Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Chec


7 răspunsuri la acest topic

#1 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 15 February 2012 - 08:59 AM

Reteta pentru checul cu pudra de migdale:

Ingrediente pentru un chec
3 oua
200 ml lapte monti
1 plic praf copt
3 linguri ulei
1 fiola esenta vanilie
6 linguri fructoza
aprox 400 gr pudra migdale (trebuie pusa pana se face compozitia mai groasa, gata de turnat in tava)
1 ciocolata peste 70% cacao (eu am folosit 85%)

Am batut ouale spuma pana si-au marit volumul, apoi am pus pe rand ingredientele folosind mixerul pana la sfarsit.
Am rupt ciocolata bucati si am amestecat-o in compozitie, apoi am turnat in tava tapetata cu hartie de copt.
La cuptorul incalzit la 200C am tinut checul 50 minute, dar tot proba scobitorii este de baza.
Bucatile de ciocolata nu s-au topit, au ramas relativ intregi iar cand checul s-a racit s-au taiat foarte usor.
A iesit foarte fin, deloc gretos, in mare a avut mare succes acasa.

chec_adeje.jpg

#2 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 15 February 2012 - 11:21 AM

Bun, bun em_new_12.gif em_new_12.gif

Seamana cu reteta asta, dar eu nu am pus praf de copt sau lapte.
L am facut si cu ciocolata si e la fel, foarte pufos si bun.


Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#3 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 15 February 2012 - 11:27 AM

Da M_rules, eu am cautat inainte pe la retetele de chec dar n-am gasit nimic asemanator.
Sheng, cum hotarasti, eu oricum mai fac si o sa mai bun poze.

#4 Montignac_rules

Montignac_rules

    Here's the thing.....

  • Membri
  • 5669 posturi
  • Location:Where the sun shines.......

Postat 15 February 2012 - 11:35 AM

QUOTE(adeje @ Feb 15 2012, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Da M_rules, eu am cautat inainte pe la retetele de chec dar n-am gasit nimic asemanator.
Sheng, cum hotarasti, eu oricum mai fac si o sa mai bun poze.


Pai.... em_new_37.gif ti a scapat pandispanul Rodica tongue.gif
Blog cu retete Monti

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin


#5 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 15 February 2012 - 11:36 AM

QUOTE(M_rules @ Feb 15 2012, 09:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Pai.... em_new_37.gif ti a scapat pandispanul Rodica tongue.gif

Pai da, ca am cautat la retete de chec, nu la pandispan. Ca la pandispan nici nu ma gandisem sa caut. :)

#6 adeje

adeje

    Master of disaster

  • Membri
  • 3931 posturi

Postat 20 February 2012 - 10:07 AM

Am mai facut ieri chec, de data asta am facut cantitate dubla si in compozitie am pus si nuca.

Miniaturi atașate

  • Picture_007.jpg
  • Picture_006.jpg


#7 cristinutza29

cristinutza29

    Big Chef

  • Membri
  • 534 posturi

Postat 20 February 2012 - 10:49 AM

Ce bronzolici au iesit si ce galben frumos ca puful de puisor.Cred ca o sa ii incerc si eu in week-end em_new_15.gif

#8 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 21 February 2012 - 10:37 PM

CITAT(adeje @ Feb 20 2012, 08:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Am mai facut ieri chec, de data asta am facut cantitate dubla si in compozitie am pus si nuca.

Foarte frumos adeje , esti o adevarata maiestra floare.gif
nuca bucati ai pus-o sau macinata in combinatie cu pudra de migdale ? multumesc anticipat.





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi