Sari la conținut

Poză

Reteta Montignac - Pandispan dulce


3 răspunsuri la acest topic

#1 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 06 March 2012 - 08:38 PM

Reteta de baza e cea de la Pandispan cu legume

4 oua

4 linguri de ulei (eu am pus de nuca)

2 linguri de faina integrala

2 linguri de tarate

1/2 plic de praf de copt

1 lingura de sirop de agave (fructoza, sau orice indulcitor preferati )

2 linguri de pudra de roscove

am separat ouale , am batut albusurile "bat" .
am amestecat galbenusurile cu uleiul si siropul de agave si le-am frecat ca pentru maioneza pana s-au omogenizat.
am pus faina, taratele si praful de copt in "ploaie" peste albusuri si am amestecat totul usurel cu lingura, am adaugat galbenusurile.
din compozitie am luat 3 linguri cu varf si le-am amestecat cu pudra de roscove.
am pus hartie de copt in forma de chec. am turnat compozitia alba in tava dupa care pe mijloc am turnat in zig-zag compozitia neagra prin care am trecut in forma de spirala o furculita de mai multe ori.

am lasat la cuptor cam 30 min la 180 grade (nu mai stiu 100 % puteti experimenta)


Pofta buna !

Imagini atașate

  • in_tava.jpg
  • copt_intreg.jpg
  • sectiune.jpg

gata cu asteptarea ...

#2 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 06 March 2012 - 08:42 PM

am refacut la distanta de cateva seri reteta , fara pudra de roscove si cu caise deshidratate 5 la numar tocate marunt, pentru cantitatile de mai sus. Pt ca n-am mai avut hartie de copt in casa am turnat tot maglavaisul in tava ce jena tapetata cu unt.
poza nu e grozava dar gustul e bun , pe viitor voi face in tava de chec , mi se pare ca a iesit cam subtire .

a stat la cuptor 30 min la 180 grade

Pofta !

Imagini atașate

  • sectiune.jpg

gata cu asteptarea ...

#3 valery

valery

    Big Chef

  • Membri
  • 787 posturi

Postat 07 March 2012 - 12:31 AM

Inuta felicitari floare.gif miiiinunat !!! prima pe lista e cea cu pudra de roscove , foarte tare imi place , poti te rog frumos sa spui aprox ...marimiea tavii de chec , pare destul de maricica , tare tare fain a crescut , ms , te pup

Editat de valery, 07 March 2012 - 12:33 AM.


#4 inasoricica

inasoricica

    Big Chef

  • Membri
  • 552 posturi

Postat 08 March 2012 - 10:55 PM

QUOTE(valery @ Mar 7 2012, 12:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Inuta felicitari floare.gif miiiinunat !!! prima pe lista e cea cu pudra de roscove , foarte tare imi place , poti te rog frumos sa spui aprox ...marimiea tavii de chec , pare destul de maricica , tare tare fain a crescut , ms , te pup



Val ce ma bucur ca iti place , asa un bucatar iscusit cum esti tu em_new_59.gif

Tava nu-i asa mare are 25cm/10cm
Sper sa vedem poze in curand!
pupici!
gata cu asteptarea ...



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi