Sari la conținut

Poză

Reteta montignac - Gulii umplute


18 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:10 AM

Am folosit ca ingrediente:

- 7 gulii
- 500 gr. carne tocata
- 1 ou
- un ardei
- o ceapa
- verdeata
- sare
- condimente (piper verde, maghiran, oregano)
- bulion

Am curatat guliile, le-am spalat si le-am golit in interior (m-am ajutat de o lingurita, guliile fiind relativ moi)
si le-am umplut cu compozitia de carne (in care am pus ceapa si ardeiul tocat).

Miniaturi atașate

  • Picture_002.jpg
  • Picture_004.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:12 AM

Pentru ca mi-a ramas carne tocata si loc in tava, am mai umplut 3 rosii si 3 ardei.
Nu le-am pus capac si am avut grija cand am umplut tava cu apa sa nu le acopere.

Miniaturi atașate

  • Picture_007.jpg
  • Picture_013.jpg


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:15 AM

Pe masura ce fierbeau in cuptor le-am mai stropit cu zeama din tava.

Miniaturi atașate

  • Picture_034.jpg

Editat de adeje, 10 October 2011 - 07:16 AM.


#4 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:17 AM

Le-am mancat cu smantana.

Miniaturi atașate

  • Picture_036.jpg

Editat de adeje, 10 October 2011 - 07:18 AM.


#5 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 10 October 2011 - 07:33 AM

Hmmm... arata foarte bine em_new_12.gif . Ce gust are gulia? eu am mancat numai cruda, stiu ca are gustul neutru, dar gatita nu stiu.
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#6 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:43 AM

CITAT(M_rules @ Oct 10 2011, 05:33 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hmmm... arata foarte bine em_new_12.gif . Ce gust are gulia? eu am mancat numai cruda, stiu ca are gustul neutru, dar gatita nu stiu.

Pai uite, la sfatul lui onaf, am pus si in ciorba. In ciorba s-a inmuiat, dar nu foarte tare, si-a pastrat forma si gustul (usor dulceag).
Umpluta cu carne tocata, nu s-a inmuiat foarte tare, a ramas un pic tare, la fel si-a pastrat forma.
Ca gust...mie mi s-a parut ca are gust cumva intre mar si de varza. Dulceag, placut si totusi neutru, nu a iesit in evidenta.

#7 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 10 October 2011 - 10:39 AM

Adeje, ce să mai zic... bravo! Se reţine. em_new_15.gif

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#8 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 10:42 AM

CITAT(onaf @ Oct 10 2011, 08:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Adeje, ce să mai zic... bravo! Se reţine. em_new_15.gif

cheekkiss.gif

#9 Korinna

Korinna

    Captain Cook

  • Membri
  • 307 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Galati (Galati)

Postat 12 October 2011 - 11:50 AM

Suna interesant.O sa incerc si eu !
KORINNA







26 aprilie 2011- 94 kg
26 mai 2011 -90.5 kg
26 iunie 2011 - 86 kg
26 iulie 2011 - 84 kg
26 august2011 - 83 kg :((
26 septembrie - 81 kg :)
25 octombrie - 80 kg
19 ianuarie -79 kg

#10 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 04 July 2013 - 04:38 PM

Gulia are 85 Ig ?
Am gasit pe un site 85 si altundeva 35.
Daca e 85 , ar trebui specificat ca reteta nu e pentru faza 1 ,sa nu se incurce fetele care sunt la inceput.


#11 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 05 July 2013 - 07:16 AM

CITAT(Malak @ Jul 4 2013, 02:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Gulia are 85 Ig ?
Am gasit pe un site 85 si altundeva 35.
Daca e 85 , ar trebui specificat ca reteta nu e pentru faza 1 ,sa nu se incurce fetele care sunt la inceput.



Reteta este de F1, gulia are IG=35

Poti verifica si pe site-ul Doinei http://doi4montignac.....ne alfabetica

Gulia -35

#12 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 July 2013 - 11:44 AM

QUOTE(adeje @ Jul 5 2013, 07:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Reteta este de F1, gulia are IG=35

Poti verifica si pe site-ul Doinei http://doi4montignac.....ne alfabetica

Gulia -35


em_new_19.gif

Intrebarea 115: Va rog sa-mi comunicati indicele glicemic al guliei, intrucat nu o regasesc in lista indicilor glicemici publicati pe site-ul montignac.
Raspuns: Este cca 35

Intrebarea 116: As dori sa stiu IG- ul guliei fierte? Se comporta cumva ca si morcovul la fierbere?
Raspuns : Nu. Cand este fiarta, gulia are acelasi IG.

Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#13 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 05 July 2013 - 02:28 PM

Asaaaa,acum am observat ce-am facut ,am confundat guliile cu napii !! blink.gif Dictionarul mi le-a tradus gresit ,apoi am dat la imagini si am vazut greseala .

Napul are 30 ig ,iar fiert 85 .








#14 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 05 July 2013 - 02:46 PM

Revin ....

Tot pe site am gasit ,ca ar avea IG mare

http://www.montignac...cemic-index/#s_

Cabbage turnip, rutabaga, Swede turnipGI 70

Gulie - cabbage turnip

Mai bine o evit daca nu sunt sigura cum sta treaba blink.gif



#15 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 05 July 2013 - 09:00 PM

Aia e altceva. Cauta discutia la sezatoarea veche. Gulia e ok :)
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#16 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 05 July 2013 - 09:02 PM

Malak nu stiu de ce nu-ti este clar chin.gif . Ti-a pus M_rules chiar intrebarile si raspunsurile primite deci totul e limpede D.gif
Daca vrei mai multe detalii si discutiile foarte interesante si utile purtate, dai o cautare la prima sezatoare cu cuvantul "gulie" si gasesti tot

#17 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 07 July 2013 - 07:41 PM

Fetelor , multumesc !
Am gasit la sezatoare conversatiile despre gulii si m-am lamurit .

#18 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13678 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 08 July 2013 - 06:42 AM

Iti asteptam mancarica de gulii D.gif

#19 Malak

Malak

    Big Chef

  • Membri
  • 825 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 08 July 2013 - 03:21 PM

Curand : ))))))

Acum ma lupt cu o supa crema de sparanghel s- o termin !



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi