bun sa fie si ce usor si ce repedese fac

vara_7.22_067.jpg


castraveti la murat de vara cu sare si marar

vara_7.22_068.jpg

ardei copti

vara_7.22_070.jpg

Uff, ca harnicuta am fost nici pozele nu incap, deci ...

#28 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 23 July 2011 - 09:46 PM

salata de vinete

vara_7.22_072.jpg

o varianta la piftelele de dovlecei

vara_7.22_076.jpg


si pentru ca mai am loc, un dulce de saptamana trecuta, azi n-am mai facut nimic, are dreptate si onaf, vrem sa slabim dar facem niste combinatii!
Deci pandispan cu visine

vara_7.22_029.jpg

Gata!!!

#29 onaf

onaf

    Master of disaster

  • Membri
  • 2527 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 23 July 2011 - 10:33 PM

Taietei de gulie, m-ai omorat, ce idee! em_new_21.gif
Cris, da' gatisi ceva, coana, zici c-ai avut campionat!


Io facui in seara asta doar niste "roti umplute", care-s un fel de lipii indiene, am pus niste legume si condimente si mult ghimbir. Am cracanat una ca s-o vedeti si pe dinauntru. Inainte de asta a fost muscata  indelung, scuzati.

coapta_si_cascata.jpg



all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#30 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 24 July 2011 - 08:21 AM

QUOTE(cris31 @ Jul 23 2011, 10:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Uff, ca harnicuta am fost nici pozele nu incap, deci ...

Chiar ca ai fost floare.gif

QUOTE(onaf @ Jul 23 2011, 11:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Io facui in seara asta doar niste "roti umplute", care-s un fel de lipii indiene

Si reteta sau un link ? blink.gif



#31 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 24 July 2011 - 08:25 AM

Eu am facut vineri seara pe racoare D.gif terina de zmeura si am inceput-o sambata dimineata langa o cafea mare em_new_07.gif
Buna, buna de tot lovik.gif

23.07.2011_1___mic.jpg

#32 boni

boni

    doar monti...

  • Membri
  • 2135 posturi
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu (Romania)

Postat 24 July 2011 - 08:48 AM

eu am facut sambata, pe racoare, rolleyes.gif fursecuri rapide cu pudra de migdale iar ca mancare vinete in 3 variante: salata de vinete, un fel de tian de vinete cu rosii si telemea, si o varianta a vinetelor lui Flory, dar fara otet si fara usturoi, iar mozzarella inlocuita cu telemea proaspata. sunt bestiale:
vinete.JPG

QUOTE(Sheng @ Jul 24 2011, 12:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Boni te rog sa-mi dai linkul. As vrea sa-l adaug la postarea ta sa fie usor pentru noi toate sa gasim topicul

nici nu mai stiam pe unde e reteta. m-ai pus sa caut tongue.gif . astea de aici le-am facut.



#33 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 24 July 2011 - 10:12 AM

QUOTE(Sheng @ Jul 24 2011, 06:25 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu am facut vineri seara pe racoare D.gif terina de zmeura si am inceput-o sambata dimineata langa o cafea mare em_new_07.gif
Buna, buna de tot lovik.gif


vai ce bine arata em_new_34.gif

Editat de Sheng, 24 July 2011 - 11:11 AM.
scos poza din text


#34 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 24 July 2011 - 11:15 AM

QUOTE(boni @ Jul 24 2011, 09:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
eu am facut sambata, pe racoare, rolleyes.gif fursecuri rapide cu pudra de migdale

Boni te rog sa-mi dai linkul. As vrea sa-l adaug la postarea ta sa fie usor pentru noi toate sa gasim topicul

QUOTE(promonti @ Jul 24 2011, 11:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
vai ce bine arata em_new_34.gif

Incearca pana nu dispare zmeura din piata. Pacat ca are preturile asa de mari ....

#35 promonti

promonti

    Bucataras

  • Membri
  • 135 posturi

Postat 24 July 2011 - 12:18 PM

CITAT(Sheng @ Jul 24 2011, 09:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Incearca pana nu dispare zmeura din piata. Pacat ca are preturile asa de mari ....


Da, dar de cand cu pepenele rosu si cu ce-a zis Onaf dupa, m-am hotarat ca singurul desert sa fie clatite din mere rase fara fructoza, si black beans cake cu gem de fructe fara zahar sau indulcitori. M-am invatat minte si acum sunt mai stricta cu mine.
Sper sa nu va mai supar si acum si sa ziceti ca le invat gresit pe fetele care citesc si care voi citi pe parcurs, caci e doar decizia mea, nu spun la nimeni ce sa faca sau ce sa manance, si m-am cam lungit off topic acum. em_new_15.gif

#36 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 24 July 2011 - 12:19 PM

QUOTE(Sheng @ Jul 24 2011, 12:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Incearca pana nu dispare zmeura din piata. Pacat ca are preturile asa de mari ....

Mda, la noi nici scumpa nu e! saptamana trecuta am fost in plimbare pana la Bretcu, de obicei acolo tiganii au tot ce se poate din padure. Acum aveau numai afine si galbiori, cica zmeura inca nu e coapta.
Si-mi ploua in gura!

QUOTE(onaf @ Jul 12 2011, 10:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Eu vin cu vinetele şi dovleceii la cuptor - straturi, între straturi nişte roşii tăiate şi un maglavais de brînză, ouă, tărîţe de ovăz şi condimente; deasupra un strat fin de tărîţe, ou şi smîntînă+iaurt. A, şi cîteva măsline.

Vinetele le-ai pus cu sare, scurs, prajit in ulei inainte de asamblare?
Sau poate ma lamureste Rodica, avea si ea o musaca pe aici si la retete indexate n-am gasit si pararea ei!
Please! Ca vreau si eu sa fac!

#37 onaf

onaf

    Master of disaster

  • Membri
  • 2527 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 24 July 2011 - 01:09 PM

QUOTE(cris31 @ Jul 24 2011, 12:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Vinetele le-ai pus cu sare, scurs, prajit in ulei inainte de asamblare?
Sau poate ma lamureste Rodica, avea si ea o musaca pe aici si la retete indexate n-am gasit si pararea ei!
Please! Ca vreau si eu sa fac!


Le-am pus cu sare la scurs, dar de prăjit n-am prăjit nimic, am pus totul direct la cuptor.

*

Rodica, nu m-am gîndit, dar deschid un topic cu reţeta de roti, dacă-i în regulă.

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#38 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 24 July 2011 - 01:23 PM

Sarumana!
mai bine, ca mi-era teama de prea mult ulei!

#39 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13871 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 24 July 2011 - 01:50 PM

QUOTE(cris31 @ Jul 24 2011, 01:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Sau poate ma lamureste Rodica, avea si ea o musaca pe aici si la retete indexate n-am gasit si pararea ei!
Please! Ca vreau si eu sa fac!

Crisuco, eu am perpelit (deci nu prajit) vinetele pana s-au 'muiat putintel de tot si le-am pus asa, direct in tava. Dovleceii si rosiile le-am pus in "stare naturala".
In final, n-am mai adaugat ulei sau apa deoarece dovleceii, cruzi fiind, lasa foarte multa iar rosiile lasa sucul lor
La cuptor, la inceput acoperit vasul



#40 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3620 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 24 July 2011 - 08:29 PM

Iupiii, i-a placut lui Crisu musacaua mea:felii de vinata fara coaja puse cu sare apoi spalate, scurse, sterse, felii de dovlecel, felii de rosie si carne tocata calita cu o ceapa si condimente provensale, in vas roman aproape doua ceasuri, apoi am lasat fara capac si am presarat un pic de telemea si branza de burduf in cetina si inchis cuptorul.
A fost targ de produse naturale la noi in targ. Apropo, daca pe etichetele lor scrie firma, scrie adresa, scrie ingredientele, exista posibilitatatea sa nu fie adevarat ce scriu pe eticheta? Noi am luat niste branzeturi, despre astea nu comentez, dar am luat niste ceafa afumata, carnati stil plai si niste carnati de vita. Pe toate nu era scris la ingrediente decat carne si sare cu procedurile aferente.
Sa revin la musacaua mea care a fost delicioasa, e prima data cand fac cu legume, fara cartofi. La gust a fost formidabila, parca in compozitia de carne as baga un ou sau doua, ca sa stea mai legata, dar nu-i obligatoriu, gustul e sublim.
Rodica, Onaf, sarumana!

vara_7.22_079.jpg

vara_7.22_082.jpg



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi