Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Chiftele marinate (cu sos)


4 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 19 July 2011 - 04:11 PM

A iesit prea bun ca sa nu va arat si voua.

Chiftelele sunt facute cu carne de porc si in loc de paine am ras un dovlecel.

Picture_010.jpg

Pentru sos am pregatit 2 cepe rosii si 3 ardei.

Picture_015.jpg

#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 19 July 2011 - 04:16 PM

Am calit ceapa si ardeiul in putin ulei, aapoi am adaugat bulion, sare, piper, patrunjel si marar uscat, oregano. Si apa.

Am ingrosat sosul cu faina de linte (e prima data cand o folosesc si mi-a ingrosat sosul foarte bine). La sfarsit am adaugat chiftelele si am mai lasat cateva minute sa fiarba.

Prima poza este din timpul fierberii, a doua cand incepuse sa se raceasca.
Ca garnitura ma gandeam la un piure de mazare, din mazare galbena uscata. Si salata de rosii.

Miniaturi atașate

  • Picture_016.jpg
  • Picture_020.jpg


#3 daliadora

daliadora

    Bucataras

  • Membri
  • 193 posturi

Postat 20 July 2011 - 04:39 PM

deci stiu ce fac de mancare in seara asta..arata suuuuper bine




#4 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 21 July 2011 - 09:11 AM

Chiftelele le-ai prajit clasic in ulei sau la gratar?Arata bine.
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#5 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 21 July 2011 - 11:19 AM

CITAT(Korinna @ Jul 21 2011, 07:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Chiftelele le-ai prajit clasic in ulei sau la gratar?Arata bine.

Da, eu le-am prajit de data asta dar la fel de bine mergeau si facute la cuptor.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi