Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Placinta cipriota cu branza


15 răspunsuri la acest topic

#1 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 11 February 2012 - 09:49 AM

cum sunt o mare "branzareasa" nu puteam sa nu incerc reteta asta:

http://www.culinar.r...iota-cu-branza/

mersi diamond

am folosit:

100 gr tarate ovaz
200 gr branza (cascaval, Camembert, Bleu d’Auvergne)
1 ou mai mare
Cca 120 ml Iaurt (cat sa iasa aluatul ca o smantana mai groasa)
50 ml Ulei
chimen
Susan pe desupra

pasii sunt cei din reteta originala

Merita facuta. Se face simplu si e deeeelicioasa.

Pofta buna!

Edit; am uitat sa spun ca placinta asta este dedicata tuturor "branzareselor" Monty. tongue.gif

Miniaturi atașate

  • 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#2 cris31

cris31

    Master of disaster

  • Membri
  • 3611 posturi
  • Gender:Female
  • Location:BACAU

Postat 11 February 2012 - 10:44 AM

O reteta tare faina si potrivita pentru gustari rapide! Trebuie incercata!

#3 sheng

sheng

    Master of disaster

  • Moderatori
  • 13677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucureşti

Postat 11 February 2012 - 11:10 AM

QUOTE(Oskkar @ Feb 11 2012, 09:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Edit; am uitat sa spun ca placinta asta este dedicata tuturor "branzareselor" Monty. tongue.gif

Multumim frumos floare.gif
Nu vreau sa ne stricam placerea dar sa nu uitam care e cantitatea recomandata de branza/zi ... smile.gif

http://doi4montignac.blogspot.com/

#4 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 12 February 2012 - 06:57 PM

delicioasa em_new_15.gif

#5 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 15 February 2012 - 12:44 AM

Oskar multumim muuult ptr reteta em_new_15.gif branzaresele sigur au notat reteta D.gif asta chiar trebuie incercata !

#6 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 12 March 2012 - 01:20 PM

Am facut si eu numai buna la gustari sapt asta,numai ca a mea nu s-a bronzat asa ca a ta insa gustul de nota 10.

Miniaturi atașate

  • SDC10896.JPG


#7 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 12 March 2012 - 02:30 PM

CITAT(cristinutza29 @ Mar 12 2012, 11:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Am facut si eu numai buna la gustari sapt asta,numai ca a mea nu s-a bronzat asa ca a ta insa gustul de nota 10.

ma bucur ca v-a placut la gust
cu ce fel de branza ai facut? ai folosit tarate sau si faina?

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#8 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 12 March 2012 - 02:56 PM

QUOTE(Oskkar @ Mar 12 2012, 02:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ma bucur ca v-a placut la gust
cu ce fel de branza ai facut? ai folosit tarate sau si faina?


am folosit tarate de ovaz si branzica:camemebrt,brie,telema,putin cascaval.Cred ca trebuia sa o las mai mult insa cineva pofticios nu a mai avut rabdare ca se umpluse toata casa de o mireasma delicioasa tongue.gif

#9 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 15 March 2012 - 01:01 AM

Am facut si eu placinta ciopriota cu branza , Oskkar , multumesc em_new_15.gif ii multumesc si la Diamond ptr minunata reteta !
sunt foarte incantata de rezultat !! excelent fetelor merita sa incercati , e rapida , pufoasa , gustoasa ...sigur o mai repet ! Merita facuta fetelor !
Am facut varianta cu tarate de ovaz , reteta postata de Oskkar , doar branzeturile difera , in rest am respectat reteta , sa traiesti Oskkar !

Editat de valery, 15 March 2012 - 01:06 AM.


#10 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 15 March 2012 - 08:31 AM

CITAT(valery @ Mar 14 2012, 11:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Am facut si eu placinta ciopriota cu branza , Oskkar , multumesc em_new_15.gif ii multumesc si la Diamond ptr minunata reteta !
sunt foarte incantata de rezultat !! excelent fetelor merita sa incercati , e rapida , pufoasa , gustoasa ...sigur o mai repet ! Merita facuta fetelor !
Am facut varianta cu tarate de ovaz , reteta postata de Oskkar , doar branzeturile difera , in rest am respectat reteta , sa traiesti Oskkar !

ma bucur ca ai facut-o si ti-a placut
sa va fie de bine
"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#11 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 06 May 2012 - 11:51 PM

Placinta mea cipriota cu branza , cred ca trebuia sa o las mai mult la bronzat D.gif
E rapid ! si putin spus Foarte bun !!!
Multumesc Oskkar floare.gif

Miniaturi atașate

  • placinta_cipriota_la_tava__postat___culinar.JPG
  • placinta_cipriota_cu_branza_postat__culinar.JPG


#12 Oskkar

Oskkar

    Academic Chef

  • Membri
  • 1035 posturi

Postat 07 May 2012 - 07:42 AM

mama valery ce frumoasa e poza cu tava!!mie nu imi ies prea bine pozele cu tava intreaga... unsure.gif
ma bucur ca ai facut reteta si ca v-a placut;
ai facut-o cu tarate de ovaz, nu?
sa va fie de bine

Editat de Oskkar, 07 May 2012 - 07:43 AM.

"Un bel dì, vedremo levarsi un fil di fumo sull'estremo confin del mare."

#13 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 07 May 2012 - 11:14 PM

Oskkar , multumesc ptr aprecire floare.gif noi iti multumim ptr minunata reteta , facem foarte des ,
Da , cu tarate de ovaz este facuta , recomand sa incerce si fetele , e foarte buna !!!

#14 ghiana

ghiana

    Captain Cook

  • Membri
  • 416 posturi

Postat 27 September 2012 - 10:30 AM

iata si placinta mea facuta in vichendul trecut, branza vaca, branza oiae si cascaval
Buna rau, da dependenta

Miniaturi atașate

  • praji_002.jpg

Editat de ghiana, 27 September 2012 - 10:31 AM.

ghiana

#15 Ona_36975

Ona_36975

    Master of disaster

  • Membri
  • 2526 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 04 October 2012 - 05:04 PM

Vai mie...
Am apucat un fir de timp (că mai mult nici că-ți trebuie pentru rețeta asta) și-am făcut-o... Aoleu, ce bună e! A-o-leu!!

Oskkar: em_new_15.gif
(și lui Diamond, desigur: em_new_15.gif )

De fapt voiam să pun emoticonul ăla care face temenele, da' nu știu pe unde e. Oricum, la ăla mă gîndeam!
Unde mai pui c-a ieșit și frumușică-foc, mă oftic îngrozitor că nu mai am cameră foto, au lăsat-o nervii, săraca, undeva spre sfîrșitul verii, acum plîng în pumni și nici timp n-am de căutat modele.
Dar să nu deviem de la subiect:
Am făcut-o cu multă făină de linte, multe tărîțe și un fir de făină integrală - pentru că făină de linte n-am mai folosit în felul ăsta și nu știam cum iese. Iese!

Te pup, Oskkar!

all i want is less to to, more time to do it, and higher pay for not gettin' it done.


#16 anaooana

anaooana

    Bucataras

  • Membri
  • 170 posturi

Postat 31 January 2014 - 10:26 PM

As vrea si eu sa o incerc. Arata delicios!



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi