Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Briose cu legume


11 răspunsuri la acest topic

#1 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 07 November 2011 - 07:56 PM

Ia uitati si la mami ce-a facut din checul asta.

Deci:

un praz(200gr)
un dovlecel(200gr)
o jumatate de ardei rosu
o mana de masline maruntite(50gr)
4 oua
9 linguri de smantana
4 linguri ulei
200 gr branza:de burduf, telemea de capra, tofu( de prin frigider)
200gr tarate de ovaz
un praf de copt, sare piper....
Am dat la robot prazul, dovlecelul si apoi am amestecat toate ingredientele

toamna_2011_141.jpg

Am pus in noile mele forme de portelan. In 5 am pus cu hartie de mufins si in 3 am uns cu ulei si am pudrat cu faina.

toamna_2011_143.jpg

Si pentru ca mi-a ramas compozitie am pus si intr-o forma de mufins. Am incercat tot asa. Si cu hartie si unse cu ulei si faina. Concluzia a fost ca mai bine s-au comportat unse cu ulei si tapetat cu faina

toamna_2011_145.jpg

toamna_2011_153.jpg

#2 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 07 November 2011 - 08:00 PM

Si acum dezmatul, ia sectiune de vis

toamna_2011_154.jpg

toamna_2011_158.jpg

toamna_2011_159.jpg

Este crocanta la exterior si pufoasa la interior. La culoare se superba. Cred ca prazul e foarte bun in aceasta reteta . E dulce si catifelat. Data viitoare o sa pun un pic mai multe masline.

Singurul aspect negativ. E mult prea buna si se termina prea repede tongue.gif

Editat de cris31, 07 November 2011 - 08:02 PM.


#3 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 07 November 2011 - 09:40 PM

cris31 foarte frumos arata mini-checurile tale
buna ideea cu formele de souffle
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#4 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 07 November 2011 - 10:20 PM

QUOTE(cris31 @ Nov 7 2011, 07:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am pus in noile mele forme de portelan.

em_new_08.gif Sa le folosesti cu placere em_new_57.gif
Cum am mai scris, aproape ca am renuntat la forma de chec in favoarea acestor minunate forme

#5 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 14 November 2011 - 10:21 PM

Ia, un castron de briose cu legume. Sa stiti ca am uita sa pun praful de copt dar nu s-a cunoscut.
Deci micul meu dejun de saptamana asta!

toamna_2011_227.jpg

#6 SEAndreea

SEAndreea

    Master of disaster

  • Membri
  • 4341 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 15 November 2011 - 09:45 AM

Arata demential D.gif - aceiasi reteta cu cea de mai sus?

Eu ma gandesc sa incerc zilele astea sa fac cu "faina" de quinoa amestecata cu linte. Nu stiu sigur daca merita (mai ales ca e cam cumpa o punga de quinoa), insa as incerca.

#7 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 15 November 2011 - 05:45 PM

CITAT(SEAndreea @ Nov 15 2011, 09:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Arata demential D.gif - aceiasi reteta cu cea de mai sus?

Eu ma gandesc sa incerc zilele astea sa fac cu "faina" de quinoa amestecata cu linte. Nu stiu sigur daca merita (mai ales ca e cam cumpa o punga de quinoa), insa as incerca.

Aproape aceeasi, n-am mai avut ardei, dar am pus mai multe masline si am uitat praful de copt. Mi-au iesit 15 bucati. 12 un pic mai mici intr-o forma de briosa si trei mai marisoare in formele de portelan.
Dimineata pap cate una cu o cana de ceai si gata micul dejun.
Sa-mi spui si mie daca incerci cu quinoua, pentru ca eu am incercat odata si nu mi-a placut, si acum punga sta in raft nefolosita

Editat de cris31, 15 November 2011 - 05:47 PM.


#8 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 15 November 2011 - 08:17 PM

Rodica sarumana! em_new_13.gif
Nu mi-am dat seama ca ar trebui topic separat. Pur si simplu am adaptat reteta ta la ce aveam prin frigider si evident ca am folosit formele de portelan la propunerea ta si la ideia Andreei. Deci nu prea am merite prea mari.
Mi se pare ca se preteaza mai bine la ideia de mic dejun.

#9 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 01 February 2012 - 08:12 PM

Crisule azi fusei harnicuta si le-am facut si eu dar nu au iesit asa frumoase ca ale tale,inimioarele erau dedicate tie dar au iesit cam pleostite,cred ca de vina a fost tava nu stiu ce frasu.Gustul in schimb demential,nu a mai contat aspectul em_new_59.gif

Miniaturi atașate

  • SDC10689.JPG


#10 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 02 February 2012 - 05:27 PM

Nu inteleg de ce zici ca nu arata bine!
multumesc frumos pentru inimioare cheekkiss.gif
N-am mai facut de mult, cred ca trebuie sa le mai refac, era tare bine dimineata cand le aveam, acu am cam renuntat la fainoase.

#11 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 02 February 2012 - 09:58 PM

Si eu te pupic si iti multumesc pt reteta em_new_15.gif

#12 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 08 February 2012 - 03:03 AM

CITAT(cristinutza29 @ Feb 1 2012, 06:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Crisule azi fusei harnicuta si le-am facut si eu dar nu au iesit asa frumoase ca ale tale,inimioarele erau dedicate tie dar au iesit cam pleostite,cred ca de vina a fost tava nu stiu ce frasu.Gustul in schimb demential,nu a mai contat aspectul em_new_59.gif

are dreptate Crisuka , arata minunat !!! em_new_59.gif



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi