Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Grapefruit caramelizat


5 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:33 AM

Ingrediente:

- 2 grapefruit roz
- 1 mar
- 2 linguri fructoza
- 1 lingura scortisoara
- cateva cubulete de unt


Am taiat grapefruitul in partea superioara, ca un capac.
Am scos cu grija continutul, am sortat pulpa si pielita am aruncat-o.

Miniaturi atașate

  • Picture_014.jpg


#2 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:35 AM

Am amestecat pulpa de grepfruit cu marul dat pe razatoare, untul, fructoza si scortisoara.

Miniaturi atașate

  • Picture_017.jpg

Editat de adeje, 10 October 2011 - 07:44 AM.


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:36 AM

Cu compozitia obtinuta am umplut fiecare grapefruit.

Miniaturi atașate

  • Picture_021.jpg


#4 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 10 October 2011 - 07:38 AM

Le-am pus in cuptorul cu microunde pentru 10 minute.
Cand a inceput sa fiarba compozitia din interior mai tare, le-am scos.

Miniaturi atașate

  • Picture_032.jpg

Editat de adeje, 10 October 2011 - 07:39 AM.


#5 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 10 October 2011 - 08:42 PM

Hi hi! Si gust au avut in coaja de grepfruit? Eu am mancat o data pasta de ton pusa in lamai. Erau foarte interesante, gustul si aroma de lamaie patrunsesera foarte frumos copozitia.

#6 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 11 October 2011 - 06:59 AM

CITAT(cris31 @ Oct 10 2011, 06:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi hi! Si gust au avut in coaja de grepfruit? Eu am mancat o data pasta de ton pusa in lamai. Erau foarte interesante, gustul si aroma de lamaie patrunsesera foarte frumos copozitia.

Gustul este deosebit, acum nu stiu in ce masura a contribuit coaja de grapefruit, scortisoara a contribuit insa din plin. Ca sa nu mai zic ca a parfumat toata casa.
Voi incerca si fara scortisoara, sa vad cum este.



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi